Εργαλεία Μπαταρίας

Αν εχει την οικονομικη ανεση, ο μικρος βιδολογος ειναι θαυμασιο και πρακτικοτατο γκατζετ/εργαλειο.
εβαλα στην λιστα το gsr λόγο brushless και οτι εχω ήδη μπαταρίες 12v γι'αυτό. Ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια αρα να παω για το μικρό λετε λόγο οτι εχω το gsr 12v

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα στους μάστορες !!!

Αδέλφια μου θα ήθελα την γνώμη σας!

Από εργαλεία μπαταρίας έχω καταλήξει στην 12βολτι σειρά της Bosch professional όπου υπάρχουν GDR-EC,GSR-EC,GWS-EC.
Και παράλληλα χτίζετε και η Parkside σειρά 12v για βρομοδουλιες !

Κάποιες φορές όμως υπάρχει ανάγκη για λίγο παραπάνω δύναμη !
Και υπάρχει στον στόλο μόνο ένας βιδολογος Hilti 22v με δυο μπαταρίες !
Από ότι κοίταξα για το δράπανο της hilti κοστίζει όσο σετ με μπαταρίες από αλες εταιρίες ! Όποτε μπήκα στο ψάξιμο για μια 18βολτι σειρά !
Από ότι διαβάζω τα Bosch 18v είναι λίγο ψόφια μπροστά σε Dewalt Milwaukee ,Makita όσον αφορά βιδολογο δράπανο που είναι ο πρώτος στόχος αγοράς !(σετ ώστε να αποκριθούν μπαταρίες φορτιστής )
Από συγκριτικά Test που έχω δει άρθρα που έχω διαβάσει και γνώμες που έχω ακούσει από επαγγελματίες της περιοχής —>Dewalt

Η άμεσες σχετικά ανάγκες για 18βολτα είναι δράπανο-κρουστικο , δυσκοπριονο Και αργότερα γωνιακό τροχό και σεγα

Τα ryobi μου κάνουν εντύπωση σχέση ποιότητας τιμής αλλά από Ελλάδα αστα βραστά η τιμές .

Τι θα μου προτείνατε ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όσο προλαβαίνεις ακόμα.... https://toolshouse.gr/%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82/dck285m2-%CF%83%CE%B5%CF%84-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD-4-0-ah-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%B2%CE%B9%CE%B4%CE%BF-%CE%BA%CF%81/

Παιδες μην κολλατε στα καρβουνακια αν προκειται για ερασιτεχνικη χρηση και ιδιαιτερα για χαμηλοστροφα εργαλεια οπως τα δραπανοκατσαβιδα. Το πιο πιθανο ειναι να μην χρειαστει να αλλαξετε καρβουνακια για πανω απο 10 χρονια ερασιτεχνικης χρησης, η και ποτε, ιδιως οταν μιλαμε για επωνυμα εργαλεια που φορανε καλης ποιοτητας καρβουνακια.

Με συγχωρείτε για τη παρέμβαση αλλά δούλευα [επαγγελματικά] μοτέρ με καρβουνάκια στις 12-20.000 στροφές επί 8 ώρες την ημέρα .Κάθε 5-6 χρόνια αλλάζαμε καρβουνάκια .

Αυτο ακριβως λεμε!

Οτι αν δουλεψεις ενα εργαλειο ερασιτεχνικα -δραπανοκατσαβιδο στην προκειμενη- ισως και να μην χρειαστει να αλλαξεις καρβουνακια ποτε.

καλησπέρα παιδια μιας και ο λόγος για δραπανοκατσαβιδα βρήκα αυτο στο eBay https://www.ebay.com/itm/DEWALT-20V..._trksid=p2349624.m2548.l4627&qty=1&quantity=1 γραφει ουτε 20 ευρω και τα 2 απ'οτι καταλαβα ειναι κατασκευασμένα;

Ναι γραφει Reconditioned που σημαινει ΑΝΑκατασκευασμενα.

Πολυ προσοχη στις αγορες απο ebay οταν βλεπεις:
Detailed seller ratings infoThis information will be available when this member receives at least 10 detailed seller ratings.

[TD="width: 100%, colspan: 2"] (last 12 months)
[/TD]
[TD="class: helpBtnYukon"]
Click for help
[/TD]

XR και XRP θες να πεις?
XRP ειναι η παλαιωτερη σειρα εργαλειων με την μπαταρια να μπαινει φυτευτη απο κατω εξου και το XRP post δηλαδη.
Ειναι η σειρα που εχω εγω εδω και 12 plus χρονια.Η νεα με την συρταρωτη μπαταρια ειναι η XR

καλησπερα παιδια βρηκα αυτο το site απο Αγγλία αν δεν κανω λαθος,https://www.powertoolworld.co.uk/bosch-gsb-10-8-2-li-12v-15-cordless-combi-drill-body-only#gref εχει το bosch gsb 12v 42 λίρες αλλα γίνετε να εχει μεταφορικα 55 λιρες για ελλαδα;αυτο διαβασα στις χώρες που στέλνει

Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

Ήμουν σίγουρος πως έχετε περάσει από τόσες σκέψεις οπος εγώ γιατί πλέω δεν μιλάμε για ένα εργαλείο αλλά για πλατφόρμα !

Τα Bosch δεν είναι ότι τα απέκλεισα . Απλά απογοητευτικά για παράπηγμα με την δύναμη του βιδολογου με το δυπλο ανταπτορα που έτυχε να ειμαι το τεστάρω με ένα brushless dewalt και το hilti μου ( με καρβουνάκια ... το dewalt σε στροφές πόλη ανοτερο ( αν και υποκειμενικό ) . Βιδοσαμε σε κορμό ελιάς 40cm βηδες το hilti την βύθισε το dewalt και αυτό σχετικά άνετα και το Bosch που περίμενα να σκίσει δεν τα κατάφερε ..
Ένα εργαλείο ήταν αυτό μπροστά σε τόσα της Ερέτριας θα μου πείτε !!!

Για τα ryobi ξέρω πως είναι από το ίδιο εργοστάσιο με τα milwakee αλλά στην Ελλάδα δεν νομίζω πως η τιμές είναι προσιτές , δεν ξέρω . Και έψαξα να βρω αντιπροσωπεία και δεν βρήκα . Τ θα γίνει αν κάτι δεν πάει καλά που θα απευθυνθώ ; Μόνο αυτά με κρατάνε μακριά !

vrouxos,
ποιό ακριβώς μοντέλλο ήταν ο βιδολόγος με τον διπλό αντάπτορα που σε απογήτευσε ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

vrouxos,
ποιό ακριβώς μοντέλλο ήταν ο βιδολόγος με τον διπλό αντάπτορα που σε απογήτευσε ?

Το GDX 18v EC !! Το οποίο το λάτρεψα σαν ιδέα και σαν στιλ .. :(

Ty,
Υπέθεσα ότι μιλούσες για το gsr που θεωρείται από τα καλά κατσαβίδια, και απόρησα.

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για βιδολογους μιλάω !!!αυτο που με χάλασε ήταν ότι στα νούμερα ήταν μπομπα στην πράξη μάπα το καρπούζι