επειδή δεν είχα ποτέ πιστόλι σιλικόνης , χρησιμοποιώ ένα απλό χειροκίνητο , τι ακριβώς προσφέρουν τα μπαταρίας παραπάνω ?
Καποια στιγμη οταν θα βρεθουμε θα ηθελα να το δοκιμασω...Θα ελεγα ο,τι ακριβως προσφερει ενας βιδολογος μπαταριας σε σχεση με ενα χειροκινητο κατσαβιδι. Οσο κρατας πατημενη την σκανδαλη, βιδωνει.
Στο πιστολι σιλικονης αντιστοιχα, οσο κρατας πατημενη την σκανδαλη, πιεζεται το φυσιγγιο με ενα εμβολο που υπαρχει στο πιστολι και βγαινει η σιλικονη. Μπορεις να ρυθμισεις την ταχυτητα του εμβολου αναλογα με την εργασια που κανεις.
Το ότι συνεχίζει να τρέχει το υλικό εφ όσον δεν πατάς την σκανδάλη οφείλεται στην πίεση που έχει δημιουργηθεί μέσα στην φύσιγγα και για να σταματήσει δεν πατάς 2-3 φορές την σκανδάλη αλλά την ασφάλεια που κρατάει τον άξονα ούτως ώστε να απελευθερωθεί ο άξονας και να εκτονωθεί η πίεση. Εγώ αυτό έχω παρατηρήσει στα φτηνά πιστόλια που χρησιμοποιώ. Αλήθεια στο ηλεκτρικό πως εκτονώνεται η πίεση.??
Το έχω κι εγώ αυτό το Wolfcraft αλλά στα πολά ζόρια το φοβάμαι... Μου έχει ξεμουμπώσει 1-2 φορές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.