εβαλα στην λιστα το gsr λόγο brushless και οτι εχω ήδη μπαταρίες 12v γι'αυτό. Ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια αρα να παω για το μικρό λετε λόγο οτι εχω το gsr 12vΑν εχει την οικονομικη ανεση, ο μικρος βιδολογος ειναι θαυμασιο και πρακτικοτατο γκατζετ/εργαλειο.
Καλησπερα στους μάστορες !!!
Αδέλφια μου θα ήθελα την γνώμη σας!
Από εργαλεία μπαταρίας έχω καταλήξει στην 12βολτι σειρά της Bosch professional όπου υπάρχουν GDR-EC,GSR-EC,GWS-EC.
Και παράλληλα χτίζετε και η Parkside σειρά 12v για βρομοδουλιες !
Κάποιες φορές όμως υπάρχει ανάγκη για λίγο παραπάνω δύναμη !
Και υπάρχει στον στόλο μόνο ένας βιδολογος Hilti 22v με δυο μπαταρίες !
Από ότι κοίταξα για το δράπανο της hilti κοστίζει όσο σετ με μπαταρίες από αλες εταιρίες ! Όποτε μπήκα στο ψάξιμο για μια 18βολτι σειρά !
Από ότι διαβάζω τα Bosch 18v είναι λίγο ψόφια μπροστά σε Dewalt Milwaukee ,Makita όσον αφορά βιδολογο δράπανο που είναι ο πρώτος στόχος αγοράς !(σετ ώστε να αποκριθούν μπαταρίες φορτιστής )
Από συγκριτικά Test που έχω δει άρθρα που έχω διαβάσει και γνώμες που έχω ακούσει από επαγγελματίες της περιοχής —>Dewalt
Η άμεσες σχετικά ανάγκες για 18βολτα είναι δράπανο-κρουστικο , δυσκοπριονο Και αργότερα γωνιακό τροχό και σεγα
Τα ryobi μου κάνουν εντύπωση σχέση ποιότητας τιμής αλλά από Ελλάδα αστα βραστά η τιμές .
Τι θα μου προτείνατε ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
και κατασκευασμένα να ειναι δεν ειναι λιγα 20 ευρω το σετ κομπλέ;βρήκα και αλλα με 23 ευρω τζαπα πραμα https://www.ebay.com/itm/DEWALT-20V...m=323501803939&_trksid=p2056116.c100935.m2460Ναι γραφει Reconditioned που σημαινει ΑΝΑκατασκευασμενα.
Ήμουν σίγουρος πως έχετε περάσει από τόσες σκέψεις οπος εγώ γιατί πλέω δεν μιλάμε για ένα εργαλείο αλλά για πλατφόρμα !
Τα Bosch δεν είναι ότι τα απέκλεισα . Απλά απογοητευτικά για παράπηγμα με την δύναμη του βιδολογου με το δυπλο ανταπτορα που έτυχε να ειμαι το τεστάρω με ένα brushless dewalt και το hilti μου ( με καρβουνάκια ... το dewalt σε στροφές πόλη ανοτερο ( αν και υποκειμενικό ) . Βιδοσαμε σε κορμό ελιάς 40cm βηδες το hilti την βύθισε το dewalt και αυτό σχετικά άνετα και το Bosch που περίμενα να σκίσει δεν τα κατάφερε ..
Ένα εργαλείο ήταν αυτό μπροστά σε τόσα της Ερέτριας θα μου πείτε !!!
Για τα ryobi ξέρω πως είναι από το ίδιο εργοστάσιο με τα milwakee αλλά στην Ελλάδα δεν νομίζω πως η τιμές είναι προσιτές , δεν ξέρω . Και έψαξα να βρω αντιπροσωπεία και δεν βρήκα . Τ θα γίνει αν κάτι δεν πάει καλά που θα απευθυνθώ ; Μόνο αυτά με κρατάνε μακριά !
Sent from my iPhone using Tapatalk
vrouxos,
ποιό ακριβώς μοντέλλο ήταν ο βιδολόγος με τον διπλό αντάπτορα που σε απογήτευσε ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.