Προχθές ήθελα μια κόλλα εποξική δύο συστατικών στο Μόναχο και δεν βρήκα καμία κάτω από 9€.![]()
Πηγαινε σιγα σιγα στο τοπικο λιντλ που εχουν μονιμα εργαλεια και αναλωσιμα στα ραφια Θα τις βρεις κατω απο 3 ευρουδακια
Προχθές ήθελα μια κόλλα εποξική δύο συστατικών στο Μόναχο και δεν βρήκα καμία κάτω από 9€.![]()
Πηγαινε σιγα σιγα στο τοπικο λιντλ που εχουν μονιμα εργαλεια και αναλωσιμα στα ραφια Θα τις βρεις κατω απο 3 ευρουδακια![]()
Συμφωνώ και προσθέτω: βενζινόκολα σπρέι UHU permanent, κόλα στιγμής Pattex (η καλύτερη λεπτόρευστη που έχω δουλέψει), ταινίες 3Μ - ειδικά η διπλής όψης, μπαταρίες κουμπιά. Επίσης, σε φόρουμ διαβάζω για το σύρμα για MIG ότι είναι αξιοπρεπές.Δυστυχως σπανια φερνει και καλα αναλωσιμα.
Αυτα που εχω ξεχωρισει ειναι οι εποξικες κολλες, τα δισκακια των 76μμ για μινι γωνιακους τροχους και τα ξυλοτρυπανα Parkside Performance.

Τι είδα αυτή αλλά έχω τις αμφιβολίες μου αν θα κρατήσειΔεν ξέρω αν σε καλύπτει η πλαστική, αλλά δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια ερώτηση εδώ.
Ευχαριστώ πολύ.Bρηκα την αναρτηση!
Ειχα κανει μια προσωρινη πατεντα με ενα ναυτικο κλειδι, αντι θηλειας, αλλα επειδη δουλεψε τελεια, δεν το εχω αλλαξει μεχρι σημερα, αν και ειχα βρει λιγο αργοτερα το ανταλλακτικο με 5 ευρω.
Ευχαριστώ πολύ.
Βρήκα αυτά στο amazon
Νομίζω ότι θα ταιριάξουν.Awning Eyelet Crank Eyelet for Awning, Awning Crank Eyelet 10 mm / 12 mm / 16 mm, silver : Amazon.de: Garden
Awning Eyelet Crank Eyelet for Awning, Awning Crank Eyelet 10 mm / 12 mm / 16 mm, silver : Amazon.de: Gardenwww.amazon.de
Έχω και άλλα πραγματάκια να παραγγείλω, οπότε ειναι free τα μεταφορικά.Αν πάρεις μόνο αυτό, θα έχεις και μεταφορικά. Μήπως σε συμφέρει να βρεις έναν φτηνό μηχανισμό, να χρησιμοποιήσεις την θηλιά και να σου μείνει ο μηχανισμός;
Καλημέρα,View attachment 261905μια μικρή βοήθεια.πως τον ψάχνω τον ιμάντα για αναζήτηση??
Bulle δεν ειναι?View attachment 261905μια μικρή βοήθεια.πως τον ψάχνω τον ιμάντα για αναζήτηση??
Bulle δεν ειναι?
Πετάξου στην UNIMAC κοντα εισαι!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.