Καλημέρα, κάπως έτσι αλλα πολύ πιο μεγάλο. Αφήνει 40mm κενό. Χωράει και ρεσω μέσα. Αρα φρεζα είναι και όχι κονδύλι όπως μου είπαν. Είναι και χρυσό.... Και μάλλον πληρώθηκε και ως χρυσοΚαι δεν είναι σαν αυτό;
![]()

μάλλον επειδή είναι για μέταλλα. Αυτό λειτουργεί με Κολωνατο δραπανο; Αυτό λειτουργεί με Κολωνατο δραπανο;
Με μια βάση σαν αυτή που σου έδειξε στο λινκ ο @Χιωτης θα την κάνεις τη δουλειά σου. Η βάση αυτή είναι φασον και θα την βρεις με διάφορες επωνυμίες και τιμές. Εγώ έχω πάρει την ίδια πριν από καιρό από το lild με τιμή αν θυμάμαι καλά στα 15 και την έχω ακριβώς για τον λόγο που την θέλεις κι εσύ, για καμιά φαλτσοκοπή όταν τύχει. Αυτό που χρειάζεται γι' αυτές τις βάσεις προκειμένου να κάνεις ένα καλούτσικο κόψιμο είναι ένα γωνιόμετρο γιατί τα σημάδια των μοιρών που έχουν επάνω τους δεν είναι και τόσο τις ακρίβειας. Από εκεί και πέρα με δισκάκι inox του 1mm πάνω στον τροχό θα κάνεις καλή δουλίτσαΚύριοι,
μπορεί ένα γωνιακός τρόχός με μια καλή βάση να αντικαταστήσει τρόπον τινα ένα φαλτοπρίονο;
εχω φαλτσοπρίονο και ειμαι ευχαριστημένος μόνο που λόγω έλλειψης χώρου κατέληξε κάπου ψηλά και βαριέμαι να τον κατεβάζω για να κάνω 1 στο τόσο καμία κοπή.
Και επειδή σκέφτομαι ένα project-άκι που απαιτεί αγορα ηλεκτροκόλησσης και βάση για γωνιακό τροχό, σκέφτομαι αν μπορώ να πάρω κάποια καλή βάση και να χρησιμοποιώ αυτήν για καμια φαλτσοκοπή
thx
Για την πλανη parkside pha 12 a1 του lidl, έχει κανείς γνώμη;
Θέλω μια για ερασιτεχνικη χρήση. Ευχαριστώ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.