Εργαλεία Μπαταρίας

Θα συμφωνήσω με τον Κυριάκο...
Η ingco έχει κάνει κίνηση ματ με τα 16ν..
Έχει το μέγεθος ενός 12ν και την δύναμη ενός 20ν αυτή η σειρά..
Εάν γύρναγα τι χρόνο πίσω σε 12ν μάλλον θα το επέλεγα..

Θα μπορείς με το παραπάνω και να βιδωσεις...

Εκτός και εάν περιμένεις λίγο ώστε να κοστολογηθει αυτό σετ που θεωρώ ότι θα σπάσει ταμεία εάν παίξει κοντα στο 100ρικο..

Εκτός και εάν περιμένεις λίγο ώστε να κοστολογηθει αυτό σετ που θεωρώ ότι θα σπάσει ταμεία εάν παίξει κοντα στο 100ρικο..

Αν υπήρχε σε σετ νομίζω θα το είχα πάρει ήδη.
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη δουλειά που προορίζονται , απλά να υπάρχει ένα εργαλείο για δουλειές στην αυλή και στο σπίτι. Νέο οίκημα με πολλές δουλειές στο μυαλό για την αυλή(στο μυαλό μου τουλάχιστον)

Same Sh1t... Different Day

Πάρε υπόψη σου όμως και το ότι στα 20v και 12v υπάρχουν ήδη και άλλα εργαλεία να πάρεις που λειτουργούν με τις ίδιες μπαταρίες οπότε επενδύεις και σε αγορές που θα κάνεις στο μέλλον. Εχω ένα 16v δράπανο parkside και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε απλές εργασίες, όμως δεν αναπτύχθηκε η σειρά αυτή και μπήκα στα 20v θέλοντας και μη. Ακόμη στα 16v δεν έχουμε επιλογές άλλες.

• Like
Reactions: karajim80
Eνα εργαλειο μπαταριας που το χρειαστηκα σημερα και το οποιο μετετρεπει τα εργαλεια ρευματος σε εργαλεια...μπαταριας!! :)

Το 18βολτο inverter της Ryobi που μετετρεπει τα 18βολτ της μπαταριας σε 220βολτ/πριζα σουκο.
Εχει φως led και δυο εξοδους USB 2A για να φορτιζεις το κινητο σου.
g6aPjddh.jpg

Ισχυει για συσκευες ρευματος που καταναλωνουν εως 150w (αν και στην πραγματικοτητα δεν νομιζω να σηκωνει συσκευη 150w)

Παντως το ταινιολειαντηρακι της Proxxon των 80w, δουλεψε τελεια οση ωρα χρειαστηκε!
SPTLVAch.jpg

τι λες τωρα...και εγω παιδευομουνα με μωρομαντηλα
Για το αποτέλεσμα αυτό που βλεπεις εχουν χρησιμοποιηθεί το μικρο φυσητηρη της Nitecore για τον κυριο καθαρισμο,μικρο πινέλο της ριγας για τις εσοχες και τέλος 2-3 περάσματα με το καθαριστηκο της Wurth στο τέλος.. μισή ώρα μου πήρε..!!!

Για το αποτέλεσμα αυτό που βλεπεις εχουν χρησιμοποιηθεί το μικρο φυσητηρη της Nitecore για τον κυριο καθαρισμο,μικρο πινέλο της ριγας για τις εσοχες και τέλος 2-3 περάσματα με το καθαριστηκο της Wurth στο τέλος.. μισή ώρα μου πήρε..!!!
το καλο ειναι οτι καθαριζιε σε βαθος..και προφανως και παλαιοτερες βρωμιες

• Like
Reactions: KOSSTV
Τι όμορφη οικογενειακή μάζωξη είναι αυτή; Πραγματικά φαίνεται ο άνθρωπος που αγαπά αυτό που κάνει, καθώς και τα μέσα (εργαλεία) που υποστηρίζουν αυτό που κάνει...

Τους εβγαλα μια αναμνηστικη DEWALT 18v για ξυλο αλυπητο και αντοχη στην δουλεια και τα boschaκια τα 3 κλεινουν 20ετια σχεδον View attachment 247205
Αααααυτα ειναι λεμε!
Να τα χαρεις φιλε μου.

• Like
Reactions: full speed
Ναι ωραια συλογη και σκοπευω να την επεκτεινω.Ολα κορυφη αλλα με εχουν εντυπωσιασει το μπουλονοκλειδο και το κρουστικο.Με το μπουλονοκλειδο αγκυρωσα προχτες 600 κιλα 100χ200 μετρα μονοφυλο πορτονι με μπετοβιδες φ16χ 200 καρυδακι 27αρι επανω σε πετρινη κολωνα με οπλισμενο μπετον απο μεσα εβαλε τις βιδες στη μεσαια ταχυτητα λες και εμπαιναν σε βουτυρο αλλη φορα με το χερι με σταυρο αυτοκινητου υψηλης ποιοτητας με επεκταση δυο σωληνες 80 εκατοστα τραβαγαμε δυο ατομα με ολη μας τη δυναμη μιση στροφη τη φορα βαζαμε την βιδα και στραβωσε και μιση στροφη ο σταυρος.Τωρα το κρουστικο νομιζω ειναι 3.1 joule απλα μπαινει πολυ γρηγορα στο μπετο πετρα οτι διαμετρο τρυπανι και να βαλεις.Τι να πω για τα μικρα παλμικα ενα κοσμημα μηχανικης σε κανουν να θες να βαλεις παραπανω βιδες απο οσες χρειαζεται στα πιο στενα και δυσκολα σημεια.Γενικα δεν θα μετανιωσει ποτε κανενας για ουτε ενα ευρω που ξοδεψε για αυτα τα εργαλεια.DEWALT εχω συνολο 32 εργαλεια και μερικα makita bosch κι αυτα μεγαλης αντοχης εργαλεια για μια ζωη αρκει ολα τα μηχανηματα να τα προσεχει κανεις τακτικα φυσημα καθαρισμα λιπανση και οχι ζορισμα δεν πεφτουμε ποτε πανω στο εργαλειο και δεν το μπλοκαρουμε αν εχουμε πιο βαρια εργασια αγοραζουμε πιο βαρεου τυπου μηχανημα δεν ζηταμε απο το μικροτερο να βγαλει περισοτερο..

Φαίνεται καλό στο χέρι. Μακάρι να βγει καλό.μόλις το παρελαβα και δεν δούλεψε ακόμη. Χωρίς εμπειρία σε τέτοια εργαλεία μου φάνηκε δυνατό. Με το που πάτησα τη "σκανδάλη" στον αέρα μου γύρισε τον καρπό. Σαν άσχετος ήταν η πρώτη μου παρατήρηση. IMG-e83584c854d0a9d35a0432990aefa3fe-V.jpgIMG-140a715f80f94b7e7276de3b1aea21ad-V.jpgIMG-3af9db33ef4c2e473726b32fc9439697-V.jpg

Same Sh1t... Different Day

Καλοριζικο και καλη αρχη μια τετοιου ειδους εργαλεια...!!!
Δειχνει περιπου ιδιο με το 20v που εχω αλλα πιο συμμαζεμενο....εαν ειναι ελαφρυτερο και αφου εχει ιδια newton με το 20v που εχω...νομιζω οτι εχεις κανει πολυ καλη αγορα(απο που δεν αναφερεις)...
20240620_202455 - Αντιγραφή.jpg

Γνώμες για τα παρακάτω παρακαλώ ποια από τις τρεις εταιρείες να προτιμήσω

Καλώς ήρθες στην παρέα μας..!!
Αν κατάλαβα σωστά από 3 σετ μάλλον για επαγγελματική χρήση το θες..

Από τα παραπάνω έχω της Bosch είναι εξαιρετικά...τόσο σε δυναμη όσο και σε ποιότητα..

Από εκεί και πέρα το ζητήμα είναι κατά πόσο θες να διευρυνείς την γκάμα των εργαλείων σου.

Η Dewalt με την Makita έχουν πολύ πιο μεγάλη γκάμα και ενδεχομενος οι μπαταρίες τους να ειναι φτηνότερες..

Από εκεί και πέρα είναι και τι σου κάθεται και στο μάτι σαν εργαλείο..
Ότι και να πάρεις πάντως από τις 3 είναι top..!!

Ότι άλλο θες ρώτα...!!

• Like
Reactions: cyclades and nikfor
Οπότε ανάμεσα σε αυτά τα δυο
ποιο να προτιμήσω . Εχω τρία BULLE αλλά σίγουρα θέλω πολύ καλυτέρα, και στο μέλλον να κάνω επέκταση σε άλλα εργαλεία μπαταρίας, αρα οποια θα προτιμηθεί θα είναι και η βάση για τα μπαταρίας στα ηλεκτρικά δεν υπάρχει πρόβλημα .