euromaster
Senior Member
Εχω μια αμφιβολια γιαυτο που λες Μιχαλη αλλα θελω να το δω στην πραξη, εφτιαχνα ενα ρολο αλουμινιου σημερα και θα ηταν οτι πρεπει να ειχα ενα μικρο ηλεκρικο χειρος για να σου πω αν θα βολευε η πιεση ή οχι..
Τι ακριβώς χρειάζεσαι?Κάποιος φίλο που έχει ασχοληθεί με μετατροπές σε μπαταρίες επαναφορτιζόμενων εργαλείων και κατασκευή ανταπτόρων, θα παρακαλούσα αν είναι εφικτό να έβαζε μια λίστα με τα βασικά υλικά που χρησιμοποιούν (αρσενικά-θηλυκά terminals για τη σύνδεση εργαλείου-μπαταρίας ή αντάπτορα-μπαταρίας, καλώδια ρεύματος κλπ) καθώς και links για αγορά, είτε από aliexpress κλπ κινεζομάγαζα, είτε από ελληνικά eshops.
Έψαχνα πριν κάνα 2 βδομάδες στάτους ακροδέκτες για μπαραρια makita και δεν βρήκα...στο εργαλειο που είχε καεί ο ένας εβαλα λαμα από φαλτσετα.. δουλευει κανονικότατα...άμα βρεις κάτι αντίστοιχο θα χαρώ πολύ να με ενημερώσεις γιατί έχω αρκετές καμένες από έναν γνωστό...Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτά τα μακιτα του έχουν τινάξει τα πέταλα..πανω απο 7 κομματια ετσιΒασικά τους αρσενικούς και τους θηλυκούς ακροδέκτες-τερματικά που συνδέουν βάση εργαλείου με μπαταρία. Δυστυχώς δεν γνωρίζω αν έχουν κάποια ειδική ονομασία. Από ότι καταλαβαίνω ανάλογα την εταιρεία του εργαλείου και της μπαταρίας, υπάρχουν διάφορα μεγέθη/τύποι.
συνάδελφοι, επειδή το κλειδί που είχε το τσοκ του τόρνου είναι πολύ χαλαρό, παρήγγειλα αυτό το πολύ-κλειδί ελπίζοντας να γλιτώσω από το να ψάχνω το κατάλληλο κλειδί για το κάθε τσοκ που εχω, αλλά και τα 4 είναι μικρά για αυτό ειδικά το τσοκ του τόρνου.
View attachment 248707
Πως καταλαβαίνουμε τι κλειδί χρειάζεται; Μήπως κάνει κάτι από αυτά;![]()
Καλησπερα στην ομαδα.
Ετοιμαζω παραγγελιες για το CNC dremel που θελω να φτιαξω. Ψαχνω για προφιλ αλουμινιου 2020 Τ slot περιπου 3 μετρα.
Για την ακριβεια θελω τα παρακατω
600mm x 2 κομματια
300mm x 5 κομματια
Εχω ψαξει στο aliexpress αλλα βγαινουν λιγο ακριβα, σκεφτηκα οτι ειναι καλυτερα να παρω 3 μονομετρα κομματια και να τα κοψω.
Δυστυχως δεν εχω βρει τα προφιλ που ψαχνω στην Ελλαδα. Βρηκα μονο ενα 3030 Τ slot σε καλη τιμη και σκεφτομαι αν και το 2020 T slot παιζει πανω κατω στην ιδια τιμη.
![]()
3030 T-Slot Aluminum Profile 1m | FuseLab | 3D Printers & CNCs
3030 T-Slot Aluminum Profile 1m | FuseLab | 3D Printers & CNCsfuselab.gr
Καλεσα στο συγκεκριμενο καταστημα αλλα δυστυχως δεν εχουν 2020 Τ slot
Ξερετε που μπορω να βρω προφιλ 2020 Τ slot? Αυτο τον καιρο βρισκομαι στην Αθηνα οποτε ακομα και εαν δεν υπαρχει ιστοσελιδα θα μπορουσα να παω να παραλαβω.
δεν ξερω αν ειναι αυτο που ψαχνεις, αλλα στην φωτογραφια μοιαζει να ειναι
https://grobotronics.com/v-slot-2020-natural-anodized.html?variation_id=13428
Νομίζω ότι απο grobotronics είχε πάρει κάτι αντίστοιχο πρόσφατα ο Νίκος @nikfor
Ναι το εχω δει αυτο. Ειναι και σε καλη τιμη, αλλα δυστυχως ειναι V slot και οχι Τ slot που ψαχνωδεν ξερω αν ειναι αυτο που ψαχνεις, αλλα στην φωτογραφια μοιαζει να ειναι
https://grobotronics.com/v-slot-2020-natural-anodized.html?variation_id=13428
Δεν κατάλαβα γιατί δεν χρησιμοποιείς τα 2040. Είναι τα ίδια με τα 2020 απλώς έχουν το διπλάσιο ύψος.Τ slots ειναι αλλα οχι στην διασταση που χρειαζομαι....
Δες και εδώ, πριν καιρό είχα δει διάφορα προφίλ.Καλησπερα στην ομαδα.
Ετοιμαζω παραγγελιες για το CNC dremel που θελω να φτιαξω. Ψαχνω για προφιλ αλουμινιου 2020 Τ slot περιπου 3 μετρα.
Για την ακριβεια θελω τα παρακατω
600mm x 2 κομματια
300mm x 5 κομματια
Εχω ψαξει στο aliexpress αλλα βγαινουν λιγο ακριβα, σκεφτηκα οτι ειναι καλυτερα να παρω 3 μονομετρα κομματια και να τα κοψω.
Δυστυχως δεν εχω βρει τα προφιλ που ψαχνω στην Ελλαδα. Βρηκα μονο ενα 3030 Τ slot σε καλη τιμη και σκεφτομαι αν και το 2020 T slot παιζει πανω κατω στην ιδια τιμη.
![]()
3030 T-Slot Aluminum Profile 1m | FuseLab | 3D Printers & CNCs
3030 T-Slot Aluminum Profile 1m | FuseLab | 3D Printers & CNCsfuselab.gr
Καλεσα στο συγκεκριμενο καταστημα αλλα δυστυχως δεν εχουν 2020 Τ slot
Ξερετε που μπορω να βρω προφιλ 2020 Τ slot? Αυτο τον καιρο βρισκομαι στην Αθηνα οποτε ακομα και εαν δεν υπαρχει ιστοσελιδα θα μπορουσα να παω να παραλαβω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.