Δημοκηδής
Μέλος Σωματείου
- 23 June 2006
- 10,595
Αν το αποφασίσεις, η προταση μου ειναι να πας απευθειας σε purifi- τελος της διαδρομής. Οτιδήποτε αλλο θα σε αφησει με αμφιβολίες σχετικα με το τι παραπανω θα σου εδινε το class d.
Ειναι το απολυτα διαφανες μηχανημα και ακους το ηχειο σου και την προηγουμενη αλυσίδα μηχανημάτων. Επισης λογω υψηλης ισχυος όσο ανεβαίνει η ενταση τοσο πιο εντυπωσιακά παιζει.
Ειμαι κατοχος του nad m23 με vienna acoustics Kiss και συνεχως με εκπλήσσει θετικα ο συγκεκριμένος ενισχυτής. θα βρεις και πιο οικονομικες υλοποιησεις του purifi στον audiophonics.
Στην περίπτωση που θες να τον δωσεις, αν και αμφιβάλλω, θα φυγει γρηγορα.
+1000 για το τελευταίο !
προ εξαμήνου που εκποίησα το σύστημα μου, για τον Purifi μου, από Audiophonics, δέχθηκα μέσα σε τρεις ώρες περίπου 15 μηνύματα ... τήρησα την σειρά προτεραιότητας ... καταπληκτικό μηχάνημα...
ειλικρινά δεν έχει πλέον έννοια η όποια αναζήτηση τελικού, σε οιαδήποτε τιμή, όταν υπάρχει αυτό το μηχανάκι ... διάφανο, αστείρευτο, κορυφαίο σε μετρήσεις και ακουστικές εντυπώσεις ... έκοβε τα Μάρτιν Λόγκαν φέτες ... ο τωρινός κάτοχος, μόλις τον παρέλαβε / έστησε /άκουσε, μου έστελνε απίστευτα μνμτ, όντας ο άνθρωπος σε έκσταση ακουστικής κ@ύλας ...
Καλή επιτυχία στον νηματοθέτη στην κατασκευή του !