παιδια εχεις κανεις εμπειρια απο τα μαγνητικα περιβραχιονια? ειδικα τα κινεζικα?
Σκεφτομαι για ενα, μια που μου εχει συμβει να ανεβοκατεβαινω σε σκαλα για αναλωσιμα
Επειδή δεν το καταλαβαίνω λίγο ειδικά για την μελαμίνη.Θέλω να ισιώνω κομμένα ξύλα μελαμίνης & mdf πάχους 12 mm.
Να αγοράσω παλμικό τριβείο, έκκεντρο τριβείο ή ταινιολειαντήρα;
Το lidl το Σάββατο φέρνει και τις 3 αυτές κατηγορίες εργαλείων.
Θες να ισιωνεις επιφάνεια η τα σοκορα από αυτα...;..Γιατί δεν γίνεται κατανοητό αυτό που αναφέρεις...Τα φύλλα ξύλου θα τα κόβω εγώ με ηλεκτρική σέγα. Οπότε θα πάω για το έκκεντρο τριβείο για ίσιωμα του πάχους 12 mm. Ορθώς σαν επιθετικός ο ταινιολειαντήρας, ενδείκνυται για μεγάλες επιφάνειες.
Ευχαριστώ Capitano Χιώτη
Τα σόκορα θέλω να ισιώνω
Τωρα εγινε κατανοητο...Τα σόκορα θέλω να ισιώνω
Άλλη μια αποτυχία στο θέμα συμβατότητας μαιμου Makita μπαταριών με εργαλεία Makita, αλλά διπλή αποτυχία γιατί ούτε τη συμπεριφορά των μαϊμού Μακιτα απέναντι στα DrillPro εργαλεία κατάφερα να βελτιώσω.
Οπότε, για να μην παιδευτεί άδικα και κάποιος άλλος, αυτό το πλακετάκι, που είχαμε συζητήσει σε αυτή τη σελίδα, δυστυχώς, δεν βελτίωσε τίποτα.
View attachment 208537
Παρόλη την ύπαρξη θερμίστορ που δεν έχουν τα απλά πλακετάκια το Makita δεν κατάφερε να ξεκινήσει καν.
Αλλά και η ύπαρξη τριών τρανζίστορ αντί για ένα που έχουν τα απλά, δεν βελτίωσε το πρόβλημα του γωνιακού τροχού που μόλις τον ζορίσεις λίγο σταματάει και πρέπει να βγάλεις και να βάλεις τη μπαταρία για να ξεκινήσει πάλι. Δεν με απασχολεί πλέον αυτο το θέμα αφού αγόρασα τον τροχό της Makita, αλλά τη συμβατότητα θα ήθελα να την καταφέρω κάποια στιγμή.
Συνεχίζεται η προσπάθεια ... έχω παραγγείλει και άλλα πλακετάκια.![]()
![]()
![]()
ρε γμτ, το εχω παραγγειλει κι εγω και το περιμενω για να το δω στις μεγαλες μαυρες που ειναι φολες...
μονο στις δυαρες το χρησιμοποιησες? ισως στις μεγαλες να κανει διαφορα γιατι οι μικρες ετσι κι αλλιως ειναι αδυναμες
εξακολουθει και με προβληματιζει το θεμα με τον τροχο σου
οι δυο δικοι μου συμπεριφερονται οπως και στα τεστ στα βιντεακια στο γιουτουμπ
ακομα και με αυθεντικη μεγαλη μπαταρια της μακιτα σου κανει τα ιδια?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.