Καλησπερα μαστορες,
σε 10 μερες θα ερθω Ελλαδα για δυο εβδομαδες να δω την μανα στην Αθηνα,
εχτος απο Στριγκο,Φραγκο,Βαρδακα,Leroy και Πρακτικερ,
εχετε καμια προταση για μαγαζια με εργαλεια?
Καλησπερα μαστορες,
σε 10 μερες θα ερθω Ελλαδα για δυο εβδομαδες να δω την μανα στην Αθηνα,
εχτος απο Στριγκο,Φραγκο,Βαρδακα,Leroy και Πρακτικερ,
εχετε καμια προταση για μαγαζια με εργαλεια?
Τρίγωνο Αλουμινίου αξίζει να το αγοράσω μαστορια
https://www.ergaleiogatos.gr/shop/charakas-trigono-mirognomonio-alouminiou-am-tech-p3396-150mm/
Εμένα με βολεύει πολύ για κοψίματα με δισκοπριονο και σεγα για πολλές ακριβειες θες γωνία Μαραγκού όπως λέει ο συνάδελφος!Τρίγωνο Αλουμινίου αξίζει να το αγοράσω μαστορια
https://www.ergaleiogatos.gr/shop/charakas-trigono-mirognomonio-alouminiou-am-tech-p3396-150mm/
Ευχαριστώ Μιχάλη δεν πρόσεξα ότι είναι με ίντσες έχω από όλα απλά έλεγα για την τιμή.Δεν αξιζει Ηλια κατα την γνωμη μου, ασε που ειναι σε ιντσες και δεν ειναι καν ακριβειας.
Καλυτερα να παρεις μια γωνια ξυλουργου. Εκτος αν συλλεγεις εργαλεια σαν κι εμενα ειτε εχεις χρηση για το ειδικο μοιρογνωμονιο που εχει)
Το φαλτσοπριονο το θέλω για ισιες κοπες και κυρίως για μικρά ξυλα μέχρι 30 εκατοστά. Αυτό που θέλω είναι η κάθετη κοπη η οποία με σέγα χειρός είναι για εμένα χρονοβόρα διαδικασία αφού πρέπει να βγάλω έξω πάγκο, οδηγό και σέγα για να κόψω. Τα μεγαλύτερα που κόβω είναι σανιδες που πάλι δεν τις κόβω και τόσο ίσια και κάθομαι και τρίβω. Η πριονοκορδελα δεν με βοηθάει πολύ αν θέλω να κόψω σανίδα μεγάλη και στα μικρά τεμάχια όταν ζορίζεται λίγο παραπνω τσιριζει.Aναλογα την χρηση που προοριζεται το φαλτσοπριονο. Εγω πχ. το συρομενο parkside που εχω, ουσιαστικα βρισκεται σε μονιμη ακινησια λογω πριονοκορδελλας.
Αν δεν με φτανει ο λαιμος της κορδελας τοτε η κοπη γινεται με σεγα, ή δισκοπριονο χειρος, ή πριονι χειρος, η ακομα με την σεγα παγκου dremel αν το ξυλο ειναι σχετικα λεπτο.
Για το ρουτερ παγκου ειτε θα παρεις ενα ρουτερ και εναν ειδικο παγκο για ρουτερ ειτε -αν σε βολευει σαν capacity- το μικρο παγκορουτερακι της proxxon που ειναι ενα πολυ λειτουργικο κοσμημα αλλα περιορισμενων δυνατοτητων λογω μικρων φρεζων στελεχους 3μμ. Εκει σιγουρα δε θα σε φοβισει το εργαλειο τοσο, οσο τα μεγαλα ρουτερ, αλλα παλι θελει την προσοχη του.
Ελπίζω μέχρι να πάρω φαλτσοπριονο να την έχω μάθει καλύτερα (έρχονται και Χριστούγεννα και θα έχω χρόνο μαζί της).Κι εγώ αυτό κοίταω. Θα περιμένω τα νέα από εσένα αν και από τα βιντεακια το βλέπω πολύ πιο ποιοτικό το metabo. Μάλλον θα περιμένω κι εγω... Και κατά εκεί θα πάω.Προσωπικά ήμουν στο ίδιο δίλημμα εδώ κι ένα χρόνο. Δεν μου γέμιζε το μάτι το parkside, σκεφτόμουν και διπλής εργασίας, (με πάγκο), δεν ήθελα συρόμενο και τελικά κατέληξα στο metabo το 216 που το παρήγγειλα πριν μια βδομάδα από το άμαζον Γερμανίας στα 131 τελική τιμή. Όταν το παραλάβω θα γράψω λίγα λόγια.
Πάντως Σαν όνομα, ανάμεσα στην metabo και την einhell δεν γίνεται σύγκριση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.