newbie
AVClub Addicted Member
Η επιλογή είναι το DEWALT . Παραθέτω κάποια παρελκόμενα . Τις κατσαβιδόλαμες σε σετ τις χρειάζομαι για να υπάρχουν και άλλες επιλογές εκτός από τις βίδες που χρησιμοποιούμε πιο συχνά αυτές τις αγοράζω με το τεμάχιο . newbie από WITTE ποιές να προτιμήσω τις χρυσές η τις μαύρες . Για τα τρυπάνια πείτε μου αν αξίζει η αγορά τους και αν κάνουν και για τρύπημα ξύλου . Για τα άλλα που έβαλα στη λίστα θα εκτιμούσα τις γνώμες σας . Για της μπαταρίες θα δω τη διάρκεια που έχουν και τη απόδοση οι powerstak γιατί είναι αρκετά ακριβές προς το παρόν, εναλλακτικά θα πάρω αυτές εναλλακτικά
https://www.kentrovidas.gr/dewalt-dcb182-18v-40ah-li-ion- . newbie στο Νέο Ηράκλειο μεγάλωσα από νηπιαγωγείο . Ευχαριστώ για την βοήθεια σας
Οι μαύρες είναι impact και οι χρυσές τιτανίου (με βάση αυτές που έχω), οπότε είναι για διαφορετική χρήση. Η θεωρεία λέει ότι δεν χρησιμοποιούμε impact σε δράπανα γιατί σπάνε, αλλά δεν θυμάμαι την αιτιολογία.
Τα cyl-9, σύμφωνα με την bosch, είναι για τα πάντα αλλά προσωπικά τα χρησιμοποιώ μόνο σε δομικά υλικά και συνήθως χωρίς κρούση. Είχε γίνει μια συζήτηση εδώ.
Στα ξύλα, παρόλο που έχω τα Bosch, βάζω τα κλασσικά τρυπάνια σιδήρου ή φρεζοτρύπανα. Τα άλλα δεν με βολέψανε ποτέ. Αν πηγαίνεις Κέντρο Βίδας, πάρε να δοκιμάσεις κάποιο τρυπάνι της WERKO κοβαλτίου ανοξείδωτο.
Τον αντάπτορα της Milwaukee τον έχω δουλέψει αρκετές φορές με απλά καρυδάκια.
Αφού περνάς από Ηράκλειο, ρίξε και μια ματιά εδώ. Έχει DEWALT και όλα τα άλλα.