Κάνε μία ερώτηση εδώ: https://www.ash.gr/el-gr/ash-proionta/CategoryID/240/Level/aπαιδια που θα βρω τετοιους σπαστους μεντεσεδες????
Μηκος αναρτησης 40-50 εκ?
Σε ευχαριστω πολυ!Κάνε μία ερώτηση εδώ: https://www.ash.gr/el-gr/ash-proionta/CategoryID/240/Level/a
Στο site έχουν πολύ λιγα υλικά σε σχέση με το κατάστημα.
Και οι δύο είχαν τζόγους αριστερά-δεξιά, η χρωμέ πολύ περισσότερο (δεν έχουν τίποτα σοβαρούς μεντεσέδες). Βέβαια, όταν ενωθεί το ζευγάρι βιδώνοντας την επιφάνεια του ραφιού, ο τζόγος μειώνεται πάρα πολύ.Να σου πω την χρωμέ καλόβλεπω.
Αυτή ανοίγει σωστά στις 90⁰?

Τότε μην μπλέξεις με αυτές τις σπαστές γωνίες. Εγώ την επιφάνεια outfeed (δεν φαίνεται στην φωτογραφία) την στήριξα με χοντρούς μεντεσέδες πόρτας. Όταν την ανοίγω βάζω από κάτω ένα δοκάρι με ρυθμιζόμενο πέλμα, πιασμένο στον πάγκο του λιντλ που φαίνεται στο βάθος και είναι τελείως σταθερή όσο και να την φορτώσεις.Για outfeed την θέλω την μία αλλά και για στήριξη εργαλείων που θέλω να φεύγουν από τη μέση όταν δε χρησιμοποιούνται. Δίδυμος τροχός, διπλό τριβειο.
σΠαλεύω από το πρωί να σου στείλω μήνυμα να κανονίσουμε να βρεθούμε να το φτιάξουμε.Κυριάκο έχω κι εγώ τους λευκούς και δεν είναι ακριβώς 90° αλλά για outfeed και πλαϊνή επέκταση δεν δημιουργείται κανένα πρόβλημα.
Φυσικά δεν αντέχουν πολλά βάρη
ΥΓ. Με το sled έχεις κάνει τίποτα;![]()
Νομίζω ότι έχουμε το ίδιο πιστόλι. Το κάνει και σε εμένα, αλλά δεν επηρεάζει την ροή.παιδια, γιατι συμβαινει αυτο? Απο καποιο σημειο και περα το φυσιγγιο ανεβαινει λογω της πιεσης.
φταιει το πιστολι? πως μπορω να το διορθωσω?
να βαλω μια μεγαλη ροδελα μπροστα, ωστε το φυσιγγιο να ερθει πιο πισω, και να πιαστει στο χειλος?
επισης
με τι χημικο βγαινει η ακρυλικη μαστιχη και η μονταζοκολλα απο τα χερια και τα εργαλεια?
κατι εκανα με οινοπνευμα στην μαστιχη, αλλα οσο ητανε ακομα φρεσκια...
Με το υπερτατο χημικο.. Μωρομαντηλοπαιδια, γιατι συμβαινει αυτο? Απο καποιο σημειο και περα το φυσιγγιο ανεβαινει λογω της πιεσης.
φταιει το πιστολι? πως μπορω να το διορθωσω?
να βαλω μια μεγαλη ροδελα μπροστα, ωστε το φυσιγγιο να ερθει πιο πισω, και να πιαστει στο χειλος?
επισης
με τι χημικο βγαινει η ακρυλικη μαστιχη και η μονταζοκολλα απο τα χερια και τα εργαλεια?
κατι εκανα με οινοπνευμα στην μαστιχη, αλλα οσο ητανε ακομα φρεσκια...
Τοτε όλο το εμβόλο έχει θέμα...το θεμε ειναι οτι και αχρησιμοποιητο το φυσιγγιο ετσι καθεται.
δεν θα επρε0ε να θυλακωνει πισω?
Μπορείς να βγάλεις μια φωτο το έμβολο;τελικα ελυσα το προβλημα με μια ροδελα φτιαγμενη απο ενα αδειο φυσιγγιο. ετσι το χρησιμοποιουμενο θυλακωνει και μενει κανονικα πισω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.