Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Είδα κάτι βίντεο στο YouTube για την συγκεκριμένη πλάνη, είναι φόλα μην πεταξετε τα λεφτα σας πριν το ψάξετε λίγο. Ουδεμια σχέση έχει ποιοτικα και κατασκευαστικα με την αντίστοιχη bosch.
Έτσι και αλλιώς έχεις 3 μήνες να την δοκιμάσεις και αν δεν σου κάνει την πας πίσω σε οποιοδήποτε lidl καί σου δίνουν τα λεφτά σου πίσω στο ακέραιο

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι, αυτή είναι η πολίτικη του lidl

Πάντως στην πλάνη το πολύ πολύ να πρέπει να αλλάξεις τα μαχαίρια με bosch. Τα αναλώσιμα του lidl δεν είναι καλά

Απ ότι είδα σε κάποια review το πρόβλημα της πλάνης αυτής είναι κυριως ότι λυγίζει το πλαστικό της βάσης ανάμεσα στη μεταλλική πλάκα και τα μαχαίρια και δημιουργείται θέμα.

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Είδα κάτι βίντεο στο YouTube για την συγκεκριμένη πλάνη, είναι φόλα μην πεταξετε τα λεφτα σας πριν το ψάξετε λίγο. Ουδεμια σχέση έχει ποιοτικα και κατασκευαστικα με την αντίστοιχη bosch.

Εαν μιλαμε για πολλα αρνητικα reviews εχει καλως, δεν μπορει ολοι να εχουν αδικο.
Εαν ομως βασιζουμε την αποψη μας σε ενα δυο reviews νομιζω οτι πρεπει να ειμαστε επιφυλακτικοι αλλα οχι κατηγορηματικοι.

Δεν μπορω να θυμηθω ποσες πολλες φορες εχω διαβασει αρνητικα reviews και η πραγματικοτητα ηταν απο αρκετα εως εντελως διαφορετικη καποιες φορες.
Προφανως και η Bosch Pro που κοστιζει 200 ευρω με φορτιστη και μια μπαταρια θα ειναι καλυτερη απο την Parkside DIY που κοστιζει 40 ευρουδακια πληρης :))

Κατα κυριο λογο τεσταρει μια χαλασμενη πλανη αρα τα αποτελεσματα εξ'ορισμου ειναι για τα μπαζα. Ειτε την εσπασε ειτε το μοντελο ηταν εξ´αρχης ελαττωματικο και επρεπε να το αλλαξει με ενα καλο.
Το πως πλανιζει και το πως χρησιμοποιει μια 12βολτη DIY πλανη δεν το σχολιαζω..

Τετοια ειδους reviews εννοουσα παραπανω..

Δύο πλάνες είχε ο άνθρωπος, το αναφέρει προς το τέλοςτου βίντεο και τις δείχνει μαζί. Να ήταν χαλασμένες και οι δυο;;
Τέλος πάντων, μεγάλα παιδιά είμαστε και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του βαση της εμπειρίας του και κρίνει για το αν είναι καλό κάτι ή όχι.

Φανταζομαι οτι υπαρχουν περισσοτερα βιντεο στο διαδικτυο οπου δειχνουν οτι η πλανη λειτουργει σωστα. Γιατι να κολλαμε σε ενα αρνητικο βιντεο? Διαβασες τα σχολια κατω απο το συγκεκριμενο βιντεο?

Υπαρχουν πολλα αρνητικα βιντεο/κριτικες και για επωνυμα εργαλεια... Εαν ειχα βασιστει μονο σε αρνητικες κριτικες δεν θα ειχα αγορασει ουτε το 10% των εργαλειων που εχω...:))

Εμένα πάντως τέτοιο πρόβλημα στην βάση δεν μου έβγαλε.
Την χρησιμοποίησα αρκετές φορές σε τράβες πεύκου 15Χ15 και τα κυριότερα προβλήματα ήταν τα μαχαίρια (Μετά από 5-10 περάσματα λες και φρεναρουν) και δυσκολευομουν παρά πολύ να φέρω στα ίσια τους τα διπλανά περάσματα. Αυτό όμως είναι πιθανότατα πρόβλημα δικής μου αγαρμποσυνης.
Δουλειά έκανα αλλά ήταν ψυχοβγαλτης.

Απάντηση: Re: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Κατα κυριο λογο τεσταρει μια χαλασμενη πλανη αρα τα αποτελεσματα εξ'ορισμου ειναι για τα μπαζα. Ειτε την εσπασε ειτε το μοντελο ηταν εξ´αρχης ελαττωματικο και επρεπε να το αλλαξει με ενα καλο.

Μιχάλη τι εννοείς; Γιατί ήταν χαλασμένη;
Την έχω πάρει κι εγώ και με βάλατε σε πειρασμό να τη δοκιμάσω.

Δεν θεωρω φυσιολογικο να κουνιεται ετσι, σαν σπασμενο, το μπροστινο μερος της πλανης οπως δειχνει ο τυπος στο βιντεο. Στην δικη σου το μπροστινο μερος κουνιεται?

Αυτό θα το δω όταν τη χρησιμοποιήσω.
Δυστυχώς για μένα, που δεν έχω εργαστήριο, και η παραμικρή δουλειά έχει μανούρα... Κουβάλα, ξεκουβάκα, σκούπισε... Κόλαση.

Αυτό θα το δω όταν τη χρησιμοποιήσω.
Δυστυχώς για μένα, που δεν έχω εργαστήριο, και η παραμικρή δουλειά έχει μανούρα... Κουβάλα, ξεκουβάκα, σκούπισε... Κόλαση.

Σε νιωθω.
Οταν...κερδισω το τζοκερ, πρωτα θα παω να στησω ενα εργαστηριο καμια 500αρια τετραγωνικα και μετα θα παρω σπιτι 😛
Παντως, κρινοντας απο αλλα parkside, δεν αποκλειεται να εχουν ολα/πολλα το ιδιο προβλημα, αλλα και καποια αλλα να ειναι μια χαρα.

Το τρεμουλο στο μπροστα κομματι της πλανης σιγουρα δεν ειναι θεμιτο, εχω μια μακιτα και ειναι τελειως σταθερο,απλως ρυθμιζεται αλλα μετα μενει ακουνητο