Μπορω δηλαδη να φορτισω μπαταρια professional σειρας σε φορτιστη απο dremel;
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nαι. Δεν ειναι ταχυφορτιστης της dremel αλλα θα τις φορτισει.
Μπορω δηλαδη να φορτισω μπαταρια professional σειρας σε φορτιστη απο dremel;
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
O φακος αξιζει, οπως αξιζει πολυ και ο αλλος αριστος φακος της bosch https://www.amazon.de/gp/product/B00MIUZAZA/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1
Λογικα θα ειναι πιο φτηνος ο νεος σαν πιο μικρος, γυρω στα 30 ευρω υπολογιζω.
Και γω αυτο παρατηρησα Νεκταριε αλλα δεν ειπα τιποτα γιατι θα το τσεκαρω oυτως η αλλως μεθαυριο ...που παραλαμβανω το μινι αλυσοπριονακι)
Παντως οι μπλε professional μπαταριες δεν κανουν στην DIY σειρα της Βosch. Τα πρασινα bosch εχουν τις δικες τους αλλα ταιριαζουν και οι μπαταριες απο τα dremel μπαταριας.
Ολες οι μπαταριες bosch (μπλε και πρασινες) και οι μπαταριες dremel φορτιζουν σε ολους τους φορτιστες -και της ερασιτεχνικης σειρα και της επαγγελματικης σειρας.
O φακος αξιζει, οπως αξιζει πολυ και ο αλλος αριστος φακος της bosch https://www.amazon.de/gp/product/B00MIUZAZA/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1
Λογικα θα ειναι πιο φτηνος ο νεος σαν πιο μικρος, γυρω στα 30 ευρω υπολογιζω.
Στα 30 ευρώ ενδιαφέρομαι και εγώ, αρκεί να μπορέσει κάποιος να βοηθήσει με την μεταφορά στο νησί... Για ποιον άραγε ( .....Κυριάκο, λαμβάνειςperator
, χτυπά η καμπάνα!!!!
![]()
Θα σου στοιχησει.
Ενα λουκουμι με τηλεκατευθυνιομενη ζαχαρη!
Χαχαχαχα
Είσαι σίγουρος?
Γιατί έγω στο Κέντρο Βιδας όταν ρώτησα μου είπαν ότι δεν γίνεται και μάλιστα κάναμε και δοκιμή και δεν "κούμπωνε" στον φορτιστή της πράσινης σειράς η μπαταρία απο μπλέ...
Ήθελα να πάρω 2 εργαλεία της μπλέ σειράς και έλεγα μπας και γλυτώσω την αγορά φορτιστή με τον πράσινο που είχα αλλά μάταια...
Απολυτως!!
Οι 'μπλε' μπαταριες μπορει να μην ταιριαζουν στα 'πρασινα' εργαλεια αλλα ταιριαζουν στον 'πρασινο' φορτιστη της DIY σειρας bosch.
Παιδια, μη με κραξετε μιας και ειμαι λιγο ασχετος..! Μπορείτε να μου προτεινετε ενα αξιοπρεπες τρυπανι μπαταριας (αν ειναι και κρουστικο ακομη καλυτερα); Θα χρησιμοποιηθει για τρυπες σε μπλοκο και ελαφρως σε τσιμεντο. Δυστυχως ειναι εκτος σπιτιου και δεν υπαρχει δυνατοτητα για εργαλεια μπριζας. Ευχαριστω!
Edit: ισως και εναν γωνιακό τροχό!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.