Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Προχθές ήθελα μια κόλλα εποξική δύο συστατικών στο Μόναχο και δεν βρήκα καμία κάτω από 9€. :oops:

Πηγαινε σιγα σιγα στο τοπικο λιντλ που εχουν μονιμα εργαλεια και αναλωσιμα στα ραφια Θα τις βρεις κατω απο 3 ευρουδακια :)

Πηγαινε σιγα σιγα στο τοπικο λιντλ που εχουν μονιμα εργαλεια και αναλωσιμα στα ραφια Θα τις βρεις κατω απο 3 ευρουδακια :)

Στην Αθήνα έχω καβάτζα, εδώ μία χρειάστηκα και τη χρυσοπλήρωσα.
Στο LIDL έχω πάει πολλές φορές, από εργαλεία όμως ελάχιστα έχουν στα ράφια.

• Like
Reactions: KOSSTV
Δυστυχως σπανια φερνει και καλα αναλωσιμα.
Αυτα που εχω ξεχωρισει ειναι οι εποξικες κολλες, τα δισκακια των 76μμ για μινι γωνιακους τροχους και τα ξυλοτρυπανα Parkside Performance.
Συμφωνώ και προσθέτω: βενζινόκολα σπρέι UHU permanent, κόλα στιγμής Pattex (η καλύτερη λεπτόρευστη που έχω δουλέψει), ταινίες 3Μ - ειδικά η διπλής όψης, μπαταρίες κουμπιά. Επίσης, σε φόρουμ διαβάζω για το σύρμα για MIG ότι είναι αξιοπρεπές.

Σε παλιό μηχανισμό τέντας έσπασε η θηλιά του μηχανισμού που βάζουμε τον βραχίονα για να ανεβάσω, κατεβάσω την τέντα.
Το έχω έτσι εδώ και 4 μήνες.
Έχω πάρει σβάρνα πολλά συνεργεία με τέντες στην Λάρισα, χωρίς μέχρι αυτή την στιγμή να έχει έρθει κάποιος.
Η πρόταση ήταν από όλους να αλλάξω μηχανισμό γιατί δεν υπάρχει το ανταλλακτικό.
Κόστος από 70 - 120 ευρώ.
Αντίρρηση δεν έφερα.
Αποτέλεσμα δεν είχα.
Βρήκα το ανταλλακτικό στο amazon.
Μήπως γνωρίζει κάποιος την διάμετρο του άξονα που μπαίνει μέσα;
Βλέπω στο site από 10 - 16 mm

Screenshot_20251128_204253_Opera.jpg

Μου ειχε σπασει και εμενα ακριβως η ιδια θηλια πριν καποια χρονια αλλα δεν θυμαμαι πως το εφτιαξα.
Αυριο με την αυγη θα ριξω μια ματια μηπως και θυμηθω. Θα ψαξω και στο φορουμ μηπως το ειχα ανεβασει. Θα επανελθω. Μην αλλαξεις μηχανισμο.

Bρηκα την αναρτηση!

Ειχα κανει μια προσωρινη πατεντα με ενα ναυτικο κλειδι, αντι θηλειας, αλλα επειδη δουλεψε τελεια, δεν το εχω αλλαξει μεχρι σημερα, αν και ειχα βρει λιγο αργοτερα το ανταλλακτικο με 5 ευρω.

Bρηκα την αναρτηση!

Ειχα κανει μια προσωρινη πατεντα με ενα ναυτικο κλειδι, αντι θηλειας, αλλα επειδη δουλεψε τελεια, δεν το εχω αλλαξει μεχρι σημερα, αν και ειχα βρει λιγο αργοτερα το ανταλλακτικο με 5 ευρω.
Ευχαριστώ πολύ.
Βρήκα αυτά στο amazon

Νομίζω ότι θα ταιριάξουν.

• Like
Reactions: Χιωτης
E σιγουρα αξιζει να παρεις το ανταλλακτικο και ας κοστιζει 15 ευρω. Το ιδιο θα εκανα και εγω αν το εβρισκα τοτε.
Μονο δες ποσα χιλιοστα ειναι ο πειρος που θα μπει η θηλεια και αν τα 12μμ του λινκ που εβαλες ειναι οκ.

• Like
Reactions: newbie and nik187
Ευχαριστώ πολύ.
Βρήκα αυτά στο amazon

Νομίζω ότι θα ταιριάξουν.

Αν πάρεις μόνο αυτό, θα έχεις και μεταφορικά. Μήπως σε συμφέρει να βρεις έναν φτηνό μηχανισμό, να χρησιμοποιήσεις την θηλιά και να σου μείνει ο μηχανισμός;

• Like
Reactions: nik187
Αν πάρεις μόνο αυτό, θα έχεις και μεταφορικά. Μήπως σε συμφέρει να βρεις έναν φτηνό μηχανισμό, να χρησιμοποιήσεις την θηλιά και να σου μείνει ο μηχανισμός;
Έχω και άλλα πραγματάκια να παραγγείλω, οπότε ειναι free τα μεταφορικά.

• Like
Reactions: newbie