Ερωτήσεις/Απαντήσεις για Mac γενικά...

Αυτό που σκέφτηκα να κάνω είναι το εξής. Θα πάω στο μαγαζί με τα iMAC , θα τους δώσω το φλασάκι με το πρόγραμμα του φαρμακείου, θα τους ζητήσω να μου το εγκαταστήσουν σε ένα καινούργιο, και αν όλα πάνε καλά τον παίρνω παραμάσχαλα και καλορίζικος.

Απάντηση: Re: Ερωτήσεις/Απαντήσεις για Mac γενικά...

daskalakis marios said:
Αυτό που σκέφτηκα να κάνω είναι το εξής. Θα πάω στο μαγαζί με τα iMAC , θα τους δώσω το φλασάκι με το πρόγραμμα του φαρμακείου, θα τους ζητήσω να μου το εγκαταστήσουν σε ένα καινούργιο, και αν όλα πάνε καλά τον παίρνω παραμάσχαλα και καλορίζικος.
Καταρχήν σίγα μην κάνουν κάτι τέτοιο, ειδικά στην Rainbow, όπου οι παραγγελίες γίνονται μόνο μέσω ίντερνετ.
Από εκεί κ πέρα θα πρέπει να έχεις το bootcamp και τα windows xp αυθεντικά. Επίσης σιγά μην κάτσουν να κάνουν τέτοια εγκατάσταση κ στο τέλος να μην δουλεύει.

Μακάρι όμως... :chinscratch:

Re: Απάντηση: Re: Ερωτήσεις/Απαντήσεις για Mac γενικά...

Μιχάλης Κορ. said:
Προσωπικά θα το δοκιμάσω για 1 κ μόνο λόγο. Παιχνίδια

Σε αυτό τον τομέα εγώ ψηφίζω παιχνιδομηχανή και μόνο... Aρκετά χρόνια σπατάλησα στα «παράθυρα»...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ερωτήσεις/Απαντήσεις για Mac γενικά...

MHTΣ said:
Σε αυτό τον τομέα εγώ ψηφίζω παιχνιδομηχανή και μόνο... Aρκετά χρόνια σπατάλησα στα «παράθυρα»...
Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος παιχνιδομηχανής, μόνο κάνα διπλό pro evolution στο ps2. Πάντα τα first person shooters είναι 1000% καλύτερα σε υπολογιστή, προσωπική μου άποψη βέβαια.

Συμφωνώ απόλυτα. Mouse και πάλι mouse. Eίχα 10 χρόνια pc και ακόμη έχω αλλά δεν ασχολούμαι πλέον επειδή βαρέθηκα να τρέχω από πίσω του...

Ένα μόνο σας λέω.... Το "εργαλείο" παρελήφθη ! :Banane0: Αρχίζει το Homework :aktion033:

intel-imac-at-macworld.jpg

Ευχαριστώ... Κι ετοιμαστείτε... Θα υπάρχουν απορίες, πολές απορίες...
icon12.gif

(Ειδικά για την περίπτωση, δέχομαι συμβουλές κι απο Γαύρους !!! :bang: :flipout: )

Goblin said:
Καλορίζικο !!!!!!!
Ποιές είναι οι πρώτες εντυπώσεις?

Goblin δυστυχώς εγώ είμαι ακόμα στο γραφείο (μέχρι τις 6 ) κι αυτό είναι στο σπίτι στο κουτί..
icon9.gif

Το βραδάκι θα το δώ.
Απο το λίγο που το είδα πάντως στην αντιπροσωπεία που σεταριζότανε... μούρλια... Γκομενάρα με τα όλα της !!! :music-smiley-005:

Να δούμε πως θα "την καταφέρω" όμως...
icon12.gif

Καλορίζικος, καλορίζικος ..Αντε και με τον 26” όταν με το καλό ανακοινωθεί.:grinning-smiley-043

Όπως λέει και ο Goblin δεν ανοίγεις καλύτερα καινούριο θέμα για iMac?

Αντε να σου πω καλορίζικα και δημοσίως :award:

Αν και δεν έχω (ακόμα) mac, πιστεύω 1000% ότι θα πεις :"πως ζούσα τόσα χρόνια με pc.."

Για βάλτο να παίξει και σαν htpc...... ;) πιστεύω ότι θα έχουμε πολλά γλέντια.....:flipout:

Υ.Γ. Οσο για το 24" θα ρίξεις τον οβολό σου στον σύλλογο: "SIZE DOES MATTER" :grinning-smiley-043 -bye-

Last edited:
Νίκος Μπαβιόλης said:
Kαλοριζικο Μπαμπη .... Αντε επιτελους ξεκολησες απο την Microsoft

Ναί, αλλά να σου πώ κάτι; Mac και D-Link γιόκ... Δεν συνεργάζονται...
icon9.gif

Μιχάλης Κορ. said:
D-Link ?
Ποτέ δεν συμπάθησα αυτή την εταιρεία.

Χρησιμοποιείς wireless router; Αν ναί, ποιό χρησιμοποιείς; Τι εμβέλεια έχει;