Ακριβώς, το εξωτερικό διακοσμητικό. Όπως φτιάξαμε την κουζίνα με τον πεθερό, και τα δύο κομμάτια (με τα οποία αυξομειώνεις το συνολικό μήκος της καμινάδας) είναι μεγάλα για την περίπτωσή μας. Θα χρησιμοποιηθεί μόνο το ένα αφού κοντύνει κατά 20 πόντους.Νάσο fix σε μήκος είναι η καμινάδα;
Και τι εννοείς καμινάδα? Το εξωτερικό διακοσμητικό?
Επειδή συνήθως αυτό είναι φορετο επικαλυπτόμενες ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε εγκατάσταση.
Μήπως εννοείς το εσωτερικό σπιράλ?
Έχεις το 12ν γωνιακό τροχό του Lidl...;Θέλω να κόψω (να κοντύνω) την καμινάδα του απορροφητήρα (αλουμίνιο). Τι εργαλείο / τρόπο προτείνετε για ίσιο και καθαρό κόψιμο; Τροχό; Σέγα;
Υπάρχει γωνιακος τροχός ρευματος αλλά και dremel. Θα κάνω δοκιμαστικό κόψιμο σε σημείο το οποίο ούτως ή άλλως θα πεταχτεί μετά.Έχεις το 12ν γωνιακό τροχό του Lidl...;
Εαν ναι με αυτό να το κάνεις....έχω κόψει ουκ ολίγες φορές αλουμίνιο με αυτό επιτυχος και μάλιστα ευθεία αφού έχω σημαδέψει και έχω κολλήση χαρτοταινια πάνω στο σημείο προς κοπή.....απλώς θα πηγαίνεις αργά και σταθερά...είδαλως εαν έχεις κανονικό τροχό βαλε αυτόν...
Τα υπόλοιπα εργαλεία που αναφέρονται για εμένα,εκτός από το dremler ,θα σε φοβίσουν στην κοπή και δεν θα γίνει σωστά..
Έτσι...Υπάρχει γωνιακος τροχός ρευματος αλλά και dremel. Θα κάνω δοκιμαστικό κόψιμο σε σημείο το οποίο ούτως ή άλλως θα πεταχτεί μετά.
Για δώστε καμμιά πρόταση για καλό αλφάδι ρε boys , διάσταση πάνω από 1.20 .Το θέλω για καινούργιο projekt . Κλασσικό αλφάδι , επώνυμο , όχι ψηφιακό .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.