Σήμερα δοκιμάστηκε ο αναδευτηρας μπαταρίας της Total...αφού έγινε δουλειά σε μη ηλεκτροδοτουμενο κατάστημα ακόμη..

Φτιάχτηκαν διαφορά κονιάματα με κολλα,λάσπη και επισκευαστηκο..
Χρησιμοποιήθηκε 7.5 μπαταρια απόλυτη δυναμη ώστε να έχω μια τάξη πραγμάτων πόσο κρατάει και τι δύναμη έχει...
Με χρήση κολλάς δεν ζοριστηκε καθόλου..
Όταν μπήκαν τα επισκευαστικα και της λασπης τα υλικα εκεί είχα ερωτηματικό τι θα κάνει...

...και όμως και εκεί τα κατάφερε εξίσου καλά πάρα μόνο ότι ήθελε την μεγάλη ταχύτητα για να δουλέψει καθως η οι δυνάμεις που ασκούνται για αναδευση σε αυτά τα υλικά καθώς είναι παχυτερα και χοντροτερα,είναι πολύ μεγαλύτερες.
Γενικά θεωρώ ότι για τα χρήματα που εδωσα (80 ευρω) έχω μηχάνημα πολύ υψηλότερης τιμής,καθώς έχω δει ανάλογα πολύ ακριβότερα,που κάνει άριστα την δουλειά του...
Αυτό που μου προξένησε εντύπωση είναι η κατανάλωση της μπαταρίας.
Από φουλ γεμισμενη η 7.5αρα έφτιαξε 8 τέτοιους κουβαδες (7 σακιά συνολικα) και είναι σε αχνο δεύτερο λαμπάκι πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη αλλους 3 κουβάδες τους έκανε..
Με.λιγα λόγια με μια 7.5αρα βγαίνει το μεροκάματο εργασίας..
Θα φανεί στην συνέχεια σε χρήση τι αποδοση και τι ποιότητα μπορεί να δώσει σε βαθος χρονου... αλλά προς ώρα με εξεπληξε αφανταστα καλά..
Πραγματικά μέρα με την μέρα η Total αποδεικνύεται πολύ τίμια για τα χρήματα της και θα εξακολουθησω να την εμπιστεύομαι με το παραπάνω.. !!!
Αυτά..