Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Πως θα βαλεις νερου σε ηλεκτρικο εργαλειο?????

Παιδια εχει κανεις πηγη για fiberglass χωρις να μας ζητανε οτι θελουν σε τιμες?
Θελω δυο κομματια 32 επι 32 σε παχος 15 η και 20 χιλιοστα.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Κυριακο δεν γινεται να το αναβαλεις προς ωρας...;
Eκτος οτι βαρανε στα αυτια αυτην την στιγμη για τις διαστασεις που θες θα παει ακομη περισσοτερο...

Φιλος με φαρμακειο περιμενε 15 μερες για να του βαλουν προστατευτικο....

Κυριακο δεν γινεται να το αναβαλεις προς ωρας...;
Eκτος οτι βαρανε στα αυτια αυτην την στιγμη για τις διαστασεις που θες θα παει ακομη περισσοτερο...
👍μαζί σου,και εγώ έτυχε να χρειάζομαι κάτι διάφανα πλέξι κ δεν κοιτάζω καν.Σε κανένα μήνα θα βρίσκεις παντού κ σε κανονικές τιμές

Παιδες ειχα αποθεμα αρκετο plexiglass παχους 3mm αλλα με τις μικροκατασκευες για φιλους λογω του ιού μου εχει απομεινει μονο ενα ρεταλι 90εκ χ 24εκ.

Εαν υπαρχει αναγκη και βολευει καποιον η παραπανω διασταση και παχος, ευχαριστως.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Γιατί όχι & με ανταλλακτικό
#Aliexpress 22,45 | Insert-Style Spoilboard Surfacing Router Bit 1-1/2'' Dia. x 1/2'' H x 1/2'' Shank
https://a.aliexpress.com/_dTniq69

μια χαρα θα ειναι
θα τροχιζονται και πιο ευκολα

αλλά η τιμη ειναι λιγο αλλού

Απάντηση: Re: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Και έχει άξονα μισή ίντσα παιδιά.. ποός έχει ρούτερ με κόλετ μισή ίντσα; Είναι πάντως εργαλείο το άτιμο.. Α, θέλει και κατασκευή ειδικού jig για το ρούτερ..

Εγώ θα το έβαζα μόνο σε κολωνάτο δράπανο για τις δουλειές που το έχω ανάγκη.

Πιο παλια ειχα παει καπου ατον Ρεντη να παρω καποια κομματια για καποιον φιλο εδω μεσα πιθανον τον Σιφη απο την Σαμο.
Θα δω να το θυμηθω!

Παιδες ειχα αποθεμα αρκετο plexiglass παχους 3mm αλλα με τις μικροκατασκευες για φιλους λογω του ιού μου εχει απομεινει μονο ενα ρεταλι 90εκ χ 24εκ.

Εαν υπαρχει αναγκη και βολευει καποιον η παραπανω διασταση και παχος, ευχαριστως.

Μιχαλη να εισαι καλα αλλα ειναι πολυ λεπτο, για vacuum pot το θελουμε

Fiber ή plexi??

Με χαρακτηριστικό την αντοχη το θελω Νικο. Ποιο λες εσυ???

Κι εγω διαβαζω οτι τωρα με τα μετρα, εχει γινει αναρπαστο το plexi. Αν δεν βιαζεσαι πολυ, δεν ειναι καλη εποχη να αγορασεις.

Στον Πειραιά είναι κάποιος εισαγωγέας, Σπακουρής λέγεται, που κάνει χονδρεμπόριο και λιανεμπόριο σε τέτοια υλικά. Συνεργάζομαι σποραδικά μαζί του κι έχω δει πολύ κόσμο να πηγαίνει και να τους κόβει κομμάτια σε διαστάσεις που θέλουν. Είναι Μυκάλης 29 δε χάνεις τίποτα να περάσεις μια βόλτα.