Εργαλεία Μπαταρίας

Εαν διαβασετε προσεκτικα το ποστ του ανθρωπου, θα καταλαβετε γιατι δεν θελει/δεν χρειαζεται να παει σε ακριβο βιδολογο.

Αλλιως ειναι προφανες και ηλιου φαεινοτερο οτι ενα 12βολτο εργαλειο και μαλιστα ενα GSR ειναι καλυτερο απο οποιοδηποτε 4βολτο..

Ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις αγόρια :)
Η αλήθεια είναι οτι θέλω κάτι μικρό ελαφρύ για τις καθημερινές χαζοδουλειές και το budget που είχα στο μυαλό μου πριν ρωτήσω ήταν γύρω στα 50 .
Για πιο βαριές δουλειες έχω ένα δυνατό black & decker με ρεύμα που με υπερκαλύπτει.
Αυτό που έπεσε στην αντίληψη μου με 7.7mm ροπή πως σας φαίνεται;
https://kounelis.com.gr/black-decke...Q1NTQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

Και 2 απορίες ακόμα.
1. Ψάχνω ανταπτορα απο τις κλασσικές μύτες στις πιο μικρές (μύτες ακριβείας).
Όλη μέρα βιδωνω - ξεβιδωνω παιχνίδια για τα παιδιά.

2. Θέλω και άλλη μια μύτη σε γωνιακή μορφή.
Να είναι σαν allen δηλαδή αλλά να βάζω μύτη απο τη μια πλευρά.

Είστε απίθανοι!

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις αγόρια :)
Η αλήθεια είναι οτι θέλω κάτι μικρό ελαφρύ για τις καθημερινές χαζοδουλειές και το budget που είχα στο μυαλό μου πριν ρωτήσω ήταν γύρω στα 50 .
Για πιο βαριές δουλειες έχω ένα δυνατό black & decker με ρεύμα που με υπερκαλύπτει.
Αυτό που έπεσε στην αντίληψη μου με 7.7mm ροπή πως σας φαίνεται;
https://kounelis.com.gr/black-decke...Q1NTQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

Και 2 απορίες ακόμα.
1. Ψάχνω ανταπτορα απο τις κλασσικές μύτες στις πιο μικρές (μύτες ακριβείας).
Όλη μέρα βιδωνω - ξεβιδωνω παιχνίδια για τα παιδιά.

2. Θέλω και άλλη μια μύτη σε γωνιακή μορφή.
Να είναι σαν allen δηλαδή αλλά να βάζω μύτη απο τη μια πλευρά.

Είστε απίθανοι!
Γωνιακο ανταπτορα δεν εχω να σου προτεινω καποιον, αλλα συνηθως ειναι ογκωδεις αυτοι.
Για μυτες καταρχην παρε ενα μικρο οδηγο σταυροβιδων για να δεις τι τυπος ειναινοι βιδες που δουλευεις. Συνηθοι μεγεθοι ειναι τα 1 & 2. Μικροτερα εχει μεχρι 000 καινμεγαλυτερα μεχρι 3. Στα παιχνιδια συνηθως ειναι νουμερο 1.
Μετα παρε ενα σετακι με διαφορες μυτες και μεγεθοι να κανεις δουλεια,
Πχ
https://toolshouse.gr/εργαλεια/dewalt-dt70523t-σετ-μύτες-για-παλμικό-κατσαβίδι-32τε/E5B89359-A0A4-4C3A-8E47-69472D708AAD.jpeg

Πες μας το ονομα σου!
Καταρχην εγω θα σταθω στην φραση που ο ιδιος ειπες: "Έχω ένα Black & Decker A7073 το οποίο δεν κάνει ούτε τα βασικά "
Τι παραπανω πιστευεις πως θα κανεις με αυτα που βλεπεις?
Να σου πω εγω μηπως σε γλυτωσω το 50αρικο?
Τιποτε.
Γιαυτο θα σου ελεγα να αναθεωρησεις και να δεις κατι καλυτερο.

Η διαφορα στην ροπη απο αυτο που ειχε (3Nm) μεχρι το bosch ixo (4.5Nm) και το Lux (5.5Nm) ειναι παρα πολυ μεγαλη.
Μιλαμε για αυξηση ροπης της ταξεως των 50% και 80% αντιστοιχα. Η διαφορα ειναι αισθητη και τον καλυπτει στις αναγκες του οπως τις περιγραφει.

Σωστο ειναι αυτο που λες και δεν διαφωνω για την χρησιμοτητα των 12βολτων , αλλα οταν ρωταει καποιος για ποδηλατο δεν μπορω να τον συμβουλεψω, τουλαχιστον αρχικα, να παρει μηχανακι γιατι φανταζομαι οτι το εχει σκεφτει.

Εγω θα σου προτεινα να πας σε ενα μεγαλο καταστημα να τα πιασεις στα χερια σου και να τα δεις.
Δυστυχως και το ΙΧΟ για εμενα δε θα σε παει και πολυ παρακατω σε σχεση με αυτο που έχεις τωρα.

Γιατι να μην πας σε ενα 12volt GSR που εκτελει και χρεη τρυπανιου η αν θες αποκλειστικα κατσαβίδι στο 12 βολτο GDR.

Ανεβαινεις οικονομικά αλλα αγοραζεις ΕΡΓΑΛΕΙΑΡΑ.
Και εισαγεσαι και στην εξαιρετικη 12βολτη σειρα με απειρα χρησιμα εργαλεια.

Σκεψου το.
Το ixo το είχα στη δουλειά δυστυχώς τα έφτυσε πολύ γρήγορα αφού έσπασε εσωτερικά στα γρανάζια. Το έχω ακόμη άχρηστο για ενθύμιο.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτο δεν ειναι κατσαβιδι/βιδολογος, ειναι αμιγως δραπανοκατσαβιδο με παραδοσιακο τσοκ που σφιγγει.

Εντελως αβολο για το βιδωμα που θελεις να κανεις.

Σωστο ειναι αυτο που λες και δεν διαφωνω για την χρησιμοτητα των 12βολτων , αλλα οταν ρωταει καποιος για ποδηλατο δεν μπορω να τον συμβουλεψω, τουλαχιστον αρχικα, να παρει μηχανακι γιατι φανταζομαι οτι το εχει σκεφτει.

Απλα ισως αν του δωσουμε και την επιλογη για το λιγο παραπανω τελικα να ανακαλυψει η και να καλυψει την περισσοτερες αναγκες.
Παντα καλοπροαίρετα!

@Darudakos
Νίκο, προσωπικά μια χαρά το βλέπω το einhell (είναι 12v , όχι 18). Μικρό, βολικό και με πολύ καλά χαρακτηριστικά ( και πολύ καλή τιμούλα). Θα μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα με αυτό απ' ότι ζητάς.

Καλημέρα σε όλους, μελετάω λιγάκι όλες τις επιλογές!
Ευχαριστώ,
Νίκος

Παιδιά κάτι τέτοιο γιατί όχι ;
Βλέπω πολύ ροπή, 18v, συμπαθητική εταιρεία..

https://www.kx-tools.gr/el/drap-do-...lwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiJmcm9tX2NhdHNwYW4ifV0

Στο μυαλο μου εισαι.
Αυτο σκεφτόμουν να σου προτεινω για να μεινουμε εντος budget.

Μια χαρά είναι και το einhell για την δουλειά που το θες...bosch δεν είναι ...αλλα με βάση τα οσα ζητάς είναι μια φτηνή και καλή επιλογή...

Σε ποιο κομμάτι δεν είναι bosch ; Κατασκευή και ποιότητα;
Γιατί σε ισχύ φαίνεται πολύ πολύ δυνατότερο! Καλά τα λέω;

Κατασκευη και ποιοτητα ναι. Αλλα και παλι εισαι το 1/3 της τιμης.
Παρε και μια δευτερη μπαταρια αν θελεις και θα εισαι σουπερ για τα χρήματα του.
Αλλη εναλλακτική με δυο μπαταριες και ανωτερη ροπή και κρουστικη λειτουργια!!!
https://www.kentrovidas.gr/m/showpr...AzMjcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

Παιδιά σαν άσχετος να κάνω κι εγώ μια ερώτηση.Αν θέλει κάποιος να βιδώνει-συναρμολογει έπιπλα τύπου πρακτικερ-ικεα-ίντερνετ τέλος πάντων, δεν είναι λίγο επικίνδυνα αυτά τα εργαλεία? Σε πολλά κουτιά που έχω ανοίξει για να φτιάξω τέτοια έπιπλα έχει καθαρά σήμα από έξω που λέει να μην χρησιμοποιήσεις κάτι ανάλογο..
Το μικρο το μπος το έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ αρκετές φορές και άλλες θα ήθελα να έχει περισσότερη δύναμη κι άλλες φοβόμουν ότι θα κάνω ζημιά αν δεν σταματήσω έγκαιρα το βιδωμα.Αυτά τα 12βολτα μου φαίνονται πολύ δυνατά γι'αυτό αναρωτιέμαι.

Same Sh1t...Different Day

Τα περισσοτερα "δυνατα" εχουν επιλογεα μεγιστης ροπης, ακριβως για να μην κανεις ζημια.
Βεβαια, μεχρι να φτασεις να μαθεις σε ποια σκαλα πρεπει να το βαζεις, θα εχεις φτασει να μπορεις να το σταματας πριν κανεις ζημια :)

Μου φαίνεται αρκετά δυνατό το einhell σε μερικά review που είδα.
Ενδεικτικά ένα εδώ https://youtu.be/rsFQZFKNwdQ

Υπάρχει κάποιος λόγος να μην το επιλέξω για τη χρήση που θέλω πάντα; Μπαταρία θα βρω εύκολα μελλοντικά αν χρειαστώ;
Γιατί στο 18v black & decker μου ζητούσαν 50 .