Εργαλεία Μπαταρίας

Η αλήθεια είναι ότι με Parkside μπαταρίας έχω τις χειρότερες εμπειρίες...άσε που αυτό το ''τσοκ'' που βγαίνει φαίνεται αφάνταστα παθητικό πήγα και το είδα από κοντά

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

έχω βρει αυτό...έχει κάποιος κάποια προηγούμενη εμπειρία μαζί του? http://www.skroutz.gr/s/3013341/Skil-2395AC.html

Επειδη το εχω το συγκεκριμενο και το θεωρω ενα απο τα καλυτερα εργαλεια μου, ενα συν το πρακτικο τσοκ. Μπορεις να εξηγησεις λιγο το "αφανταστα παθητικο" που αναφερεις;
Συμφωνω με τους παραπανω φιλους, μονο λιθιου μπαταρια πλεον. Το μονο καλυτερο που βλεπω στο Skill ειναι οτι ειναι 8ευρω φτηνοτερο. Το ποσο ομως ειναι τοσο μικρο για την διαρκεια ζωης του εργαλειου που ουτε καν να σκεφτεσαι το οικονομικο.

Το μακίτα έχει σίγουρα κάποια βλάβη...γιατί έχω δύο ίδια και το ένα δουλέυει μια χαρά με την ίδια μπαταρία...
Τώρα για το Parkside...ότι ηλεκτρικό έχω (σχεδόν όλα) αν τους κάνεις μια λογική χρήση είναι σκυλιά...πήρα ένα μπαταρίας dremel και δεν έμεινα ευχαριστημένος...και φίλος που έχει τον δίσκο χειρός δεν έμεινε ευχαριστημένος...Το αφάνταστα παθητικό που αναφέρω είναι γιατι στο κούμπωμα κάνει κατι κρακ κρακ τα πλαστικά και δεν ξέρω για πόσο θα κουμπώνει

Το μακίτα έχει σίγουρα κάποια βλάβη...γιατί έχω δύο ίδια και το ένα δουλέυει μια χαρά με την ίδια μπαταρία...
Τώρα για το Parkside...ότι ηλεκτρικό έχω (σχεδόν όλα) αν τους κάνεις μια λογική χρήση είναι σκυλιά...πήρα ένα μπαταρίας dremel και δεν έμεινα ευχαριστημένος...και φίλος που έχει τον δίσκο χειρός δεν έμεινε ευχαριστημένος...Το αφάνταστα παθητικό που αναφέρω είναι γιατι στο κούμπωμα κάνει κατι κρακ κρακ τα πλαστικά και δεν ξέρω για πόσο θα κουμπώνει

Ευχαριστημενος σε σχεση με τι; διαρκεια μπαταριας; εργονομια; ισχυ; ποιοτητα προσφερθεντων εξαρτηματων; Σχετικα με το 10βολτο δραπανοκατσαβιδο λιθιου, το τσοκ, βασιζεται σε ρουλεμαν που κανουν κρακ κρακ οτν συμπιεζονται. Για τα χρηματα μου περιμενω τα προιοντα του παρκσαιντ να μου βγαλουν 4 χρονια, η οτι φτιαξω, μια και εχω τα λεφτα μου πισω εαν τα παιξουν εντως εγγυησεως. Δεν επενδυω Lidl λογω ποιοτητος η διαρκειας ζωης, παροτι εχει πολυ αξιολογα προιοντα για τα χρηματα τους. Επενδυω Lidl λογω φτωχειας, δεν γινεται αλλιως.
Για εγγυημενη διαθεσιμοτητα θα πηγαινα παντα και μονον σε Makita Metabo DeWalt Bosch Facom κλπ.
Συμφωνω οτι δεν ειναι ολα τα εργαλεια του ισαξια σε ποιοτητα, και δεν ειναι ολα επενδυση που να αξιζει, αλλα θελει διαλογη εκ μερους μας. Θα ηθελα εαν μπορεις να επεκταθεις στην κριτικη σου για να κατανοησουμε τι δεν σου εκανε καλο, για τη γλιτωσουμε και εμεις οι υπολοιποι απο λανθασμενη αγορα, τι να αποφυγουμε στα εργαλεια που λες και γιατι;.

Σέβομαι όλες τις απόψεις και θα σας πω και τις δικές μου εμπειρίες...
Είχα το τύπου dremel πολυεργαλείο μπαταρίας και κολλητός φίλος μου το δισκοπρίονο μπαταρίας...
Εγώ έσκαβα καπάκια από μπαγλαμαδάκια (έλατο 3 χιλιοστά εγώ έσκαβα μόνο ένα χιλιοστό και με κοπτικό αυθεντικό dremel) και μύριζε καμένο πλαστικό και ζεσταινόταν (πράγμα νομίζω δύσκολο για εργαλείο μπαταρίας) ζήτησα να μου το αλλάξουν και το καινούργιο τα ίδια...στο τέλος το χάρισα σε ένα φίλο από τα Γιαννιτσά...Γενικότερα ότι parkside έχω πάρει είναι μια χαρά για τα λεφτά του...αλλά το πολυεργαλείο και ένα καρφωτικό ρεύματος που είχα πάρει δεν αξίζουν (κατα την ταπεινή αποψη μου πάντα) Το μετάνιωσα γιατί με 15 ακόμα έπερνα το dremel 3000...έχω ήδη το 4000 στο εργαστήριο και ήθελα ένα για να το πέρνω μαζί...ίσως αυτό μου δημιούργησε και υψηλές προσδοκίες..
Ο φίλος τώρα με το δισκοπρίονο ο οποίος έχει το αντίστοιχο ρεύματος ήταν κατενθουσιασμένος....και μόλις πήρε το μπαταρίας και το δούλεψε το μετάνιωσε...η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ λίγο και δεν σε μασίφ ξύλα του ''πετάει'' και από τις δύο μεριές...
Αυτά από μένα...

η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ λίγο και δεν σε μασίφ ξύλα του ''πετάει'' και από τις δύο μεριές...
Αυτά από μένα...

Επειδη με την τελευταια προταση δεν βγαζω νοημα
Εννοείς πετάει σκλήθρες καί απο τις 2 μεριες στο ξυλο,δηλαδη δεν κανει καθαρη κοπή ?,αν ειναι αυτο ειναι θεμα δισκου,χρειαζεται περισσοτερα δοντια.

Εχουμε πέσει στην περίπτωση μάλλον και οι δύο τι να πω...το ηλεκτρικό που έχει με τον μαμίσιο δίσκο είναι μια χαρά...

Παίδες το έχω ξαναπεί , σαν εργαλεια τα parkside τα περισσοτερα ειναι VFM . Τα αναλώσιμα που τα συνοδεύουν μέτρια εώς κακά . Με aftermarket καλα αναλώσιμα ειναι πολυ καλός συνδυασμός τα περισσότερα εργαλεια , είμαι πολυ ευχαριστημένος και τα σχιζω στην δουλεια .

Επιβεβαιώνω παιδιά.Σήμερα έκοψα κόντρα πλακέ 15mm και μου το έκανε κ@λος.Θα ανεβάσω φωτο αν προλάβω αύριο.Τι να πω..

Λογικό είναι αφού φοράει δίσκο με 16 δοντια.
Δοκιμάστε να βάλετε με 24 ή ακόμα καλύτερα 48 και θα δείτε πόσο καθαρή κοπή κάνει.
Δεν φταίει το εργαλείο, φταίει ο δίσκος του.

Ποιο ειναι πιο αξιοπιστο κρουστικο δραπανοκατσαβιδο κατα την γνωμη σας στα 10,8 volt το makita η το Bosch ?
Ειμαι σε διλλημα ποιο απο τα δυο.

Kαι μια ερωτηση η makita σειρα 10,8 volt εχει εργαλεια solo σαν την σειρα της Bosch click and go ?

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Ποιο ειναι πιο αξιοπιστο κρουστικο δραπανοκατσαβιδο κατα την γνωμη σας στα 10,8 volt το makita η το Bosch ?

Kαι μια ερωτηση η makita σειρα 10,8 volt εχει εργαλεια solo σαν την σειρα της Bosch click and go ?

Δύσκολη επιλογή.... Σαν εταιρία προτιμώ την Makita, γιατί από διάφορους επαγγελματίες ακούγονται καλύτερα λόγια σε θέματα αντοχής, ποιότητας εργαλείων σε βάθος χρόνου από ότι στα μπλε Bosch. Στην συγκεκριμένη όμως επιλογή θα πήγαινα στο Bosch λόγο του μεγαλύτερου σε χωρητικότητα στοιχείων της μπαταρίας. (2.0Ah Bosch vs 1.3Ah Makita)

Και τα δυο αξιοπιστα ειναι με την Makita να υπερτερει ενα κλικ, κατα γενικη ομολογια, στην ποιοτητα κατασκευης με οτι αυτο συνεπαγεται στην μακροχρονια επαγγελματικη χρηση.
Ομως και εγω θα κατεληγα στο Bosch GSB λογω μεγαλυτερης χωρητικοτητας των παρεχομενων μπαταριων (50% παραπανω ειναι τεραστια διαφορα) συν το γεγονος οτι ειναι ελαφρυτερο και λιγο πιο ισχυρο.

Αν θελεις να επεκταθεις στην δεκαβολτη σειρα, πιστευω οτι θα βρεις καλυτερες και πιο οικονομικες επιλογες στην bosch. Eιναι ενας απο τους κυριους λογους που προτιμησα bosch εναντι Μακιτα.

Ναι μπορείς να πάρεις solo εργαλεία 10.8 Makita

Eυχαριστω παιδια για τις απαντησεις,οντως δυσκολη επιλογη,αλλα απο αυτα που θιξατε ενα κλικ παραπανω ειναι το Bosch.

Το εχουμε αναφερει και παλαιοτερα αλλα δεν μπορω να μην ξανατονισω ποσο ευχρηστο και βολικο ειναι το GLUEPEN της Bosch. To μικρο πιστολι σιλικονης μπαταριας.

Χτες εκανα διαφορα μερεμετια στο σπιτι και ειδα το αυτοκολλητο μιας ξυλινης σιτας που ειχα φτιαξει, ειχε αλλοιωθει απο την ζεστη.
Το gluepen ειχε να χρησιμοποιηθει απο περυσι το καλοκαιρι(!!) που εφυγα για εξωτερικο και ομως λειτουργησε κανονικα. Η ποιοτικη μπαταρια λιθιου του εργαλειου εκανε την δουλεια της.

Ζεστανε μεσα σε ακριβως 14 δευτερολεπτα (ως συνηθως) και εκανε θαυμασια την δουλεια του χωρις να τρεξει η παραμικρη ποσοτητα σιλικονης μετα απο καθε εφαρμογη (ως συνηθως παλι).

Εξαιρετικο!

20328021112_16e1a2c4be_b.jpg

Ωραια περιγραφη. Υμνος στη bosch :grinning-smiley-043
Το καλο να λεγετε, εχω και εγω ενα doit ρευματος, πανω απο 7-10 λεπτα δεν κανει να ζεσταθει, δεν λεει και να χαλασει...