Και στον υπολογιστη το βγαζει αλλα θα προσπερασω.Κυρ, στην εφαρμογή του κινητού το έχει στα 40 ευρώ το τοπσακ ξανά μετά από μεηλ που μου ηρθε
Είδες αυτα ειναι που φοβαμαι σε αυτα τα φασον εργαλεία και διστάζω.αυτό είναι ΟΛΟΙΔΙΟ με το blmiatko που πηρα απο το banggood! έχει το led στη βάση πάνω από τη μπαταρία: https://www.banggood.com/BLMIATKO-1...Driver-13mm-For-Makita-Battery-p-1698431.html που μαζί με μεταφορικά και κουπόνια κλπ βγήκε στα €58 (solo). Στo banggood γράφει 450ΝΜ![]()
Καλως ηρθες...Γεια σας. Μπορείτε να μού πείτε αν μπορώ να χρησιμοποιήσω (χωρίς προσαρμογές) μπαταρίες 20V από Ingco σε Total και το αντίστροφο; Ευχαριστώ.
Ίδια μέχρι και στα ηλεκτρόνια που έχουν μέσα οι μπαταρίες.Γεια σας. Μπορείτε να μού πείτε αν μπορώ να χρησιμοποιήσω (χωρίς προσαρμογές) μπαταρίες 20V από Ingco σε Total και το αντίστροφο; Ευχαριστώ.
Καλημέρα!
Μάλλον εκανα μακακια(καταλάθος) σήμερα!
Εδω κ χρόνια εχω δυο σειρές μπαταρίας einhell και parkside.
Σήμερα καταλαθος έβαλα μπαταρία 20v απο parkside σε ενα δράπανο της einhell. Παραδοξως αν το "πιέσεις" λιγο παραπάνω κουμπώνει. Δεν δούλεψε βέβαια και εκει το καταλαβα και εβαλα σωστη μπαταρία. Δεν δουλεψε το δραπανο. Κάηκε;;;
Το περιεργο ειναι οτι ουτε μπαταρια δουλεύει. Ενω ήταν γεμάτη,δειχνει άδεια και δεν δουλεύει πουθενα. Ανάβει μονο το κόκκινο λαμπακι. Ούτε φορτίζει.
Ειδα οτι εχουν αντιστροφα το + - οι μπαταρίες.
Παμε για πέταμα;
Ευχαριστώ!
Σ ευχαριστώ!Αν δειχνει 0 βολτ τοτε ειναι βραχυκυκλωμενη και για πεταμα.
Ηταν ζεστη οταν την εβγαλες? Ειναι ακομα ζεστη? Δεν μπορει να την διαβασει ο φορτιστης? Τοτε ειναι βραχυκυκλωμενη και προσεχέ την.
Ιδια δεν εχω δυστυχώς. Εχω αλλες παρόμοιες αλλά καλύτερα να μην το μπλεξω και χαλασω κ αυτες!όπως τα λέει ο Μιχάλης , δυστυχώς.
Στα εργαλεία μπαταρίας το κυρίως εργαλείο "επικοινωνεί" συνέχεια με την μπαταρία μέσα από τα ηλεκτρονικά κυκλώματα και στέλνει ή παίρνει πληροφορίες πόσο ρεύμα θα τραβήξει πόσο υπόλοιπο έχει η μπαταρία κλπ .
Εδώ μάλλον βραχυκύκλωσες την μπαταρία , οπότε είναι για πέταμα. Μοναδική λύση να την συνδέσεις με μια καινούργια ίδια , (με αντιστοίχηση στους πόλους) το + στο + και το - στο - , να την αφήσεις κάνα μισάωρο μήπως επανέλθει .
Στο δράπανο μπορεί να κάηκε η πλακέτα .
Καπου ειδα στο νετ οτι αν καταφέρεις και την αδειάσεις τέλειος επανέρχεται...
Είναι ήδη στον άλλο κόσμο! Αλλα ναι καταλαβαινωΑν μια μπαταρία την αδειάσεις τελείως τη στέλνεις στον άλλο κόσμο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.