Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα . Ρίξε μια μάτια στο βίντεο του skilbuilder στην έκθεση της Milwaukee!Απλά το έγραψα επειδή στο youtube έχω δεί πολλά κι απίστευτα.
Σαφος αλλά σκέψου πως πολλά 18βολτα παίζουν στα 160 nm.. και έρχεται το Milwaukee στα 150nm .Οντως το νεο παλμικό της Milwaukee είναι εντυπωσιακό ειδικα όσον αφορα τις στροφές. Ομως δεν αποτελεί κριτήριο για όλη τη σειρα.
Αλλωστε τη δουλεια ενος 18βολτου δεν μπορεί επ ουδενί να την κανει ουτε το πιο ισχυρό 12βολτο.
Οι 3αρες μπαταρίες αξίζουν διότι έχεις max απόδοση compact μέγεθος !!! Στα 180 ευρο περνεις brusless δράπανο ,που εκεί έχεις και 20% παραπάνω ενέργεια στην μπαταρία 30% παραπάνω δύναμη !!! Η γνώμη μου για έναν ερασιτέχνη είναι εργαλεία μπαταρίας 12βολτ και για της βαριές δουλειές ρεύμα !!! Για το gsb δεν έχω άποψη αλλά το gsr ΕC που έχω είναι δυναμίτης !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ποιο εννοεις brushless δραπανο Μανωλη? Το GSB με τα 180 ευρω ειναι κανονικο δραπανο, δεν εχει βγαλει 12βολτο κρουστικο brushless η bosch.
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.