Εχει αρκετους εξουσιοδοτημενους για service σε ολη την Ελλαδα η Dewalt, ειμαι σιγουρος οτι εχει αρκετους και στην Παρο.
Να προσθεσω για την ερωτηση σου, οτι προτιμησα την Dewalt για συγκεκριμενα 18βολτα εργαλεια τα οποια μου αρεσαν πολυ και τα βρηκα αν οχι ανωτερα, τουλαχιστον ισα με τα αντιστοιχα Bosch και Μακιτα και σε καλυτερη τιμη γενικοτερα. Αυτα ηταν ενα αριστο
πιστολετο, ενα
τροχακι 76μμ το οποιο ειναι το πιο ισχυρο της αγορας, εναν πολυ δυνατο ευθυ λειαντηρα και ενα εξίσου ισχυρο
πολυεργαλειο. Για δραπανα δεν προτιμησα καποιο σετ που θα μου ερχοταν φτηνοτερο, αλλα προτιμησα το μικροτερο παλμικο της εταιρειας, ενα πραγματικο
αστερακι και ενα μικροσωμο αλλα δυνατο
κρουστικο.
Απο θεμα βλαβων μπορω να πω οτι για τα εργαλεια που εχω, καμμια μαρκα εκ των Bosch, Makita, Dewalt και Ryobi δεν εχει χρειαστει ποτε επισκευη. Και μιλαμε για καμμια 150αρια εργαλεια μπαταριας, αρκετα απο τα οποια εχουν ζοριστει αρκετα.
Αν αρχιζα απο την αρχη, σημερα θα προτιμουσα σαν μαρκα την Dewalt (για 18βολτα εργαλεια μονο) η οποια εχει βελτιωθει παρα πολυ τα τελευταια χρονια απο θεμα ποιοτητας, τα εργαλεια ειναι δυνατα και οι τιμες εργαλειων/μπαταριων ειναι σχετικα προσιτες. Τωρα αν η ΕΕ αυξησει τους δασμους σε αμερικανικα προιοντα λογω Τραμπ.... δεν ξερω