achillesgk
AVClub Addicted Member
- 19 September 2009
- 1,618
Ενα εργαλειακι εχω δει στο Temu το οποιο πολλες φορες δινει λυσεις εκει που χρειάζεται αμεση στερεωση εστω αρχικά.
https://share.temu.com/NRUtWdgQjfA
Απλα επειδη δεν εχει καθολου αναλώσιμα γνωριζει κανεις αν βρισκουμε καψουλια στην Ελλάδα?
Αυτο δεν ειναι οπως τα καρφωτικα αεριου της Spit kai παιρνει καψουλι και καρφι χωριστα σωστα?
Καρφιά βρισκω αλλα καψουλια?
Δε τα λες ολα, μπαινει και ρωταει φιλε γιατί το πουλας χωρις να εχει αλλαξει λογαριασμο.Μπράβο ρε Κυριάκο… έσκισες!!!
Ξέρεις τι μου θύμισες;
Πρώτα χρόνια του Avclub και μπαίνει κάποιος και βάζει μια αγγελία κάτι μα πουλήσει.
Αμέσως απο κάτω μπαίνει ο ίδιος και ρωτάει:
«-Φίλε γιατί το πουλάς;»![]()
![]()
Δυατυχως δεν τα γνωριζω φιλε μου αυτα.αυτά έχουν κάποια σχέση με τα καρφια ρομποτ; ειναι παραλλαγή ή κάτι διαφορετικό;
Αυτά είναι παραπλήσια με τα ατσαλόκαρφα με την ροδέλα.αυτά έχουν κάποια σχέση με τα καρφια ρομποτ; ειναι παραλλαγή ή κάτι διαφορετικό;
Συμφωνώ...Επειδη κι εγω χρονια κανω τον καθαρισμο μονος μου, πλεον σταματησα.
Ο λογος ειναι οτι μια φορα το χρονο καλω τεχνικο σοβαρο που εχω βρει, και λυνει τα πλαστικα, βαζει το ελεφαντακι, και κανει σωστη δουλεια με αντλια . Ψεκαζει με δυναμη τα παντα, ιδιαιτερα τη φτερωτη που πιανει τους μυκητες.
Η διαδικασια που κανουμε μονοι μας, εν τελει κανει τα νερα να σταζουν στη φτερωτη και να στεγνωνουν εκει.
Τα φιλτρα μπορουμε να πλενουμε οσο συχνα θελουμε με νερακι.
Για τα περί σοβαρού τεχνικού δεν θα διαφωνήσω, αλλά γενικά είναι κάπως λαχείο να βρεις τέτοιο άτομο (κι αν βρεις, έχουν τόση δουλειά, που θα περιμένεις αρκετά μέχρι να βρουν ραντεβού διαθέσιμο).Επειδη κι εγω χρονια κανω τον καθαρισμο μονος μου, πλεον σταματησα.
Ο λογος ειναι οτι μια φορα το χρονο καλω τεχνικο σοβαρο που εχω βρει, και λυνει τα πλαστικα, βαζει το ελεφαντακι, και κανει σωστη δουλεια με αντλια . Ψεκαζει με δυναμη τα παντα, ιδιαιτερα τη φτερωτη που πιανει τους μυκητες.
Η διαδικασια που κανουμε μονοι μας, εν τελει κανει τα νερα να σταζουν στη φτερωτη και να στεγνωνουν εκει.
Τα φιλτρα μπορουμε να πλενουμε οσο συχνα θελουμε με νερακι.
Εννοειται οτι η πληρωση φρεον γινεται εφοσον βρεθει και αποκασταθει η ζημια οποια και εαν ειναι αυτη....Να πω τέλος ότι η πλήρωση με ψυκτικό υγρό (φρέον), που αναφέρθηκε από τον Κωστή, δεν συνιστά υπό κανονικές συνθήκες εργασία περιοδικής συντήρησης, καθώς (όπως και στα αυτοκίνητα) το ψυκτικό κύκλωμα είναι κλειστό, και κανονικά το ψυκτικό δεν μπορεί να διαφύγει. Αν διαπιστωθεί μείωση της αρχικής ποσότητας ψυκτικού στο μηχάνημα, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, και σε αυτή την περίπτωση το να προστεθούν πχ 200 γραμμάρια ψυκτικού απλά θα καθυστερήσει για κάποιο καιρό την επανεμφάνιση του προβλήματος (μέχρι να ξαναχάσει ανάλογη ή και μεγαλύτερη ποσότητα το κύκλωμα). Προσωπικά θα ήμουν ευτυχής αν υπήρχαν αρκετοί (αν όχι όλοι) ψυκτικοί που θα έμπαιναν κάθε φορά που καλούνται να κάνουν τη λεγόμενη συντήρηση, στη διαδικασία να τσεκάρουν ποσότητα ψυκτικού κι εφόσον είναι μειωμένη, όχι απλά να συμπληρώσουν. αλλά να ψάξουν να βρουν πρώτα το σημείο διαρροής και να αποκαταστήσουν το πρόβλημα κι ακολούθως να συμπληρώσουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.