Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Νίκο, από την μία κρίμα γιατί θα πρέπει να επενδύσεις επιπλέον χρήματα στο εργαλείο.
Όμως το σπουδαίο της υπόθεσης είναι ότι κάνεις πανηγυρική είσοδο στον κόσμο της makita με εκλεκτό εργαλείο!
Μπορεί να κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά θα σου αρέσει, ρώτα και τον Μπάμπη 😉

Υ.Γ. Αν πραγματικά δεν το θέλεις κάνε μια ερώτηση στο κατάστημα μήπως και γίνεται να ανταλλάξεις το εργαλείο με κάτι άλλο παρόμοιας αξίας. Είναι πολύ συνεννοήσιμοι άνθρωποι στο συγκεκριμένο κατάστημα

• Like
Reactions: nikfor
Έμπλεξα λίγο χωρίς λόγο, αλλά έτσι που πήγε μάλλον θα δώσω και άλλα 80 για ένα σετάκι μπαταρίας 3Ah - φορτιστή και ίσως στο μέλλον χρησιμεύσει και σε κάποιο άλλο εργαλείο Makita. :)

Χαίρομαι πολύ για σένα.
Από λάθος έκανες το σωστό!!!! :ROFLMAO:

νομιζω οτι απαντησα εγω...dewalt για ξυλο με καρφια απο το eshop

(φτου! με προλαβε στο νηαμ ο εντουρας)

Σας ευχαριστώ παιδιά. Έχω δει ότι υπάρχουν διάφορες και δεν ήξερα πια ταιριάζει στις τρύπες για να παραγγείλω.

• Like
Reactions: enduras1
Έμπλεξα λίγο χωρίς λόγο, αλλά έτσι που πήγε μάλλον θα δώσω και άλλα 80 για ένα σετάκι μπαταρίας 3Ah - φορτιστή και ίσως στο μέλλον χρησιμεύσει και σε κάποιο άλλο εργαλείο Makita. :)
Πρόσεξε Νικόλα ....αυτές οι ασθένειες δεν υποχωρούν εύκολα .... 🤣 🤣

• Haha
Καλορίζικο! Θα καταλάβεις τι εστί σωστό εργαλείο. Απλά λόγω βάρους και ισχύος (ελαφρύ και 1.2j) ίσως δεν σου δώσει να καταλάβεις πολλά. Πάντως είναι πιστεύω θα γίνει δεξί σου χέρι για τρυπήματα σε τοιχοποιία μέχρι ένα νούμερο.

Καλορίζικο! Θα καταλάβεις τι εστί σωστό εργαλείο. Απλά λόγω βάρους και ισχύος (ελαφρύ και 1.2j) ίσως δεν σου δώσει να καταλάβεις πολλά. Πάντως είναι πιστεύω θα γίνει δεξί σου χέρι για τρυπήματα σε τοιχοποιία μέχρι ένα νούμερο.

Η δύναμη των φόρουμ! (y)

Σε ευχαριστώ πολύ Νεκτάριε
που μπήκες στον κόπο να μας ενημερώσεις για την ασυμβατότητα των μπαταριών.

Με γλίτωσες από μεγάλη ταλαιπωρία
Σκέψου πως - βάσει των όρων του Skroutz - θα έπρεπε να στείλω το εργαλείο πίσω ως ελαττωματικό, αυτοί με τη σειρά τους να το στείλουν στο επίσημο service για να το ελέγξει, και το service, αφού θα το έβρισκε ΟΚ, θα το έστελνε πάλι πίσω σε αυτούς και αυτοί σε μένα. Μιλάμε για μια αναμονή, δεν ξέρω, ίσως και 2 εβδομάδων, και το αποτέλεσμα ... μηδέν!

Το εργαλείο δουλεύει μια χαρά με την original μπαταρία :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Γλίτωσες επίσης όλους αυτούς που έχουν - όπως και εγώ - μπαταρίες τύπου Makita από το Banggood, που νομίζοντας πως είναι συμβατές, θα αγόραζαν ένα 18v Makita και θα περίμεναν να δουλέψει.

Φυσικά, όπως είπε και ο Μπάμπης, υπάρχουν μπαταρίες μαϊμού που δουλεύουν μια χαρα, όχι όμως αυτές του Banggood.

Σε ευχαριστώ και πάλι (y):)(y)

ΥΓ. Θα ζητήσω τη βοήθεια δυο φίλων ηλεκτρονικών να δούμε τι φταίει για την ασυμβατότητα. Υποψιάζομαι το θερμίστορ που υπάρχει (ή δεν υπάρχει) στις μαϊμούδες. Αν βγάλουμε άκρη, φυσικά θα ενημερώσω.

σατανισμος! :)
η μακιτα βρηκε τροπο να αγοραζεις μονο οριτζιναλ μπαταριες.
δεν πειραζει, αρκει που το ανακαλυψατε γιατι μπορει να επαιρνα κανα φυσητηρα και μετα να ηθελα άλλα τοσα για μπαταρια-φορτιστη
παντως το εργαλειακι ειναι εξαιρετικο απο αυτα που περιγραφεις.
καλοδουλευτο!!

Δεν έχει να κάνει αν είναι απο Banggood η μαιμού.
Εγώ έχω τουλάχιστον 3-4 διαφορετικές, χωρίς γράμματα στο πλάι αλλά και με γράμματα (αυτές που έχω στο χωριό) και δουλεύουν όλες κανονικά με τα εργαλεία μου.
Αυτές του χωριού είναι αυτές που είχε το κλαδευτικό ψαλίδι μέσα που έχουν και δικό τους καλώδιο για φόρτιση.
Πρώτη φορά που άκουσα οτι δεν δουλεύουν οι μπαταρίες ήταν απ’την περίπτωση του Νεκτάριου.
Κάτι άλλο παίζει, κάπου πρέπει να υπάρχει μια διαφορά που δεν έχουμε εντοπίσει, θέλει ψάξιμο.

• Like
Reactions: nickolas
Μα υπάρχουν και εργαλεία του Banggood τα οποία έχουν παρόμοια συμπεριφορά με τις μπαταρίες της καταγωγής τους.
Πχ το Mensela ,8 inch brushless αλυσοπρίονο αν ζοριστει δλδ τραβήξει παραπάνω Αμπέρ σταματάει αν σταματήσει δεύτερη φορά θέλει βαλσιμο βγάλσιμο την μπαταρία για να ξαναπάρει.
Και αυτά με τις υποτιθέμενα καλές 288vf

• Like
Reactions: nickolas
Δεν έχει να κάνει αν είναι απο Banggood η μαιμού.
Εγώ έχω τουλάχιστον 3-4 διαφορετικές, χωρίς γράμματα στο πλάι αλλά και με γράμματα (αυτές που έχω στο χωριό) και δουλεύουν όλες κανονικά με τα εργαλεία μου.
Αυτές του χωριού είναι αυτές που είχε το κλαδευτικό ψαλίδι μέσα που έχουν και δικό τους καλώδιο για φόρτιση.
Πρώτη φορά που άκουσα οτι δεν δουλεύουν οι μπαταρίες ήταν απ’την περίπτωση του Νεκτάριου.
Κάτι άλλο παίζει, κάπου πρέπει να υπάρχει μια διαφορά που δεν έχουμε εντοπίσει, θέλει ψάξιμο.

Μήπως τα εργαλεία σου είναι πιο παλιά και δεν περιλαμβάνουν κάποιο διαγνωστικό όπως τα τωρινά και για αυτό σου λειτουργούν όλες οι μαϊμούδες;
Το ίδιο συμβαίνει πλέον και στις φωτογραφικές μηχανές - για παράδειγμα

• Like
Reactions: Nektarios2015
Μήπως τα εργαλεία σου είναι πιο παλιά και δεν περιλαμβάνουν κάποιο διαγνωστικό όπως τα τωρινά και για αυτό σου λειτουργούν όλες οι μαϊμούδες;
Το ίδιο συμβαίνει πλέον και στις φωτογραφικές μηχανές - για παράδειγμα
Ελα Νίκο αγόρι μου ρώτα το προφανές, κάνει ωραία ερωτησούλα (όπως έλεγε και ο μεγάλος Αλέφαντος)
Μπάμπη, μήπως τα Makita σου τρώνε μπανάνες;;; :ROFLMAO::p
Τα βλέπω λιγάκι χλωμά στο χρώμα τους :p

To ερωτημα που με βασανιζει ειναι εαν οι γνησιες μπαταριες Μακιτα ειναι συμβατες με τα κινεζικα εργαλεια που παιρνουν τις μαιμου μπαταριες Μακιτα.

εννοειται οτι ειναι . και η λογικη το λεει, (αφου το ολο θεμα ανακυπτει λογικα απο το τριτο μεταλλο των γνησιων εργαλειων μακιτα) αλλά και στα βιντεακια στο γιουτουμπ τα περισσοτερα εργαλεια του μπανγκουντ τα τεσταρουν με γνησιες μπαταριες μακιτα, ιδιαιτερα στα συγκριτικα με τα γνησια εργαλεια μακιτα

• Like
Μπάμπη, μήπως τα Makita σου τρώνε μπανάνες;;; :ROFLMAO::p
Τα βλέπω λιγάκι χλωμά στο χρώμα τους :p

Όχι ρε… τι μπανάνες; Για να τ’αγοράσω στερήθηκα εγώ τις μπανάνες… 😛

Είπαμε, όλες οι μπαταρίες (original & μαιμού) δουλεύουν με όλα τα Makita (original & μαιμού).

• Like
Είπαμε, όλες οι μπαταρίες (original & μαιμού) δουλεύουν με όλα τα Makita (original & μαιμού).

Εγω θα κραταγα μικρο καλαθι....
Το ζητημα ειναι οτι η ολη φαση σε παγιδευει και σε κανει να νομιζεις οτι ολα κανουν με ολα....που απο οτι φενεται,στην περιπτωση σου Μπαμπη ειναι οκ,και στην περιπτωση Νεκταριου και Νκου οχι...
Αρα μπορεις να προτρεψεις καποιον να παρει...;..Δεν το νομιζω....θελει ψαξιμο οπως ειπες...
Γιατι ολοι οι αγοραστες δεν θα συμπεριφερθουν σαν τον Νικο...θα αρχισουν τα εξαψαλμα...!!!!

• Like
Ίσως δεν έγινα σαφής.
Ότι λέω ισχύει για τα δικά μου εργαλεία επειδή γι’αυτά ρωτήθηκα.