Aυτες που ηδη εχεις Κωστη oι basic for metal ειναι πολυ καλες και βγαινουν σε 24, 18 και 14TPI. Nαι ειναι λεπτες αλλα με λιγη προσοχη κοβουν ευθεια.
Η λαμα 225μμ καρβιδιου που εχεις στο λινκ ειναι μεν πιο χοντρη (σχεδον διπλασια σε παχος απο τις παραπανω) και προφανως πιο ανθεκτικη, αλλα βλεπω οτι εχει μονο 8TPI που τα βρισκω λιγα για ομαλη κοπη σε μεταλλο. Απο την αλλη, οι αντιστοιχες πιο κοντες καρβιδιου, 115 και 150μμ εχουν 18TPI.https://www.amazon.de/-/en/26086531...N323WI/ref=psdc_2077265031_t2_B01NCX84YJ?th=1
Αν φερει τις κοντες των 115μμ με 8.5 ευρουδακια + 5 ευρω τα μεταφορικα νομιζω οτι αξιζει να τις δοκιμασουμε αν βρεθουμε τρεις με κοστος 10 ευρω εκαστος.

Οk αρα 4 νοματαιοι μεχρι στιγμης το συνολο για bosch carbide λαμα 115μμ.
κλαησπερα κι απο μενα
φτιαχνω μια κατασκευη κυριως απο ξυλο. Θα ηθελα να μου πειτε πιο εργαλειο ειναι καλυτερο για κοπη. Ρουτερ, επιτραπεζια σεγα, κορδέλα?
Ξεκινησα να δουλευω ξυλο καμια εβδομαδα τωρα, κοβωντας σχηματα σε ξυλο 3 χιλ. Ενδεικτικα επισυναπτω το σχεδιο που θελω να κοψω σε 6-8 χιλ σκληρο κοντρα πλακε ή MDF. To μηκος των δυο ακριανων κομματιών ειναι 1 μετρο συνολικα ενω οι καθετες χαραξεις φαρδος 2 ή 3 χιλιοστα.
Ρωτησα και για κοπη με ρουτερ μου ειπανε 50+ΦΠΑ:drool: Με λειζερ καπου 20.
κλαησπερα κι απο μενα
φτιαχνω μια κατασκευη κυριως απο ξυλο. Θα ηθελα να μου πειτε πιο εργαλειο ειναι καλυτερο για κοπη. Ρουτερ, επιτραπεζια σεγα, κορδέλα?
Ξεκινησα να δουλευω ξυλο καμια εβδομαδα τωρα, κοβωντας σχηματα σε ξυλο 3 χιλ. Ενδεικτικα επισυναπτω το σχεδιο που θελω να κοψω σε 6-8 χιλ σκληρο κοντρα πλακε ή MDF. To μηκος των δυο ακριανων κομματιών ειναι 1 μετρο συνολικα ενω οι καθετες χαραξεις φαρδος 2 ή 3 χιλιοστα.
Ρωτησα και για κοπη με ρουτερ μου ειπανε 50+ΦΠΑ:drool: Με λειζερ καπου 20.
![]()
Άμα προλαβαίνω θέλω και γω μια!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.