ggeorge
AVClub Enthusiast
Σπακουρης ενα τετραγωνικο πλεκιγκλας 5mm γυρω στα 35 ευρω. Ρωτησα τη προηγουμενη εβδομαδα. Μου ειπε στο περιπου γιατι επρεπε να το δει και βιαζοτανε. Εχω ξαναπαρει παλια και μου ειχε κοψει και μικρο κομματι
Ο γωνιακός τροχός της Parkside με ρυθμιζόμενες στροφές είναι το μοναδικό εργαλείο των lidl για το οποίο δεν έχω παραπονεθεί. Δουλεύει άψογα και σε πολύ καλή τιμή.Καλημέρα,
Σκέφτομαι για αγορά μικρού γωνιακού τροχού. Το είχα στο πλάνο για πιο μετά, να υπάρχει για γενική χρήση, αλλά μάλλον θα πάει για νωρίτερα.
Από ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα, ένα με διάμετρο δίσκου 125mm και ρυθμιζόμενες στροφές εξυπηρετεί για all around εργαλείο. Είχα συgκρατήσει σαν επιλογή το Bosch GWS 850CE αλλά δεν το βλέπω στο site της bosch και το βρίσκω σε λίγα μόνο μαγαζιά που δεν βολεύουν κι' όλας. Βρίσκω αντίθετα το Bosch GWS 9-125S που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά - να υποθέσω είναι νεώτερο μοντέλο που έχει αντικαταστήσει το 850CE ;
Επίσης αν υπάρχει και άλλη πρόταση για κάτι καλό εκεί γύρω στα 80 , καλοδεχούμενη.
Πρώτος τροχός ακούω,λειτουργία με το ένα χέρι ακούω, κάτι με φοβίζει........Πολυ Προσοχή!Ο τροχός είναι ο βασιλιάς των επικίνδυνων εργαλείων.....
Τον θέλω για γενική χρήση - θα είναι ο πρώτος μου γωνιακός...
@Γιάννη: τα parkside τα εκτιμώ, αλλά βλέπω στο τιουμπ η πλειοψηφία χρησιμοποιεί τροχάκια χωρίς χερούλι που τα κρατάς από το σώμα του εργαλείου. Μου φαίνεται πιο ευέλικτη η χρήση έτσι.
Για τριψιμο θες τις ρυθμιζομενες στροφες αλλα θες και ελαφρυ εργαλειο. Επισης να αγορασεις μικρη καμπανα (οχι κοτσιδα) ωστε να εχει καλυτερο κεντραρισμα χωρις κραδασμους.
Μεταξυ των 2 bosch εγω προτεινω τον GWS 9 που λογω της χαμηλης κεφαλης χωνεται σε δισπροσιτα σημεια.
Αν και εχω 5 τροχους, για τριψιματα χρησιμοποιω εναν φτηνο Bavaria, τον πιο μικρο και ελαφρυ και φτηνο της αγορας (με Restart Protection!!!!!), που τον ειχα αγορασει για εφεδρια πριν απο 4 χρονια και εχει τριψει τα παντα ολα, με καμπανες και γυαλοχαρτα.

Παιδιά, μάλλον το έγραψα λάθος... χωρίς χερούλι εννοούσα ότι στο σημείο που αρχίζει το καλώδιο δεν υπάρχει χερούλι+σκανδάλη (όπως στους μεγάλους τροχούς), υπάρχει κατ' ευθείαν το σώμα του εργαλείου. Οπότε κρατάς το σώμα του εργαλείου με το 'να χέρι και το βιδωτό χερούλι με τ´άλλο....αλλά βλέπω στο τιουμπ η πλειοψηφία χρησιμοποιεί τροχάκια χωρίς χερούλι που τα κρατάς από το σώμα του εργαλείου. Μου φαίνεται πιο ευέλικτη η χρήση έτσι....
Μιχάλη το έχω συγκρατήσει το συγκεκριμένο εργαλείο - έχεις γράψει πολλές φορές τα καλύτερα. Αλλά προς το παρόν ψάχνω για μεγαλύτερο και ρεύματος.Mαλλον θα εννοει τα μικρα τροχακια με δισκο 76μμ που εχει βγαλει η Bosch και (αντεγραψε) η Parkside. Αυτα οντως δουλευονται με το ενα χερι και εχουν αριστη εργονομια και καλη ασφαλεια.
Μιχάλη το έχω συγκρατήσει το συγκεκριμένο εργαλείο - έχεις γράψει πολλές φορές τα καλύτερα. Αλλά προς το παρόν ψάχνω για μεγαλύτερο και ρεύματος.
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.