Υπάρχει είπαμε καμιά πατέντα για καλύτερη διατήρηση; Εγώ στα δύο χρόνια δεν έχω φάει ούτε το 1/4 από ένα δισκάκι, από αυτά που τα αγοράζουμε σε συσκευασία των 4.Έχουν ημερομηνία παραγωγής 11/2019 και λήξεως 11/2021. Τούς δίνει δηλαδή 2 χρόνια.
Για δωσε κανα link...δεν ειναι αλλά με ενα ανταπτορα περι τα 15€ , ειναι.![]()
Γιατι να το κανεις αυτο...;...δεν ειναι καλες της Stanley οι μπαταριες...;Γνωρίζει κανείς αν οι μπαταρίες 18V Stanley είναι συμβατές με ανάλογης τάσης μπαταρίες/εργαλεία Dewalt;
Κωστή ρώτησα (υποθετικό σενάριο) για την περίπτωση που αγόραζα δραπανοκατσάβιδο Stanley μαζί με μπαταρίες, για να ξέρω μήπως και οι μπαταρίες του ταιριάζουν και σε Dewalt μπας, και αργότερα (πάλι σενάριο) μπω πιο εύκολα (οικονομικά) και στη σειρά εργαλείων μπαταρίας αυτής της εταιρείας.Για δωσε κανα link...
Γιατι να το κανεις αυτο...;...δεν ειναι καλες της Stanley οι μπαταριες...;
Είσαι σίγουρος ότι κυκλοφορεί τέτοιος αντάπτορας; Από το λίγο που έψαξα δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικό.δεν ειναι αλλά με ενα ανταπτορα περι τα 15€ , ειναι.![]()
Να ξερεις ότι η 18ν Stanley τείνει να καταργηθεί...γιατί άλλαξε σε νεα σειρα των V20ν...για αυτο και κατα κάποιον τρόπο σταμάτησα και εγω να περνώ...Κωστή ρώτησα (υποθετικό σενάριο) για την περίπτωση που αγόραζα δραπανοκατσάβιδο Stanley μαζί με μπαταρίες, για να ξέρω μήπως και οι μπαταρίες του ταιριάζουν και σε Dewalt μπας, και αργότερα (πάλι σενάριο) μπω πιο εύκολα (οικονομικά) και στη σειρά εργαλείων μπαταρίας αυτής της εταιρείας.
Για εκεί πιστεύω το αναφέρει.Λογικά αυτό είναι αλλά μου κάνει εντύπωση που το αναφερει...εννοώντας ως προς την προσοχή της εταιρίας ώστε να μην χαλάσει..
Η μπαταρια έχει 3/23' εάν θυμάμαι καλά...οπότε είχε χρόνο μπροστά της...ούτως αλλιώς γρήγορα θα την χρησιμοποιήσω...
Το θέμα είναι τι θα γινόταν στην περιπτωση που το εργαλειο πουλιόταν μετά την 12/24'...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.