έχει και σε μαγαζιά ρε ραπτικά , ας πούμε πχ https://www.argyropoulossa.com/ που εχει κ ποιο φυσιλογικό ωράριο κια στο στενο του σταθού μοναστιρακι (πίσω εξοδος αθηνας)
Είναι για σωλήνα 1/2 ίντσας. Σε σχετικά μικρές κατασκευές είναι πολύ καλά και με βόλεψαν, αλλά σε μεγάλες δουλειές, όπως τα τραπέζια που έκανα, όπου χρειάστηκε να σφιξω ξύλα 5 cm πάχους,Παύλο για πες εντυπώσεις απο τους Tactix
Θυμαμαι και ενα αλλο, σουπερ τσιπικο πλαστικο πορτοφολακι, που το ζουλουσες στις ακρες και ανοιγε σαν στομα ψαριου!!
![]()
Πήγα χθες και τσίμπησα τον μικρό γωνιακό τροχό που έχει αυτή την εβδομάδα. Ήθελα κάτι μικρό και βολικό για μικροκατασκευές. Απλά δεν ξέρω αν ο δίσκος που έχει πάνω με κωδικό PTS 76 είναι προκοπή ή θα κάνει κανά τσαφ. Για αρχή θέλω να κόψω κόλλα πλακιδίων γύρω από το σχαράκι σε σιφώνι για να το αφαιρέσω. Πουλάνε στην αγορά 5άδα bosch σε χαμηλή τιμή, απλά για αρχή να παίξω με αυτόν που φοράει. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τον ίδιο ή κάποιον παρεμφερή δίσκο;
Πήγα χθες και τσίμπησα τον μικρό γωνιακό τροχό που έχει αυτή την εβδομάδα. Ήθελα κάτι μικρό και βολικό για μικροκατασκευές. Απλά δεν ξέρω αν ο δίσκος που έχει πάνω με κωδικό PTS 76 είναι προκοπή ή θα κάνει κανά τσαφ. Για αρχή θέλω να κόψω κόλλα πλακιδίων γύρω από το σχαράκι σε σιφώνι για να το αφαιρέσω. Πουλάνε στην αγορά 5άδα bosch σε χαμηλή τιμή, απλά για αρχή να παίξω με αυτόν που φοράει. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τον ίδιο ή κάποιον παρεμφερή δίσκο;
κατι δεν παει καλα με το εργαλειοΚαλησπέρα παιδιά.
Πέρυσι τέτοιο καιρό είχα πάρει το πολυεργαλείο Performance από το Lidl. Δεν είχε λάμες τότε.
Είχα πάρει ενδιάμεσα μια Dewalt αφαίρεσης σοβά και σήμερα ένα πακέτο από τις λάμες που είχε αυτήν την βδομάδα.
Πως πρέπει να κουμπώνει η λάμα στο εργαλείο;
Και η Dewalt και η parkside αφήνουν ένα κενό, όσο κι αν σφίξεις μια βίδα που έχει στο κούμπωμα (1η φωτο Dewalt, οι άλλες parkside).
Οι οδηγοί πιάνουν ίσα ίσα όπως φαίνεται στην 2η φωτο.
το ειπα παραπανω...ΔΕΝ ερχεται παντα με την βιδα σωστα σφιγμενηκατι δεν παει καλα με το εργαλειο
Κανονικα οι οδηγοι (ακιδες) θα πρεπει να προεξεχουν απο την καθε λαμα
κατι δεν παει καλα με το εργαλειο
Κανονικα οι οδηγοι (ακιδες) θα πρεπει να προεξεχουν απο την καθε λαμα
Τότε το πρόβλημα έχει να κάνει με τις ακίδες. Είναι πιο χοντρές.το ειπα παραπανω...ΔΕΝ ερχεται παντα με την βιδα σωστα σφιγμενη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.