Εργαλεία Μπαταρίας

Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

Το δράπανοκατσάβιδο εχω και το σκουπάκι απο τα 10.8Vόλτα της Makita

Ποιο σκουπακι? Υπαρχει ενα δεκαβολτο σε λευκο και ενα σε γκρι χρωμα.
Λεει τιποτα το σκουπακι αμα βαλεις και την επεκταση του σωληνα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

Ποιο σκουπακι? Υπαρχει ενα δεκαβολτο σε λευκο και ενα σε γκρι χρωμα.
Λεει τιποτα το σκουπακι αμα βαλεις και την επεκταση του σωληνα?

Το λευκό εχω , το πήρα σκέτο χωρίς φορτιστή και μπαταρίες αφού εχω απο το δραπανοκατσάβιδο.
Εχει μέσα την επέκταση του σωλήνα , όχι τον εύκαμπτο που δείχνει στο video.
Ειναι δυνατό, αξίζει .

Nα'σαι καλα, ευχαριστω!

Δημητρη, Κυριακο τι λετε για ενα σκουπακι Μακιτα? 35 ευρουδακιa ONLY! :))

http://www.toolplanet.gr/prod/285/6...ΚΙ 10,8V Li-Ion (ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΤΗ)

Πολύ καλή τιμή Μιχάλη πού σέ δελεάζει,ίσως λίγο αργότερα,δέν μπορώ πολλές παραλαβές μαζί ξεσυντονίζομαι,θέλω να τά χαίρομαι ένα-ένα καί νά έχω τήν χαρά γιά τό επόμενο,όλοι κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας τελικά .:flipout:

Ε, καλα δε λεμε να το παρουμε σημερα, και την επομενη βδομαδα καλα ειναι :))

Παντως συμφωνω οτι φαινεται ανωτερο του αντιστοιχου bosch και στην γενικη εργονομια/ευχρηστια αλλα νομιζω και στη δυναμη (μοτερ). Θα κανουμε το test drive και στα δυο οταν πιουμε τον καφε :))

++
Ακαλυπτε φιλε, η Μακιτα βγαζει μονο γωνιακο τρυπανι, αλλα δεν συγκρινεται με το αντιστοιχο της bosch (βγαζει και κατσαβιδι και τρυπανι) oυτε σε ευελιξια ουτε σε δυναμη.

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Πάρτε ρε κανένα σοβαρό εργαλείο μπαταρίας...
Ρε Μιχάλη, αυτά τα τροχάκια τα παιρνουν οι νυχούδες κι οι μανικιουρίστες για να καθαρίζουν τις παρονυχίδες... :flipout:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ε, καλα δε λεμε να το παρουμε σημερα, και την επομενη βδομαδα καλα ειναι :))

Παντως συμφωνω οτι φαινεται ανωτερο του αντιστοιχου bosch και στην γενικη εργονομια/ευχρηστια αλλα νομιζω και στη δυναμη (μοτερ). Θα κανουμε το test drive και στα δυο οταν πιουμε τον καφε :))

Xαχαχα γιά τήν επόμενη βδομάδα συμφωνώ,πρώτα ο Θεός να λέμε πάντα.
Εγινε Μιχάλη καί εγώ τό βλέπω τό σκουπάκι τής Bosch μείον πού δέν έχει μπροστά σκούπα,καί στό youtube βλεπω καθαρίζει πολύ καλά.

Eδώ ρουφάει κέρματα

https://www.youtube.com/watch?v=HG5CReAUb3Q

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Πάρτε ρε κανένα σοβαρό εργαλείο μπαταρίας...
Ρε Μιχάλη, αυτά τα τροχάκια τα παιρνουν οι νυχούδες κι οι μανικιουρίστες για να καθαρίζουν τις παρονυχίδες... :flipout:

χεχε, φιλε μου Μπαμπη, φαινεται οτι δεν θυμασαι καλα τα κρυφα οπλα μπαταριας που εχει ο πονηρος χιωτης στο εργαλειοστασιο του :))))

Δεν ειναι το Milwaukee, αλλα ειναι το 18βολτο VFM ξαδερφακι του, το Ryobi.

29674412073_93f6980f01_b.jpg
[/IMG]

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Xαχαχα γιά τήν επόμενη βδομάδα συμφωνώ,πρώτα ο Θεός να λέμε πάντα.
Εγινε Μιχάλη καί εγώ τό βλέπω τό σκουπάκι τής Bosch μείον πού δέν έχει μπροστά σκούπα,καί στό youtube βλεπω καθαρίζει πολύ καλά.

Eδώ ρουφάει κέρματα

https://www.youtube.com/watch?v=HG5CReAUb3Q

Πωπω φιλε μου, ετσι θα μας ρουφηξει και τα 35 ευρουδακια που κοστιζει, χωρις να το καταλαβουμε καθολου :sheep:

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Πωπω φιλε μου, ετσι θα μας ρουφηξει και τα 35 ευρουδακια που κοστιζει, χωρις να το καταλαβουμε καθολου :sheep:

Μιχάλη αυτό σκεφτόμουν καί εγώ σάν τά πρόβατα θά πάμε χαχαχα

Τα έχει τα λεφτακια της...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ενώ η αντίστοιχη bosch?

Τα ίδια σχεδόν Κυριάκο στά 99 έχει solo άλλα έχει L-boxx, ενώ η makita χαρτόκουτο.
Αν ενδιαφέρεσε γιά τήν σέγα τής makita σπεύσε ταχέως γιατί η αντιπροσωπεία είχε λίγα κομμάτια.

Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι για την παραπάνω κορδελιτσα. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε κορδελιτσα τιμή η αυτή θα με καλύψει για ερασιτεχνική εργασία; ;