Μιχαλη ωραιο το συγκριτικο!!!
Εγω εμεινα εξαιρετικα ευχαριστημενος απο το OREGON PS-250 κονταροπρίονο μπαταρίας!
Εγω εμεινα εξαιρετικα ευχαριστημενος απο το OREGON PS-250 κονταροπρίονο μπαταρίας!
O μινι γωνιακος τροχος ειναι ενα ωραιο και χρησιμο γκατζετ. Η πλανη αυτη ομως ειναι πραγματικο εργαλειο.
:violent-smiley-030:Χθες η μερα ειχε πλανισμα παλετοσανιδων και αλλων ξυλων καθως ηταν μια καλη ευκαιρια να τεσταρω το νεο γκατζετακι και να το συγκρινω με την αλλη πλανη της Ryobi.
Eδω η 12βολτη πλανη της Bosch.
![]()
Eδω ολα τα εργαλεια που συμμετειχαν για να ολοκληρωθει το πλανισμα.
![]()
Μπροστα η πλανη της Bosch, πισω και πιο πισω το εκκεντρο τριβειο και ο ταινιολειαντηρας της Ryobi και δεξια η πλανη Ryobi.
Aναλογα την κατασταση της σανιδας μπορει να χρησιμοποιηθει μονο το εκκεντρο τριβειο, ειτε ο ταινιολειαντηρας και μετα το εκκεντρο.
Η πλανη συντομευει παρα πολυ την διαδικασια και χρειαζεται μετα μονο το εκκεντρο τριβειο για να 'σβησει' την λεπτη γραμμη που αφηνει στα ενδιαμεσα πλανισματα η πλανη.
Εντελως δεξια στη φωτο, το κυκλικο τριβειο φροντιζει ωστα τα ακρα της σανιδας να γινουν καθετα με το σωμα καθως οταν κοβονται οι σανιδες απο την παλετα δεν ειναι ακριβως ορθογωνιες.
Το αναλυτικο review της πλανης θα ακολουθησει αλλη μερα καθως ειναι πολλα τα λογια και οι φωτο)
Νομίζω με ένα powerbank θα κανείς γάμο τις δουλειές παρά με αυτό ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν θυμάμαι να έχει κανεις εργαλείο απο την 12βολτη σειρα της Milwaukee.
Ευτυχώς όμως που η αντίστοιχη σειρα της Bosch την αναπληρώνει επάξια τόσο σε ποιότητα όσο και ποικιλία.
Babi το YouTube είναι το πρώτο μου ερέθισμα . Μετά ψάχνω κρητηκες από amazon και ξένα φόρουμ . Το θέμα είναι πως τα χαρακτηριστικά είναι διαστημικά για 12βολτο .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.