wolfegolas
Senior Member
Επισης μαλλον δεν εχει σφουγγαράκι απο πισω οπως τα μικρα.. Αν και στην περιγραφή κάπου γραφει για soft αλλα στις φωτο δε φαινεται ξεκάθαρα.
Εχει και bessey. Οι tactix ειναι αυτοι που πηραν στο φοορυμ εδω.Μα για θυμίστε μου βρε συνάδελφοι ποιοί είναι οι σφιγκτήρες που πωλούνται χωρίς σωλήνα;Της bessey είναι αν θυμάμαι καλά.
Και αυτό dremelοειδές είναι με τσοκ,όμως και μεγαλύτερη ισχύ.Επίσης θεωρώ ο,τι δέχεται όλα τα εξαρτήματα λόγω τσόκ.Κάνω λάθος?Eχει σφουγγαρακι, το soft ακριβως αυτο σημαινει, οπως ειναι χαρακτηρισμενο και το μικρο. Αν δεν ειχε σφουγγαρακι θα ηταν (πολυ) πιο φτηνο.
@Ρητορας
Ολα την ιδια δουλεια κανουν απο κει και περα ειναι θεμα αξιοπιστιας και δυναμης (ροπης). Το dremel ειναι πολυ πιθανον να εχει μεγαλυτερη ροπη απο μια κοπια του, περα απο αντοχη στο χρονο και αξιοπιστια.
Το αλλο εργαλειο με το τσοκ φαινεται ενδιαφερον, δεν το εχω δουλεψει ποτε γιατι με εχουν καλυψει πληρως τα dremeloειδη.
Και αυτό dremelοειδές είναι με τσοκ,όμως και μεγαλύτερη ισχύ.Επίσης θεωρώ ο,τι δέχεται όλα τα εξαρτήματα λόγω τσόκ.Κάνω λάθος?
Να και ένα βίντεο που το κάνει πιο δελεαστικό σαν εργαλείο.
Μποροώ δηλαδή να κόψω μέταλλα με αυτό αν και σίγουρα δε μπορεί να αντικαταστήσει γωνιακό τροχό π.χ
Φίλε μου για εξηγησέ το μου αυτό το επικίνδυνο υπο συνθήκες αν θέλεις.Ειλικρινά σε ρωτάω.Το θέμα είναι π.χ αν το ζορίσουμε σε υψηλές στροφές και πάνω σε σκληρά αντικείμενα αν καεί ή όχι?Αν βγάλει καπνούς ή πάθουμε ηλεκτροπληξίες?Ειχε βγαλει ενα παρομοιο η lidl και το εχω παρει. Ειναι σαν ενα πολυ πιο δυνατο dremelοειδες. Και επικινδυνο, βεβαια, υπι συνθηκες,οπως μου ειχε επισημανει ο Μιχαλης.
Οπωσδηποτε, αν παιρνει αυτα τα μεσαια (μεταξυ αυτων του dremel και των 115 των γωνιακων) θα ηθελα να τα δοκιμασω.
Φίλε μου για εξηγησέ το μου αυτό το επικίνδυνο υπο συνθήκες αν θέλεις.Ειλικρινά σε ρωτάω.Το θέμα είναι π.χ αν το ζορίσουμε σε υψηλές στροφές και πάνω σε σκληρά αντικείμενα αν καεί ή όχι?Αν βγάλει καπνούς ή πάθουμε ηλεκτροπληξίες?
Το άλλο πρόβλημα που μπορώ να σκεφτώ είναι η ασφάλεια καθώς αν χρησιμοποιήσουμε δισκάκια κοπής σε μέταλλα ή άλλα σκληρά υλικά δεν προστατυευόμαστε κάπως.ΠΑΝΤΑ πρέπει να φοράμε προστατευτικά είδη για τέτοιες εργασίες βέβαια.
Τέλος ίσως να είναι επικίνδυνο για την ακοή μας,αλλά νομίζω πως όλα τα αντίστοιχα εργαλεία είτε είναι dremel είτε parkside είτε οτιδήποτε επιβάλλουν χρήση ωτοασπίδων,καθώς κάνουν πολύ θόρυβο ούτως ή άλλως.
Επικίνδυνο! Με μικρό ντρεμελ έκοβα ξύλο και μου γυρίζει το χέρι κάποιες στιγμές.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάποτε προσπαθούσα να κόψω κόντρα πλακέ 3 χιλιοστών και κόντεψα να πάθω ζημιά. Γιατί ο δίσκος γυρίζει στον αέρα δεν είναι σταθερός κι εκεί γίνεται η στραβή. Μια μικρή δοκιμή θα σε πείσει.Μπορεί να συμβεί τέτοιο πράγμα?
Με μικρά ξύλα γίνεται τέτοιο πράγμα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.