Χαχαχαχαχαα ρ,ε παλι αγορες.....
ψιλοδουλειες θα κανει αλλα δεν θελω καιτ παραπανω...
Τωρα εμπλεξες Παναγιωτη.....
Αλλα.... μην απογοητευτεις!
Σωστη η σκεψη σου να χτισεις σε ενα συστημα μπαταριας παντως.
Αντιστοιχο του 484 αν οχι ανωτερο καθως εχει 70Νμ σκληρης ροπης σε Dewalt ειναι το DCD796.
Ναι, τις έχω δει και τις δύο, και την προσφορά για την δώρο μπαταρία έχω δει για τα bosch. Αν καταλήξω σε bosch (που για εκεί με βλέπω απλά περιμένω μήπως υπάρξει και κάποια άλλη γνώμη) θα προσπαθήσω να βρω σετ χωρίς το παλμικό αλλά με κάποιο άλλο εργαλείο ή με σετ εξαρτημάτων. Σε ευχαριστώ.Παντως μιλοντας για αρχικο σετ αυτα της dewalt και της Bosch ειναι vfm σε σχεση με τον ανταγωνισμο...
Για ξεκινημα ειναι οτι πρεπει....στην Bosch τρεχει και προσφορα με μια αλλη 4αρα μπαταρια δωρο με αγορες ανω των 230ευρω...
Protool - DEWALT DCK266P2 ΣΕΤ ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ 18V BRUSHLESS (DCD796P2) + ΠΑΛΜΙΚΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ 18V (DCF887P2)
<p><strong>DCD796 BRUSHLESS ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ</strong></p> <ul> <li>18V δραπανοκατσάβιδο λιθίου με νέα τεχνολογία μπαταρίας 5.0Ah XR Li-Ion</li> <li>Κινητήρας χωρίς ψήκτρες για εξαιρετικές αποδόσεις.</li> <li>Κόμπακτ και ελαφριά σχεδίαση εργαprotool.gr
Eχει σετ για αυτα που ψαχνεις αλλα ειναι ακριβο.. για αυτο και δεν το προτεινα....Ναι, τις έχω δει και τις δύο, και την προσφορά για την δώρο μπαταρία έχω δει για τα bosch. Αν καταλήξω σε bosch (που για εκεί με βλέπω απλά περιμένω μήπως υπάρξει και κάποια άλλη γνώμη) θα προσπαθήσω να βρω σετ χωρίς το παλμικό αλλά με κάποιο άλλο εργαλείο ή με σετ εξαρτημάτων. Σε ευχαριστώ.
Eχει σετ για αυτα που ψαχνεις αλλα ειναι ακριβο.. για αυτο και δεν το προτεινα....
Αλλο σετ τετοιο δεν εχει...μετα ξεφευγεις και σε συμφερει να τα παρεις σολο...
Παλμικο εχεις...;
Εσυ γιατι προσπερασες?Να περάσει και ο εκπρόσωπος της Makita παρακαλώ![]()
Edit: Λάθος μου για τις τιμές, το βρήκα π.χ κοντά στα 290€ με δύο μπαταρίες 5Ah και φορτιστή, καλύτερα να μην προτρέχω.
Ασε ....τώρα παίζουν οι πρωταγωνιστές ... το σενάριο δεν έχει κομπάρσουςΕσυ γιατι προσπερασες?
Μετα θα περασει και ο εκπροσωπος της Κινας!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.