Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Οι καλυτερες μυτες είναι αυτές των 5εκ..
Αυτές λέγονται κατσαβιδολαμες...
xlarge_20201030134236_bosch_mytes_ph2_50, m_2608522330_x_8tmch.jpeg

Είναι τέτοια η κατασκευή του όπου αντέχουν τεράστιες καταπόνησεις...

Όταν δεν υπάρχουν αυτές οι τιτανίου είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει...

Οπότε μάλλον συμφωνούμε Κωστή στο ότι οι καλύτερες είναι οι impact των 5εκ. με την ειδική ζώνη απορρόφησης κρούσης όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε παλμικό

• Like
Reactions: KOSSTV
Οπότε μάλλον συμφωνούμε Κωστή στο ότι οι καλύτερες είναι οι impact των 5εκ. με την ειδική ζώνη απορρόφησης κρούσης όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε παλμικό
Ναι δεν είπα ότι διαφωνούμε αλλά και αυτές οι τιτανίου είναι εξίσου δυνατές...

• Like
Reactions: anastasg
Μακριά κι αγαπημένοι από τη συγκεκριμένη. Αποτελεί τον ορισμό της φτηνιάρικης (που θέλεις να αποφύγεις) σε τιμή premium.
Στα 10 ευρώ θα έπρεπε να πωλείται η εν λόγω, και πάλι δε θα πρότεινα σε κανέναν την αγορά της.
Η παρακάτω Bahco είναι Rolls-Royce μπροστά της και με απόλυτα κριτήρια μια πάρα πολύ καλή συλλογή σε 1/4''. Στην τιμή που πωλούνταν πριν από 1,5-2 χρόνια (20-22 ευρώ) ήταν "κλέψιμο" αλλά και κοντά στο 30άρι που την πωλούν σήμερα είναι εξαιρετική περίπτωση με απόλυτα (ξαναλέω) κριτήρια.
Αν δεν πας στην εν λόγω, πας σε ότι βγάλει το Lidl γύρω στα 20 ευρώ που είναι πανομοιότυπη με πολλές του εμπορίου (μια που λογικά παράγονται όλες στο ίδιο εργοστάσιο και απλά πωλούνται με διάφορα ονόματα), πχ η παρακάτω (προσοχή αν πάρεις τη συγκεκριμένη από skroutz, τα 2 φτηνότερα καταστήματα που εμφανίζει δεν φαίνονται αξιόπιστα):
Γενικότερα σε εργαλεία της φίρμας Lux, η καλή σειρά της είναι η Comfort η οποία περιλαμβάνει rebranded εργαλεία κορυφαίων εταιρειών (Knipex, Wiha κλπ) αλλά σε τιμές ανάλογες των αντίστοιχων, οπότε μόνο με έκπτωση από το Praktiker έχει νόημα η αγορά τους συνήθως.
Η στάνταρ σειρά της είναι η Lux Classic που είναι σχετικά αξιοπρεπούς ποιότητας, αλλά και πάλι σε τιμές ανάλογες των αξιοπρεπών εταιρειών της αγοράς.
Η συγκεκριμένη κασετίνα δεν αναφέρει κάποια σειρά, οπότε έμμεσα εξηγεί και την άθλια ποιότητα, πλην όμως σε αναντίστοιχη τιμή, οπότε μακριά...
ευχαριστώ φίλε...
τελικά βρήκα τι θα κάνω...
θα του πάρω μια καστάνια toptul μεμονωμένη με μερικά καριδάκια acesa που έχει ενας γνωστός εδώ και μου τα δίνει σε λογικές τιμές
toptul+acesa>lux
θα του έπαιρνα ολόκληρο σετ acesa αλλά 1. Δεν ειναι επαγγελματίας 2. Είναι 1/2 και τι θα το κάνει ?

• Like
Reactions: lazarefa
Συναδελφοι ποιο καθαριστικο υγρο μπορουμε να βαλουμε στο πλυστικο για καθαρισμα αυτοκινητου, απο τα συνηθισμενα που υπαρχουν σε μια κουζινα, αν δεν υπαρχει το ειδικο που κανει καλο αφρο?
Υγρο πιατων? Με αραιωση η χωρις? Kατι αλλο?

Thanks alot (y)

Τα σαπούνια πιάτων,σαμπουάν και χεριών Μιχάλη δεν κανουν για πλυστικο αυτοκινητοτ γιατί με το ανακάτεμα βγάζουν πολύ αφρό με αποτέλεσμα να βουλώσουν τα μπεκακια/ψεκαστηρια. .
Απο την αλλη αυτά τα σαπούνια μαλακώνουν τα μακριά των υαλοκαθαριστηρων...
Εάν αποφασίσεις να βάλεις κάτι από αυτά θα βάλεις το πολυ 2 καπάκι σε ολόκληρο το δοχείο..
Εάν είναι π.χ. 5λιτρα τα 2 καπάκια φτάνουν και περισσευουν..

Εγώ πάλι περνώ ένα της Sonax και το κάνω λίγη παραπάνω αραίωση...πολύ καλό και αποτελεσματικό..

• Like
Reactions: Χιωτης
Bρηκα στο Jumbo κοντα μου ενα τελικα

Αυτο μπαινει οπως ειναι στον αφροποιητη, η θελει αραιωση? Θελω να παιξω με τα καινουρια εξαρτηματα του πλυστικου :)
cYVyL2Ml.jpg

Τα σαμπουάν που κάνουν για αφροποιητή το αναφέρουν στην συσκευασία.
Δεν κάνει ένα απλό σαμπουάν για αφροποιητή όπως δεν ισχύει και το αντίστροφο

Δεν έχω ξαναδεί dewalt στα 14.4 V πιστεύετε ισχύει το συγκεκριμένο ?
Είναι η παλιά σειρά της Dewalt με τις XRP δλδ με Post σύστημα κλειδώματος μπαταρία.
Σκύλοι μαύροι.
Ας σας πει ο Σοφρων που έφτιαξε ένα προ καιρού.

• Like
Reactions: rhtoras
Καλά μη περιμένεις και από τον συγκεκριμένο αφροποιητη να κάνει αφρό της προκοπής ακόμα και με εξειδικευμένο υγρό για αφρό....

Οντως δεν περιμενα να κανει δουλεια ο συγκεκριμενος αφροποιητης, ειδικα σε συνδυασμο με πλυστικο μπαταριας.

ΟΜΩΣ... το ειδικο υγρο στην 5λιτρη, ακομα πιο οικονομικη του εκδοση, εκανε το θαυμα του και οι αφροι ξεχειλιζαν!!
72HA2nOl.jpg

...σε αναλογια 1 προς 5.

Απο toolhouse το πηρα παιδια, 1,62 ευρω και 2,5 τα μεταφορικα.
Το γραφω επειδη πουθενα αλλου δεν το βρηκα διαθεσιμο στο ιντερνετ,
μη τυχον και θελησει να παρει καποιος φιλος που διαβαζει.
Ο toolhouse μου ειπε οτι ειχε 9 τεμαχια διαθεσιμα.

Και ενα μεγαλυτερο μέγεθος 16mm στο praktiker με τιμή ακόμη χαμηλώτερη μόλις στο €1 !