Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Απάντηση: Re: Κολωνάτο δράπανο

Αν δεν κανω λαθος αυτο το εχει ο φιλος PANAVA.
Παναγιωτη δωσε τα φωτα σου!

Το Fox-F12-941A είναι μια χαρά για μένα και το έχω ευχαριστηθεί.
Το είχα αγοράσει μετά από μια άσχημη εμπειρία με το Parkside του Lidl.
Η αλήθεια είναι πως σκόπευα να πάρω το Fabel αλλά ο καταστηματάρχης , ο οποίος πουλάει και το Fabel, μου πρότεινε αυτό για καλύτερο.
Πολύ καλό στην κατηγορία του, για τα λεφτά του.

Υ.Γ.
Ας μεταφερθεί η συζήτηση στο κατάλληλο νήμα.

Re: Απάντηση: Re: Κολωνάτο δράπανο

Το είχα αγοράσει μετά από μια άσχημη εμπειρία με το Parkside του Lidl.

Πρέπει να είναι από τα πιο αποτυχημένα 'βαριά' ερασιτεχνικά προϊόντα της και δυσφήμιση για την κατά τα άλλα καλή σειρά της Parkside..

Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Ανάλογα πως κρίνεις την "αποτυχία". Σε αυτή την τιμή μόνο αυτό μπορείς να πάρεις ...οπότε η πληρώνεις πάρα πάνω ή κάνεις συμβιβασμούς.

Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Μαστορια ερωτηση.. χρειαζομαι 300-400 στραβοβιδες, παχους 2.3-3mm το πολυ κ μηκος 60-70mm... δε βρισκω πουθενα.. στα 60-70 mm βρισκω μονο χοντρες κ δε μου κανουν.. μηπως μπορει να βοηθησει κανεις;
Μου ειπαν οτι αυτο το νουμερο (18/70 η 19/70) υπαρχει αλλα ειναι κινεζικο κ οχι το στανταρ που χουν ..θελει ψαξιμο δηλαδη.. any idea?

Μαστορια ερωτηση.. χρειαζομαι 300-400 στραβοβιδες, παχους 2.3-3mm το πολυ κ μηκος 60-70mm... δε βρισκω πουθενα.. στα 60-70 mm βρισκω μονο χοντρες κ δε μου κανουν.. μηπως μπορει να βοηθησει κανεις;
Μου ειπαν οτι αυτο το νουμερο (18/70 η 19/70) υπαρχει αλλα ειναι κινεζικο κ οχι το στανταρ που χουν ..θελει ψαξιμο δηλαδη.. any idea?
Μήπως εννοείς σταυρόβιδες;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

170913132328fisch-wh.jpg

Αυτο το παχος <3μμ ειναι πολυ λεπτο για το μηκος >60μμ που το θες, γιαυτο δεν βρισκεις. Eψαχνα και γω πριν κατι χρονια για παρομοιους λεπτους γαντζους και δεν ευρισκα περα απο τους κανονικους, ουτε απο Κινα.

Παντως αν εισαι τυχερος μπορεις να ψαξεις με key words: L shape/type screw/hook, square bend screw/hook, screw hook square κλπ.

Πάρε τηλ 2102513462 , κατάστημα με είδη κιγκαλερίας στην Ριζούπολη (γήπεδο Απόλλωνα) , μεγάλη γκάμα σε είδη κιγκαλερίας . Και γενικά πάρε τηλ σε αντίστοιχα καταστήματα που θα βρεις στο Ίντερνετ , μην περιμένεις να τις βρεις σαν κωδικό σε κάποιο σάιτ .

Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Τέτοιες "στραβόβιδες - κρεμαστράκια¨ είχα δει πρόσφατα στο Praktiker στην Πάτρα σε μικρά διάφανα κουτάκια (της Lux ? νομίζω) με λίγες ποσότητες ανά κουτάκι, λίγο πιο ακριβά από το υπόλοιπο εμπόριο, αλλά σίγουρα θα βρεις το νούμερο που ψάχνεις.

Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Αυτές τις "αμερικανιές" - χάρακες/οδηγούς τρυπήματος τις έχετε δει πουθενά Ελλάδα ή Κίνα κλπ γιατί θέλω να τους παραγγείλω ?

Σκεφτομαι καποια στιγμη να αγορασω καποιες συρταριερες αποθηκευσης η σκαφακια ,αναλογως τι θα βολεψει, για να βαλω ολα τα μικροπραγματα ωστε να ειναι πιο οργανωμενα αλλα και κυριος καπου συγκεντρωμενα....
Μιλαμε για βιδες,ουπα,τρυπανια,στριφονια,κατσαβιδια,πενσες και πολλα αλλα...

Το θεμα ειναι τι να επιλεξω ως προς την χρησιμοτητα...
Να κατευθυνθω σε κατι τετοιο...
https://www.e-shop.gr/ergaleiothiki...syrtarion-385x16x485-hips-320636-p-TLS.150096

μαζι με αυτο...

https://www.e-shop.gr/ergaleiothiki...syrtarion-385x16x485-hips-320644-p-TLS.150238

Η να παω σε συστημα με ραφακια οπως αυτο....που εχεις και αμεση οπτικη επαφη....

https://www.vidaxl.gr/e/87184758601...5860181&utm_content=Hardware&ref=bestprice.gr

Eσεις πανω κατω με τι βολευεστε...;

Οποιαδηποτε αλλη ιδεα ευσπροδεκτη......

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Σκεφτομαι καποια στιγμη να αγορασω καποιες συρταριερες αποθηκευσης η σκαφακια ,αναλογως τι θα βολεψει, για να βαλω ολα τα μικροπραγματα ωστε να ειναι πιο οργανωμενα αλλα και κυριος καπου συγκεντρωμενα....

Το θεμα ειναι τι να επιλεξω ως προς την χρησιμοτητα...
Να κατευθυνθω σε κατι τετοιο...
[

Αυτό με τα ραφάκια νομίζω είναι πιο εύχρηστο

......
Μ έχουν βολεψει του Lidl. Πολύ πιο φθηνά από.του eshop.
Βγάζει και με 8 σκαφακια μεγαλα αριστερα-δεξια και στην μέση μικρά σαν αυτά στην φώτο.
Διαχωριστικά ως 3 το κάθε μικρό σκαφακι.
Στο μεγάλο από κάτω μπορείς να βάζεις πενσες κλπ
0c0d5a9d7c4ffed6e45672e12a40dd5f.jpg

Edit: αυτά στην φώτο βγαζει
e37844fe0419551e4153c3d95f042641.jpg