Εργαλεία Μπαταρίας

• Haha
Reactions: anastasg
Σημερα εβαζα κατι περσιδες σε φιλικο σπιτι και μου επεσε απο τη σκαλα το 12βολτο SDSquick Bosch UNEO, το οποιο φυσικα και δεν επαθε ευτυχως τιποτα :)

Μικρο, δυνατο και παναλαφρο (1.2κ), ειναι το δραπανακι που παιρνω μαζι μου συνηθως για τις εκτος σπιτιου δουλειες γιατι κανει και για βιδωμα.
KO3ZbGah.jpg

Εχει ρυθμιση για βιδωμα, τρυπημα και τρυπημα+κρουση. Δεν εχει λειτουργια καλεμισματος λογω μικρης ισχυος.
Παιρνει SDS quick τρυπανια αλλα και επισης ΟΛΑ τα τρυπανια/bits με HEX στελεχος.
H ισχυς του ειναι μολις 0.5joule αλλα ειναι πολυ πιο δυνατο απο τα κοινα κρουστικα, λογω SDS κρουστικου μηχανισμου.

Ανηκει στην DIY πρασινη σειρα της Βosch η οποια παιρνει τις ιδιες μπαταριες με τα Dremel.
g46moPKh.jpg

H μπαταρια η συγκεκριμενη που φοραει ειναι παραγωγης 2013 και δεν φαινεται να εχει παρουσιασει καμμια απωλεια ισχυος και δουλευει χωρις προβλημα παρ'ολες τις απαιτησεις σε ροπη που εχουν οι διατρησεις σε μπετον.

Mεγαλη δουλεια που το μινι πιστολετακι παιρνει και HEX bits, περα απο τα SDS
CF83CF8DCF83CF84CEB7CEBCCEB1-CF84CF83CEBFCEBA-CEB5CEBECEB1CEB3CF89CEBDCEB9CEBACF8C-CF84CF83CEBFCEBA-1-4-CEBACEB1CEB9-sds-quick-2683804-hires-png-rgb-oneux-323297_w_800_h_450.png

Τελικα το επεστρεψα το Einhell....
Πολυ γκουμουτσα ρε παιδια και ποτε δεν την συμπαθησα αυτη την μαρκα....
Θα μου πεις 49 ευρ για κρουστικο 48Νμ τι πληρωνεις...

Τεσπα θα μου μεινει η μπαταρια για αλλη δουλεια που την θελω.

Τωρα σκεφτομαι να παω σε αυτο.
Παντα για χρηση στο νησι η στο εξοχικο εδω αν αποφασισω να παρω το B&D κατω αντι αυτου.

20220105091503_9521a9ed.jpeg

AEG BSB-1818G4

• Like
Reactions: nickolas
αξίζουν τα aeg; νόμιζα ότι εδω και αρκετα χρονια ειναι φασον που δεν εχουν σχεση με τα παλια που ξεραμε

TTi group είναι Κυριάκο , https://www.ttigroup.com/our-business/brands/
Η electrolux έχει πάρει το τμήμα των οικιακών της συσκευών .
Θα συμφωνήσω , τα μπλε της AEG από την εποχή της Atlas copco είναι σκυλιά.
Πάντως και τα AEG ο Κώστας ο Παυλάτος τα βάζει στην μεσαία κατηγορία . Είχαμε τις προάλλες με τον Παυλάτο μια κουβέντα για τη ryobi στην ελλάδα , και μου λέει "άστα η ryobi στην ελλάδα ατύχησε πολύ με τους αντιπρόσωπους " κρίμα μου λέει γιατί για τον ιδιώτη είναι μια χαρά .

Κυριάκο κακως που δεν πας σε Bormann Pro...H μπλε σειρά της Bormann είναι πολύ αξιόπιστη και ειναι κατά πολύ φτηνότερα από Aeg και Stanley...
Στα συν η 5ετης εγγύηση που δίνει ο αντιπροσωπος...

Οι κριτικές και μόνο,εάν πάρεις το μέσο όρο φτάνουν...

Επισεις πολύ καλή περίπτωση είναι και της Total...Που απο οτι φενεται είναι ανερχόμενη δύναμη στο εμπορικο μερίδιο της πίτας.

Avαφερω τα 2 παραπάνω γιατί μιλάς για το εξοχικό όπου δεν νομίζω να έχεις τρελές απαιτήσεις...

• Like
Reactions: enduras1
Κυριάκο, θα δώσεις τόσα χρήματα για το εξοχικό ή το νησί;
Κρίμα είναι.
Πάρε ένα topshack σε προσφορά και θα είσαι μια χαρά.

• Like
κυρ περα απο το τοπσακ που δεν ξερουμε αν θα το πετυχουμε ξανα σε τιμη-χαρισμα, ετουτες τις μερες παιζει και το κλασικο καλο κρουστικο της μακιτα στα 48Ε με τα μεταφορικα μαζι
https://www.skroutz.gr/s/5447258/Makita-DHP453Z-Κρουστικό-Δραπανοκατσάβιδο-Μπαταρίας-18V-Solo.html?from=price_drops&stm=eyJ0YWciOiJzdG06L2Mvb2YvdC9zLzU0NDcyNTgveC9vZmZlcnMifQ

αριστες κριτικες, χρονια σε επαγγελματικη χρηση, για οποιον εχει κανονικες μπαταριες ειναι εξαιρετικη τιμη και μαλλον λειτουργει και με τις μαιμουδες

κυρ περα απο το τοπσακ που δεν ξερουμε αν θα το πετυχουμε ξανα σε τιμη-χαρισμα, ετουτες τις μερες παιζει και το κλασικο καλο κρουστικο της μακιτα στα 48Ε με τα μεταφορικα μαζι
https://www.skroutz.gr/s/5447258/Makita-DHP453Z-Κρουστικό-Δραπανοκατσάβιδο-Μπαταρίας-18V-Solo.html?from=price_drops&stm=eyJ0YWciOiJzdG06L2Mvb2YvdC9zLzU0NDcyNTgveC9vZmZlcnMifQ

αριστες κριτικες, χρονια σε επαγγελματικη χρηση, για οποιον εχει κανονικες μπαταριες ειναι εξαιρετικη τιμη και μαλλον λειτουργει και με τις μαιμουδες
Ρε φίλε είναι το ίδιο μακρύ και γκουμουτσα με το Einhell άσε που είναι μόνο 40 Νμ.
Καλοβλεπω το 482 της ΜΑΚΙΤΑ αλλά και πάλι δεν έχω παρά μαϊμού μπαταρίες που δεν ξέρω αν θα αποδώσουν.

• Like
Κυριάκο κακως που δεν πας σε Bormann Pro...H μπλε σειρά της Bormann είναι πολύ αξιόπιστη και ειναι κατά πολύ φτηνότερα από Aeg και Stanley...
Στα συν η 5ετης εγγύηση που δίνει ο αντιπροσωπος...

Οι κριτικές και μόνο,εάν πάρεις το μέσο όρο φτάνουν...
Αυτό είναι ενδιαφέρον.

• Like
Reactions: nickolas and KOSSTV
τοτε ναι θελεις ενα ελαφρυ και μαζεμενο μπρασλες αφου θελεις κατι μικρο
τωρα για τα νουμερα ροπης , το ξερεις, μην παιρνεις ορκο , αλλά μου αρεσουν οι μεταπτωσεις στις τιμες που κοιταζεις :)
τωρα, το 482 δεν το λες και μικρο... ιδιαιτερα σε συγκριση με το 485 που ειναι μικροτερο ελαφρυτερο μπρασλες και εξελιγμενο

το μπορμαν δειχνει εξαιρετικη επιλογη γιατι εχει και μεταλλικο τσοκ αλλά και γιατι τα μπορμαν παιρνουν με μια μικρη μετατροπη στο εργαλειο, μπαταριες της παρκσαιντ!!
το συγκεκριμενο ειναι και μπρασλες. αλλά η μετατροπη δεν σου χρειαζεται αφου ερχεται με δικες του μπαταριες

ορεξη να εχεις να διαλεξεις

αλλά ισως ξαναβγαλει η τοπσακ το δικο της γιατι θα παιζει με τα εργαλεια της σε προσφορες μεχρι τις 10 δεκεμβρη τουλαχιστον, οπότε κανε λιγο υπομονη μπορει να το βγαλει με κανα τριανταρι

Last edited:
  • Like

Κυριάκο, αν φτάσεις σε αυτό το επίπεδο τιμής παίρνεις επώνυμο εργαλείο.
Δεν λέω ότι το bormann pro δεν είναι καλό αλλά βρε αδερφέ, στα €140 μπορείς να πάρεις κιτρινάκι, Bosch, makita κλπ.
Αν είναι να πάρεις κινέζικο δεν δίνεις τόσα λεφτά αλλά τα μισά και βγάλε.

Στην τελική πάρε ένα Parkside να έχεις και 3ετη εγγύηση και μπαταρίες σε καλή τιμή!
Γνώμη μου

• Like
Μπορει επισης να αγορασει καποιο μεταχειρισμενο απο συμφορουμιτη μας εδω. Καποιοι εχουν μεγαλο στοκ στην κατοχη τους, δεν θα ηθελαν να πουλησουν μερικα;
Ισως πρεπει να γινει κανα τοπικ πωλησεων-ανταλλαγων μονο για μας εδω στα εργαλεια, ξεχωρα απο τις αγγελιες του avclub.
Θυμαμαι περυσι που ζητησα στο τοπικ αν θελει κανεις να μου πουλησει πενσα "engineer". Καπως ετσι δηλ. στο φιλικο να δηλωνει καποιος ζητηση μτχ. εργαλειου προς αγορα.

• Like
Reactions: KOSSTV and nickolas
σωστα γιωργο, εχεις δικιο, ομως τα παρκσαιντ ειναι βαρια και ογκωδη . ακομα και τα περφορμανς της.
εκτος και αν παει κανεις σε 12βολτο παρκσαιντ .

ο κυρ αν εχει αρκετες μπαταριες dewalt αφου σκεπτεται για τοσο ψηλα, μπορει ανετα να παρει το 796 και να καθαριζε
αλλά το τοπσακ αν ξαναβγει τοσο φτηνα θα ειναι θεοσταλτο για ολους μας :) ασε που με ενα σετακι δραπανοκατσαβιδο+παλμικο της τοπσακ , το οποιο ειναι δελεαστικο στα 60-70 ευρω εχεις δυο εργαλεια δυο μπαταριες δυο φορτιστες...
γιατι εχει ενα διαφορετικο παλμικο προσφορα αυτες τις μερες, που φτανει μεχρι τα 200 πραγματικα ν.μ. αλλά ειναι ρυθμιζομενο στα βιδωματα του

• Like
Reactions: enduras1 and KOSSTV