"Μήπως μπορώ να τον χρησιμοποιήσω εαν τον τοποθετήσω από την άλλη πλευρα του ώστε το βελακι να ταιριάζει με βαση την περιστροφή του μηχανήματος"
η απαντηση ειναι: ναι μπορεις
Μια ειναι η σωστη τοποθετηση του δισκου στο παγκοπριονο σε σχεση με το υπο κοπη τεμαχιο ξυλου.
![]()

Δεν το διαβασα για να είμαι ειλικρινής. Τώρα για την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να κόψω ξανα, μιας και το ανεφερες θα το γνωρίζω.μα το λεει και το φυλλαδιο χρησης, οταν κοβεις λοξα, τραβας αριστερα τον αριστερο οδηγο.
αν ξεχαστεις, γινεται αυτο που επαθες
Αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις λένε.....Οι πραγματικοι αντρες δεν διαβαζουν manuals και τετοιες χαζομαρες
(Τον εαυτο μου κοροιδευω, φιλε tsoupri, που ουτε εγω τα διαβαζω και ολο τετοια παθαινω)

Τα επόμενα κοψίματα που έκανα, βγήκαν μια χαρά! Τώρα να σου πω την αλήθεια δεν παρατήρησα τα δόντια ένα ένα.ο δισκος ειναι σε καλη κατασταση?
χιχιχι ατιμο Τ9
τον δεξιο σφιγκτηρα τον βγαζεις και ξενοιαζεις![]()
για το πριονιδι χρειαζεται πατεντουλα με σωληνα για λουκια (χοντρο) ως προεκταση του σωληνα της ηλεκτρικης σκουπας
καπου ειδα κατι τετοιο στο youtube απο τυχη, αλλά δεν το εσωσα και δεν το ξαναβρηκα.
κοβεις το σωληνα κατα μηκος, (οχι ολο, αφηνεις και ενα τμημα του στρογγυλο για να συνδεθει με τη σκουπα) , του κανεις και καποιες εγκοπες να ταιριαζει στη μορφολογια της βασης και τον βαζεις εκει που σκαει το πριονιδι αμεσως μετα το σημειο κοπης
ο μισος λοιπον αυτος σωληνας λειτουργει ως χουφτα και με το που σκαει το πριονιδι πανω του, τραβιεται απο τη δυναμη αναρροφησης της σκουπας που την εχεις στο πλαϊ.
δεν ξερω πως προσαρμοζεις το σωληνα της σκουπας που ειναι λεπτος στον σωληνα για λουκια που ειναι χοντρος (μεγαλης διατομης)
εγω σκεφτομαι να του βαλω κομματι απο οδικο κωνο , τον πορτοκαλί που βαζουν στους δρομους
ηδη εχω βαλει ενα τετοιο τμημα κωνου σε εναν μεγαλο φυσητηρα για φυλλα που ειχα και τον εχω μετατρεψει σε σκουπα μεσω κυκλωνικου δοχειου
Καλημερα παιδια
Ψαχνω για καλωδια εκκινησης αυτοκινητου.
Μεχρι εδω φανταζει ευκολο γιατι υπαρχουν εκατονταδες ,σχεδον ολα ομως ειναι αλουμινου με επιστρωση χαλκου.
Εγω θελω καθαρου χαλκου,να κανουν σχεδον για ολα τα οχηματα και να κρατησουν μια ζωη.
Πιστευω διατομη 35 με καλυπτει σε αυτο,θα ηθελα να ειναι περιπου 3 με 4 μετρα και ας δωσω βαρια μεχρι 70 ευρω.
Αν καποιος ξερει μαγαζι ας με καθοδηγησει.
Αν καποιος εφτιαξε μονος του παιρνοντας ξεχωριστα καλωδια και τσιμπιδες(κροκοδειλακια) ειμαι ανοιχτος και σ αυτο.
Ευχαριστω:2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.