Εργαλεία Μπαταρίας

Παιδες το "χτυπησα" το πρωί...
Τα 99 ευρώ ήταν πολύ δελεαστική τιμή...
Εργονομικό μιας και το δούλεψα λίγο πληθώρα επιλογών ως προς την χρηση...δοκίμασα να τρύπησω και λίγο και ανταποκρίθηκε καλά με 8" τρυπάνι....θαρρώ ότι τα 57Ν που έχει το συγκεκριμένο το κάνουν αρκετά δυνατό και ως προς την συνεχή χρήση και σε πιο δυνατές εργασίες...θα φανεί στο μέλλον,με αναφορά πάλι,εάν ήταν καλή αγορά...
Ναι όντως το Bosch θαρρώ ότι θα ήταν η πιο καλή αγορα αλλά είπαμε ότι ήταν μεγάλο το δέλεαρ...

Eκανες καλα και αγορασες σε τετοια τιμη ενα brushless εργαλειο απο την καλη 'οικογενεια' της Black and Decker.

Aπλα οπως σου ειπα παραπανω, αρκει να μην θελεις να επεκταθεις σε αλλα 18βολτα καθως η Stanley δεν εχει κατι αλλο στην γκαμα της εκτος απο δραπανοκατσαβιδα -μεχρι στιγμης βεβαια.

Αυτο γυριζει λιγο εκκεντρα τα τρυπανια σαν τα Dewalt? Για βαλε ενα τρυπανακι και πες μας.

Eκανες καλα και αγορασες σε τετοια τιμη ενα brushless εργαλειο απο την καλη 'οικογενεια' της Black and Decker.

Aπλα οπως σου ειπα παραπανω, αρκει να μην θελεις να επεκταθεις σε αλλα 18βολτα καθως η Stanley δεν εχει κατι αλλο στην γκαμα της εκτος απο δραπανοκατσαβιδα -μεχρι στιγμης βεβαια.

Αυτο γυριζει λιγο εκκεντρα τα τρυπανια σαν τα Dewalt? Για βαλε ενα τρυπανακι και πες μας.

Παντα τα εργαλεια,προσωπικα,τα βλεπα μεμονομενα....δεν ειχα σκοπο/σκεπτικο ως προς να επεκταθώ σε άλλο εργαλείο.. αν και εν έτη 2019 η στροφή είναι γενικότερα σε σετ μπαταρίας...αν βγάλει σε ένθετο χρόνο συμβατά εργαλεία μπαταρίας ευσπροδεκτο...

Τώρα όσο αφορά το εαν γυρίζει εκκεντρα δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο με το 8αρη που τρύπησα(δοκιμη) σε τοιχοπιοια...
Θα το ξαναδώ βέβαια...

Eννοω εαν με το ματι, γυριζοντας το τρυπανι στον αερα, σου φαινεται οτι γυριζει λιγο εκκεντρα.
Θα ξανακοιτάξω και θα σου πω αλλά δεν παρατήρησα κάτι κατα το αρχικό δούλεμα όπως λες στο αέρα...

Καλοδουλευτο φιλε το κιτρινακι σου!!!
Ευχαριστώ...!!!
Μου πες,το είδα το πήρα..

Μιχάλη η stanley 18ν σίγουρα δεν έχει την μεγάλη γκάμα των γνωστών σειρών αλλά τα βασικά τα έχει.
Δράπανο, παλμικό, γωνιακό τροχό, σεγα, σπαθοσεγα και νομίζω και δισκοπριονο.
Στην Κρήτη την έχουν σε πολύ εκτίμηση (οι επαγγελματίες) σαν αναπληρωματική επιλογή.
Εδώ άκουσα για πρώτη φορά τον όρο "ημιεπαγγελματικό εργαλείο". Εννοώντας την διάρκεια χρήσης που θεωρούν ότι είναι πολύ μεγαλύτερη από τις ερασιτεχνικές σειρές αλλά όχι ακριβώς επαγγελματική.

Εαν ειναι ετσι, και οι επαγγελματιες εκει τα εχουν σε εκτιμηση σαν αναπληρωματικη επιλογη, τοτε πραγματικα αξιζει για καποιον ερασιτεχνη να επενδυσει στην Stanley.
Δεν ηξερα οτι εβγαζε ολα αυτα τα βασικα που αναφερεις. Εαν ειναι ετσι σιγουρα θα ακολουθησουν και αλλα και ισως αξιζει την προσοχη καποιων που θελουν DIY 18βολτη σειρα.

Επομενως ο φιλος εκανε πολυ καλα που αγορασε το συγκεκριμενο δραπανο που ειναι και brusheless, με δυο μπαταριες και με πολυ καλα χαρακτηριστικα.
Παντως θελω να πιασω ενα Stanley στα χερια μου να δω την ποιοτητα κατασκευης, την εργονομια και γενικοτερα την αισθηση σε σχεση με τα αντιστοιχα Bosch Makita Dewalt και Ryobi.

Εαν ειναι ετσι, και οι επαγγελματιες εκει τα εχουν σε εκτιμηση σαν αναπληρωματικη επιλογη, τοτε πραγματικα αξιζει για καποιον ερασιτεχνη να επενδυσει στην Stanley.
Δεν ηξερα οτι εβγαζε ολα αυτα τα βασικα που αναφερεις. Εαν ειναι ετσι σιγουρα θα ακολουθησουν και αλλα και ισως αξιζει την προσοχη καποιων που θελουν DIY 18βολτη σειρα.

Επομενως ο φιλος εκανε πολυ καλα που αγορασε το συγκεκριμενο δραπανο που ειναι και brusheless, με δυο μπαταριες και με πολυ καλα χαρακτηριστικα.
Παντως θελω να πιασω ενα Stanley στα χερια μου να δω την ποιοτητα κατασκευης, την εργονομια και γενικοτερα την αισθηση σε σχεση με τα αντιστοιχα Bosch Makita Dewalt και Ryobi.
Κι εγώ νομίζω ότι η Stanley βγάζει αξιόπιστα εργαλεία και μάλλον θα γινει σοβαρός ανταγωνιστής των μεγάλων εταιρειών. Άλλωστε και αυτή είναι ήδη παγκόσμια εταιρεία. Πάντως τα εργαλεία χειρός που έχω της Stanley είναι πάρα πολύ καλά.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προσωπικά για την Stanley έχω μεγάλη εκτιμηση ως προς την ποιότητα των εργαλείων της... Ομως θαρρώ ότι παλιότερα όπου ήταν αμιγος αμερικανική η ποιοτητα ήταν ένα κλικ παραπάνω και σαφώς πιο ακριβά.. .Με την σειρά fatmax προσπαθεί,και το έχει πετύχει,να κερδίσει το μερίδιο αγοράς με τις προσιτές τιμές τις...Δεν νομίζω να μπορεί να συγκριθεί η όλη γκάμα της με την μπλε σειρά της Bosch η της Makita αλλά ότι είναι αξιόπιστα αυτό να λέγεται...Π.χ στο όργανα μετρησης θεωρώ ότι έχει πρώτης "γραμμής" εργαλεία...
Υπόψιν ότι εχώ ένα πιστολετο/σκαπτικο της STANLEY και κάνει μια χαρά της εργασίες του...
Γενικός στα εργαλεία είναι και που έχεις κολλήσει..
Η επόμενη αγορά,όταν θα βρεθούν χρήματα,είναι η αγορά περιστροφικου πιστολέτου...Ε εκεί γλυκοκοιταζω και έχω κολλήσει με της BOSCH το GBH 2-28...
https://trusttools.gr/ilektrika-ergalia/pistoleta-skaptika-katedafisis/bosch-gbh-2-28-f/

...παρότι κάνει 200+..Αφού το εχω δει από κοντά να δουλεύει και είναι όλα τα λεφτά...βέβαια και σε αυτήν την κατηγορία υπάρχουν πολλές επιλογές..

..

Η επόμενη αγορά,όταν θα βρεθούν χρήματα,είναι η αγορά περιστροφικου πιστολέτου...Ε εκεί γλυκοκοιταζω και έχω κολλήσει με της BOSCH το GBH 2-28...
https://trusttools.gr/ilektrika-ergalia/pistoleta-skaptika-katedafisis/bosch-gbh-2-28-f/

...παρότι κάνει 200+..Αφού το εχω δει από κοντά να δουλεύει και είναι όλα τα λεφτά...βέβαια και σε αυτήν την κατηγορία υπάρχουν πολλές επιλογές..

Πολύ καλό!!!

Θα ξανακοιτάξω και θα σου πω αλλά δεν παρατήρησα κάτι κατα το αρχικό δούλεμα όπως λες στο αέρα...

Ευχαριστώ...!!!
Μου πες,το είδα το πήρα..

Αν και εννοουσα το Dewalt πολυ εκανες και πηρες το Stanley!
Στα 100 ευρω δεν υπαρχει κατι καλυτερο!
Επισης απο τοτε που η BLACK AND DECKER & STANLEY αγορασαν τον ομιλο DEWALT τα εργαλεία τους εχουν αλλαξει προς το καλυτερο δραματικά!!!

Οντως και εγω τα κατατασω στα ημιεπαγγελματικα.

Καλοδουλευτο να ειναι.

Οσο για πνευματικο τσεκαρε την σειρα της Dewalt!!!

Εγω παντα στο νου μου τα ειχα σαν
D&d βασικα diy
Stanley ημιεπαγγελματικα
Dewalt καθαρα επαγγελματικα.

Μια φορα ετυχε να δουλεψω με παλμικο stanley και ηταν καλοζυγισμενο θα ελεγα.

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

H καλυτερη επιλογη σε βαρος και δυναμη στην κατηγορια του ΚΑΙ με το μοναδικο anti kick back control, του οποιου η αξια ειναι ανεκτιμητη αν σου κατσει η στραβη..

Και εγω περιμενω πως και πως να τα παιξει το αντιστοιχο parkside των 3.0 joule και των 60 ευρω που ειχα αγορασει πριν πολλα χρονια, για να αρχισω να ψαχνω καινουριο.

18βολτος κοφτης ντιζας/ατσαλινων ραβδων/rebar μεχρι 1 ιντσα (25μμ) απο την Μακιτα.
xcs02_3.png

https://www.protoolreviews.com/trades/concrete/makita-cordless-steel-rod-flush-cutter/43477/

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Οσο για πνευματικο τσεκαρε την σειρα της Dewalt!!!

Εννοεις σαν αυτο.....

DΕWALT D25144K1

H καλυτερη επιλογη σε βαρος και δυναμη στην κατηγορια του ΚΑΙ με το μοναδικο anti kick back control, του οποιου η αξια ειναι ανεκτιμητη αν σου κατσει η στραβη..

Και εγω περιμενω πως και πως να τα παιξει το αντιστοιχο parkside των 3.0 joule και των 60 ευρω που ειχα αγορασει πριν πολλα χρονια, για να αρχισω να ψαχνω καινουριο.

...εβγαζε τετοιο εργαλειο με τοσα λιγα χρηματα....;;;;????

υ.γ....επειδη αφορα ηλεκτρικο εργαλειο να το μεταφερετε σε ομωνυμο νημα....ευχαριστω....

Εννοεις σαν αυτο.....

DΕWALT D25144K1

...εβγαζε τετοιο εργαλειο με τοσα λιγα χρηματα....;;;;????

.

Aυτο το Dewalt εννοει ο Κυριακος, αλλα απο την στιγμη που το βοsch που αναφερεις ειναι στα ιδια περιπου λεφτα, εγω προσωπικα δεν το συζηταω το dewalt σαν επιλογη.

H Parkside εβγαζε και νομιζω οτι συνεχιζει και βγαζει φτηνο πιστολετο/σκαπτικο των 1050/1100 watt με τετοια ενεργεια. Και καποιες αλλες εταιρειες οπως η bulle βγαζουν sds plus πιστολετα πολυ φτηνα με πολλα joule.

Aπο Δευτερα μαλλον θα εχω στα χερια μου το 18βολτο Brushless δραπανακι της Stanley, αυτο που πουλαει το Praktiker 99 ευρω, για δοκιμη και εντυπωσεις.

Το δανεικο δραπανακι για την δοκιμη ειναι χορηγια φιλου του φορουμ μας που μενει κοντα :))