Κωστή, τα παλιά σου που έχουν στομώσει μη τα πετάξεις, αφού το βίντι παραμένει πάνω και δεν έφυγε τρόχισε τα και θα γίνουν καινούρια.
Νίκο ευχαριστώ!!!!
Ευχαριστώ Μιχάλη !Δεν υπαρχει αυτη η τιμη για τορνακι!!! Αξιζει με τα χιλια για μικροδουλειες!!
Εχω τον ακομα πιο μικρο τορνο της Proxxon για τον ιδιο λογο. Προσφατα εφτιαξα τα κανόνια για ενα παλαιο ξυλινο πειρατικο καραβι.
Oμως πρεπει να παρεις δυο καλυτερα σκαρπελα γιατι αυτα τα δυο που εχει ο τορνος νομιζω οτι ειναι για τα μπαζα και θα σε δυσκολεψουν.
Οπως μπορει να χρειαστεις ενα τσοκ απο την μερια του μοτερ για να πιανεις τα ξυλα καλυτερα.
Ανάλογα την χρήση...μπαταριες,χάλυβα αλουμινιο?Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη πρόταση για αγορά spot welder σχετικά καλής ποιότητας, με κόστος μέχρι περίπου 50 ευρώ; Κατά καιρούς αν δε με απατά η μνήμη μου έχουν αναφερθεί συγκεκριμένα προιόντα από μέλη, αλλά δε θυμάμαι περισσότερα για να ανατρέξω στις αντίστοιχες δημοσιιεύσεις.
Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη πρόταση για αγορά spot welder σχετικά καλής ποιότητας, με κόστος μέχρι περίπου 50 ευρώ; Κατά καιρούς αν δε με απατά η μνήμη μου έχουν αναφερθεί συγκεκριμένα προιόντα από μέλη, αλλά δε θυμάμαι περισσότερα για να ανατρέξω στις αντίστοιχες δημοσιιεύσεις.
Για μπαταρίες αναφερόμουν, για σύνδεση μπαταριών με ελάσματα για τη δημιουργία packs όπως πχ στις επαναφορτιζόμενες των εργαλείων μπαταρίας.Ανάλογα την χρήση...μπαταριες,χάλυβα αλουμινιο?
Το συγκεκριμένο διαβάζω στα χαρακτηριστικά του ότι είναι κατάλληλο για ελάσματα 0,10-0,12 χιλ. Άλλα (ακριβότερα) τέτοια μηχανάκια, αναφέρουν για μέχρι και 0,25 χιλ. Πιστεύεις ότι είναι επαρκές αυτό το πάχος ελάσματος για τις συνήθεις δουλειές αυτού του τύπου;
Δεν υπαρχει αυτη η τιμη για τορνακι!!! Αξιζει με τα χιλια για μικροδουλειες!!
Εχω τον ακομα πιο μικρο τορνο της Proxxon για τον ιδιο λογο. Προσφατα εφτιαξα τα κανόνια για ενα παλαιο ξυλινο πειρατικο καραβι.
Oμως πρεπει να παρεις δυο καλυτερα σκαρπελα γιατι αυτα τα δυο που εχει ο τορνος νομιζω οτι ειναι για τα μπαζα και θα σε δυσκολεψουν.
Οπως μπορει να χρειαστεις ενα τσοκ απο την μερια του μοτερ για να πιανεις τα ξυλα καλυτερα.
Εγώ έχω αυτήν..φυσικα θέλεις 12v μπαταδια για να δουλέψεις αλλά νομίζω ότι θα έχει περισσότερο δύναμη από αυτό που ο Nik και φυσικά είναι ακόμα ποιο φθινόπωρο..Για μπαταρίες αναφερόμουν, για σύνδεση μπαταριών με ελάσματα για τη δημιουργία packs όπως πχ στις επαναφορτιζόμενες των εργαλείων μπαταρίας.
Μπες στο aliexpress και βάλε στην αναζήτηση "helical router bit tapered" .Συνάδελφοι, ψάχνω ένα τέτοιο:
Οι απαιτήσεις είναι για περίπου 100 περάσματα και στέλεχος 8mm.
Υπάρχει κάποια οικονομική πρόταση;
Καλημέρα ΔημήτρηΜπες στο aliexpress και βάλε στην αναζήτηση "helical router bit tapered" .
Τα 8mm τα θες λόγω κόλετ; Αν ναι, μπορείς να πάρεις ένα ανταπτοράκι από 8mm σε μικρότερη διάμετρο και να κάνεις την δουλειά σου με μικρότερο (φτηνότερο) κοπτικό. πχ με ~2 ευρώ.
Έχω πάρει διαφορά ελικοειδή από αλι και δεν είχα ποτέ θέμα - και να είχα , για <5€ δεν τρέχειΚαλημέρα Δημήτρη
τα είχα δει στο ALI, αλλά πιστεύεις ότι μπορώ να τα εμπιστευτώ;
Τα 8mm τα προτιμώ σαν πιο "σταθερά". Έχω collet και 6mm.
Σαν πιο έμπειρος, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέρει, ξέρεις σε τι αντιστοιχούν;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.