Εργαλεία Μπαταρίας

Κυρ, στην εφαρμογή του κινητού το έχει στα 40 ευρώ το τοπσακ ξανά μετά από μεηλ που μου ηρθε
Και στον υπολογιστη το βγαζει αλλα θα προσπερασω.
Στα 25 ευρω θα αγοραζα 2 κομματια.

Μαλλον θα παω προς το AEG.

αυτό είναι ΟΛΟΙΔΙΟ με το blmiatko που πηρα απο το banggood! έχει το led στη βάση πάνω από τη μπαταρία: https://www.banggood.com/BLMIATKO-1...Driver-13mm-For-Makita-Battery-p-1698431.html που μαζί με μεταφορικά και κουπόνια κλπ βγήκε στα €58 (solo). Στo banggood γράφει 450ΝΜ :D

• Like
Reactions: enduras1
αυτό είναι ΟΛΟΙΔΙΟ με το blmiatko που πηρα απο το banggood! έχει το led στη βάση πάνω από τη μπαταρία: https://www.banggood.com/BLMIATKO-1...Driver-13mm-For-Makita-Battery-p-1698431.html που μαζί με μεταφορικά και κουπόνια κλπ βγήκε στα €58 (solo). Στo banggood γράφει 450ΝΜ :D
Είδες αυτα ειναι που φοβαμαι σε αυτα τα φασον εργαλεία και διστάζω.
Και το Einhell ιδια κοψια ειχε.

Κυριάκο ,
επειδή τα AEG παίζουν κοντά στα ψηλά των επωνύμων (λογικό αφού έρχονται από την TTI ) και μιας είσαι στο σύστημα της κίτρινης με τα 18v , μήπως θα ήταν φρονιμότερο να αγοράσεις solo αυτά που θες για το χωριό (ελληνιστί :village !!!) ? Βέβαια θα πρέπει να πηγαινοφέρνεις τις μπαταρίες και τους φορτιστές , ή θα θυσιάσεις μια δυο μπαταρίες με ένα φορτιστή που θα μείνουν μόνιμα στο χωριό . Αν και οι λιθίου μπαταρίες δεν κάνει να μένουν αδούλευτες για πολύ χρόνο .
Το αιώνιο θέμα με τα εργαλεία μπαταρίας , αν τα αφήσεις σε αφήνουν , άσε που η τεχνολογία στα μπαταρίας τρέχει συνεχώς ....

• Like
Reactions: anastasg
Ετσι ακριβως Βαγγελη.
Γιαυτο επειδη δεν προκειται να ανεβοκατεβαζω φορτιστες και μπαταριες, ασε που παω και με το αεροπλανο πολλες φορες, συν οτι δεν τα εχω και σε αφθονια για να αφησω εκει μονιμα καποιο συν οτι το δικο μου συστημα μπαταριας ειναι ως επι το πλειστον το XRP αν και εχω και XR συν συν συν... λεω να παω σε AEG σαν βαση για αγορα ακομη 2-3 εργαλειων και μαλιστα να τα παω στο εξοχικο ωστε να βλεπουν χρηση και να αποδειξουν την αξια τους και να παρω το σετακι κρουστικο και φυσητηρα της καλης και αξιοπιστης B&D που εχω στο νησι.
Πλεον και ηλεκτροποντα εχουμε ωστε αν χρειαστει στο μελλον να φτιαξουμε κανενα πακετο μπαταριας.

Γεια σας. Μπορείτε να μού πείτε αν μπορώ να χρησιμοποιήσω (χωρίς προσαρμογές) μπαταρίες 20V από Ingco σε Total και το αντίστροφο; Ευχαριστώ.

Γεια σας. Μπορείτε να μού πείτε αν μπορώ να χρησιμοποιήσω (χωρίς προσαρμογές) μπαταρίες 20V από Ingco σε Total και το αντίστροφο; Ευχαριστώ.
Καλως ηρθες...

Ναι...Είναι ίδια σχεδόν εταιρία με της Total να είναι ένα κλικ παραπάνω...
Υπάρχουν διαφορά βιντεάκια στο youtube..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ιδια εργαλεια, ιδια γραμμη παραγωγης, διαφορετικο χρωμα και σημα, διαφορετικα δικτυα πωλησης, ετσι ισχυροποιειται η εταιρια εναντι των εισαγωγεων και κρατιουνται οι τιμες χαμηλα και αυξανεται το μεριδιο στην αγορα.
οταν οι κατασκευαστες τα καναμε στην ελλαδα αυτα, οι κιτρινοι τρωγανε βελανιδια ακομα :)

• Like
Reactions: KOSSTV
Ίδια μέχρι και στα ηλεκτρόνια που έχουν μέσα οι μπαταρίες.

Καλημέρα!
Μάλλον εκανα μακακια(καταλάθος) σήμερα!
Εδω κ χρόνια εχω δυο σειρές μπαταρίας einhell και parkside.
Σήμερα καταλαθος έβαλα μπαταρία 20v απο parkside σε ενα δράπανο της einhell. Παραδοξως αν το "πιέσεις" λιγο παραπάνω κουμπώνει. Δεν δούλεψε βέβαια και εκει το καταλαβα και εβαλα σωστη μπαταρία. Δεν δουλεψε το δραπανο. Κάηκε;;;
Το περιεργο ειναι οτι ουτε μπαταρια δουλεύει. Ενω ήταν γεμάτη,δειχνει άδεια και δεν δουλεύει πουθενα. Ανάβει μονο το κόκκινο λαμπακι. Ούτε φορτίζει.
Ειδα οτι εχουν αντιστροφα το + - οι μπαταρίες.
Παμε για πέταμα;
Ευχαριστώ!

Καλημέρα!
Μάλλον εκανα μακακια(καταλάθος) σήμερα!
Εδω κ χρόνια εχω δυο σειρές μπαταρίας einhell και parkside.
Σήμερα καταλαθος έβαλα μπαταρία 20v απο parkside σε ενα δράπανο της einhell. Παραδοξως αν το "πιέσεις" λιγο παραπάνω κουμπώνει. Δεν δούλεψε βέβαια και εκει το καταλαβα και εβαλα σωστη μπαταρία. Δεν δουλεψε το δραπανο. Κάηκε;;;
Το περιεργο ειναι οτι ουτε μπαταρια δουλεύει. Ενω ήταν γεμάτη,δειχνει άδεια και δεν δουλεύει πουθενα. Ανάβει μονο το κόκκινο λαμπακι. Ούτε φορτίζει.
Ειδα οτι εχουν αντιστροφα το + - οι μπαταρίες.
Παμε για πέταμα;
Ευχαριστώ!

Αν δειχνει 0 βολτ τοτε ειναι βραχυκυκλωμενη και για πεταμα.

Ηταν ζεστη οταν την εβγαλες? Ειναι ακομα ζεστη? Δεν μπορει να την διαβασει ο φορτιστης? Τοτε ειναι βραχυκυκλωμενη και προσεχέ την.

όπως τα λέει ο Μιχάλης , δυστυχώς.
Στα εργαλεία μπαταρίας το κυρίως εργαλείο "επικοινωνεί" συνέχεια με την μπαταρία μέσα από τα ηλεκτρονικά κυκλώματα και στέλνει ή παίρνει πληροφορίες πόσο ρεύμα θα τραβήξει πόσο υπόλοιπο έχει η μπαταρία κλπ .
Εδώ μάλλον βραχυκύκλωσες την μπαταρία , οπότε είναι για πέταμα. Μοναδική λύση να την συνδέσεις με μια καινούργια ίδια , (με αντιστοίχηση στους πόλους) το + στο + και το - στο - , να την αφήσεις κάνα μισάωρο μήπως επανέλθει .
Στο δράπανο μπορεί να κάηκε η πλακέτα .

Αν δειχνει 0 βολτ τοτε ειναι βραχυκυκλωμενη και για πεταμα.

Ηταν ζεστη οταν την εβγαλες? Ειναι ακομα ζεστη? Δεν μπορει να την διαβασει ο φορτιστης? Τοτε ειναι βραχυκυκλωμενη και προσεχέ την.
Σ ευχαριστώ!
Ζεστη δεν ηταν καθολου. Το τσεκαρα αυτο.
Οχι δεν την διαβαζει ο φορτιστης.
Θα δω αυριο απο volt κ βλέπουμε.

όπως τα λέει ο Μιχάλης , δυστυχώς.
Στα εργαλεία μπαταρίας το κυρίως εργαλείο "επικοινωνεί" συνέχεια με την μπαταρία μέσα από τα ηλεκτρονικά κυκλώματα και στέλνει ή παίρνει πληροφορίες πόσο ρεύμα θα τραβήξει πόσο υπόλοιπο έχει η μπαταρία κλπ .
Εδώ μάλλον βραχυκύκλωσες την μπαταρία , οπότε είναι για πέταμα. Μοναδική λύση να την συνδέσεις με μια καινούργια ίδια , (με αντιστοίχηση στους πόλους) το + στο + και το - στο - , να την αφήσεις κάνα μισάωρο μήπως επανέλθει .
Στο δράπανο μπορεί να κάηκε η πλακέτα .
Ιδια δεν εχω δυστυχώς. Εχω αλλες παρόμοιες αλλά καλύτερα να μην το μπλεξω και χαλασω κ αυτες!
Το δρεπανο τ ανοιξα να δω(!) Και τελος rip!
Το ειχα πολλα χρονια οποτε οκ!
Η μπατσρια ειναι καινούργια.
Ευχαριστώ!

Ρώτα κανα δυο (τρία) μαγαζιά:
- επισκευής εργαλείων
- επισκευής ηλεκτρονικών

...αν μπορούν να στα φτιάξουν και με τι κόστος.

• Like
Reactions: elninioz
Το παλμικό τελος! Κράτησα το μοτερ μπας και..
Η μπαταρία έμεινε θα δω τι μπορεί ν γινει.
Καπου ειδα στο νετ οτι αν καταφέρεις και την αδειάσεις τέλειος επανέρχεται...
Αυριο που θα χω λιγο χρονο θα ασχοληθω και βλέπουμε. Ευχαριστώ!