Φίλε μου δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση σου με τίποτε, λυπάμαι πραγματικά είναι πολύ κρίμα.
Και ακόμα πιο κρίμα που δε τους πέτυχες…
Η δική μου γνώμη δεν ξέρω αν μετράει, μάλλον είμαι λίγο μεροληπτικός γιατί είμαι Makita-κιας φανατικός.
Έχω και Bosch, τη 12-βολτη σειρά, αλλά δεν κόβω και φλέβες, ειδικά με τις μπαταρίες.
Δε θα σου πω πια είναι καλύτερη, δεν έχω ούτε τις γνώσεις ούτε τις εμπειρίες για τέτοια απόλυτα συμπεράσματα, αυτά πιστεύω οτι μόνο επαγγελματίες που έχουν χιλιάδες ώρες πτήσεις και με τις δύο εταιρίες θα μπορούσαν να έχουν έγκυρη άποψη.
Εγώ μπορώ να σου πώ μόνο ποιά αρέσουν σ’εμένα.
Οι περισσότεροι θα σου πουν οτι καλύτερο είναι αυτό που έχουν. Κλασσικά.
Το ίδιο συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα και με τις τηλεοράσεις και με τα κινητά…. Με όλα.
Περιττό λοιπόν να σου πω εγώ ποιά προτιμώ.
Στο θέμα των μοαταριών όμως θα είμαι απόλυτος.
Μakita και ξερό ψωμί!
Είτε γνήσιες είτε συμβατές που, όσες έχω χρησιμοποιήσει τουλάχιστον, είναι επίσης εξεραιτικές, και σε τιμή και σε απόδοση.
Και ακόμα πιο κρίμα που δε τους πέτυχες…
Η δική μου γνώμη δεν ξέρω αν μετράει, μάλλον είμαι λίγο μεροληπτικός γιατί είμαι Makita-κιας φανατικός.
Έχω και Bosch, τη 12-βολτη σειρά, αλλά δεν κόβω και φλέβες, ειδικά με τις μπαταρίες.
Δε θα σου πω πια είναι καλύτερη, δεν έχω ούτε τις γνώσεις ούτε τις εμπειρίες για τέτοια απόλυτα συμπεράσματα, αυτά πιστεύω οτι μόνο επαγγελματίες που έχουν χιλιάδες ώρες πτήσεις και με τις δύο εταιρίες θα μπορούσαν να έχουν έγκυρη άποψη.
Εγώ μπορώ να σου πώ μόνο ποιά αρέσουν σ’εμένα.
Οι περισσότεροι θα σου πουν οτι καλύτερο είναι αυτό που έχουν. Κλασσικά.
Το ίδιο συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα και με τις τηλεοράσεις και με τα κινητά…. Με όλα.
Περιττό λοιπόν να σου πω εγώ ποιά προτιμώ.
Στο θέμα των μοαταριών όμως θα είμαι απόλυτος.
Μakita και ξερό ψωμί!
Είτε γνήσιες είτε συμβατές που, όσες έχω χρησιμοποιήσει τουλάχιστον, είναι επίσης εξεραιτικές, και σε τιμή και σε απόδοση.