Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Last edited:
Τα Leroy έχουν σε καλή τιμή την παρακάτω τροχήλατη η οποία είναι διαιρούμενη και σε χώρους σε υπερκαλύπτει, τιμή στα €40

Υ.Γ. Να είσαι σίγουρος ότι εδώ που "έμπλεξες" θα χρειαστείς σίγουρα μεγάλη/μεγάλες εργαλειοθήκες 🙃🙂🙃

Μάλιστα...
Δεν εχεις τοσα πολλα...οπότε θεωρώ οτι και η τσάντα θα σε βολέψει...
Εγώ επειδή έχω 2 είναι βολική γιατί τα βλέπεις όλα ειδικά εάν υπάρχουν εσωτερικές θηκες για τα βάζεις όρθια κάποια και δεν δυσκολευσαι καθολου να βρεις αυτό που θελεις...

Στις πλαστικες να ανεβαίνεις πάνω λίγο δύσκολο και θες καλης ποιότητας πλαστικό και διαφορετική σχεδίαση εργαλειοθηκης οπως αυτές.. αλλά δεν είναι για αυτο που θες εσύ...

FMST1-75791-1024x1024.jpg

Έχω κάμποσες για αυτο σου αναφερω καποια πράγματα...
φαίνεται οτι ξέρεις τι λες όπως και τα άλλα παιδιά βέβαια...
είχα δει αυτό και είπα:

Attachments

• Screenshot 2023-08-26 at 17-20-55 Tayg Plastic Tool Box no 9 - Review.png
    Screenshot 2023-08-26 at 17-20-55 Tayg Plastic Tool Box no 9 - Review.png
    436.7 KB · Views: 50
Παλεύω με εργαλειοθήκες αρκετά χρόνια λογο δουλειας (συναγερμούς κλπ ).

1.Οι πλαστικές αξίζουν μονο οταν θες να πιάνουν συγκεκριμένο χώρο στην αποθήκευση και δεν σε ενδιαφέρει η μεταφορά συνέχεια εχουν αρκετά περιορισμένο χώρο
2..Οι πλάτης κάνουν την μεταφορά ευκολότερη και δεν φεύγουν εύκολα εργαλεία απο μέσα (δεν βγαίνουν και εύκολα να το πουμε και αυτό )απο τρίτους αλλα εδω μιλάμε για οικιακή χρήση .
4.Οι μεταλλικές (του υδραυλικού μου έλεγαν οταν ημουν μικρός ) είναι αθάνατες αλλα η μεταφορά τους δεν συνιστάτε .Εδω να πω οτι με τις μετάλλου χαράζεις πάτωμα έπιπλο πολύ εύκολα ειδικά για σπίτι για μενα ειναι οχι

5.Ανοιχτού τύπου για μενα η καλύτερη λύση , βαθιά για τα ογκόδη , με τσέπες στα πλαινά για τα μικρά και μεταφέρετε σχετικά εύκολα και εχεις προσβάση με μεγάλο ανοιγμα να βρεις το εργαλείο που θέλεις και προσωπικά οσες εχουν πλαστικό πάτο τις συμπαθώ γατι κρατάνε νερά εξω και καθαρίζοντα εύκολα επίσης μπαίνει και ταμπακιέρα μεσα . Τιμες απο 30 -50Ε πχ total και παρόμοιες η πας σε stanley .

Attachments

• TLS.060339.jpg
    TLS.060339.jpg
    4.6 KB · Views: 30
Oι ανοιχτες εργαλειοθηκες ειναι ιδανικες να τις φορτωνεις εργαλεια για συγκεκριμενο project. Δεν χρειαζεται να την ανοιγεις και ολα τα εργαλεια ειναι αμεσα προσβασιμα. Δεν βολευουν ομως για αποθηκευση εργαλειων κατα τη γνωμη μου.

Καλημέρα, μία ερώτηση : γνωρίζετε πως λέγεται μια κόλα κόκκινη η οποία κολλάει μέταλα μεταξύ τους;
έχει συνήθως ένα βουρτσάκι να το απλώνεις στις επιφάνειες.
μου είπε ο ηλεκτρολόγος ότι μπορώ να τη χρησιμοποιήσω για να κολλήσω ηλεκτρολογικούς σωλήνες μεταξύ τους, αλλά ότι το έχουν καταστήματα με υδραυλικά…
Ψάχνωντας βρήκα κάτι κόλλες σπειρωμάτων αλλά βουρτσακι δε βλέπω..

Καλημερα!

Κοκκινη κολλα σε συσκευασια με πινελο εχω δει μονο σε καποιες κολλες σπειρωματων.

Δεν εχω ακουσει για κοκκνη κολλα με πινελο που κολλαει μεταλλα. Μηπως ειναι καποιο ειδικο κοκκινου χρωματος ασταρι που βοηθαει στην κολληση?

Πως ακριβως θα κολλησουν οι μεταλλικοι σωληνες, ο ενας μεσα στον αλλον? Αν ξερουμε παραπανω πληροφοριες ισως μπορουμε να βοηθησουμε καλυτερα.

Ψάχνωντας βρήκα κάτι κόλλες σπειρωμάτων αλλά βουρτσακι δε βλέπω..

Αν θες κόκκινο και βουρτσάκι πάρε μανόν για τα νύχια. 😂

Πλάκα κάνω… πρώτη φορά ακούω κι εγώ για τέτοια κόλλα.

• Haha
Reactions: anastasg
ρε μαπσ και ειναι αυτη η κοοκινο-καστανη παστα που χρησιμοποιειται για στεγανοποιηση σπειρωματων σε υδραυλικους σωληνες?

Θέλω να κολλήσω μεταλλικούς ηλεκτρολογικούς σωλήνες Vioflex μεταξύ τους.
Φτιάχνω ένα πλαίσιο. Θέλω οι μούφες με τις σωλήνες και τις γωνιές, μόλις ενωθούν,
να κολληθούνε ώστε να μη παίζουν και βγαίνουν από τις θέσεις του.

Θέλω να κολλήσω μεταλλικούς ηλεκτρολογικούς σωλήνες Vioflex μεταξύ τους.
Φτιάχνω ένα πλαίσιο. Θέλω οι μούφες με τις σωλήνες και τις γωνιές, μόλις ενωθούν,
να κολληθούνε ώστε να μη παίζουν και βγαίνουν από τις θέσεις του.
Eαν πάρεις τις κατάλληλες γωνίες οι μεταλλικοί σωλήνες πάνε και σφίγγουν εκεί καθώς τις γυρνάς/στριβεις για να μπουν μέσα..

Εάν θες και επιπρόσθετα κόλλα για να σταθεροποιηθει να μην παιζει περνάς πρώτα κόλλα στην γωνία και επειτα το στρίβεις να μπει μέσα..

• Like
Reactions: cyclades
Πριν χρονια ειχα βοηθησει ενα φιλο να φτιαξει μια κατασκευη απο σωληνες γαλβανιζε για να κρεμαει ρουχα. Πολυ δουλεια και κουραστικη.

Ειχα ανοιξει σπειρωματα για να βιδωνουν οι μουφες στους σωληνες και εκει οντως περασα κοκκινη (υψηλη ισχυς) κολλα σπειρωματων για να μην ξεβιδωνουν.

Ναι αυτές τις γωνιές έχω.
προς το παρών τύλιξα με λίγη χαρτοταινια μπλε από μέσα να σφίξουν οι σύνδεσμοι μέχρι να πάρω τη κόλλα.

Οι μόνες μούφες που σφίγγουν είναι κάτι πανάκριβες με ελατηριάκια τις έχει γνωστό κατάστημα σχεδόν 10 ευρώ τη μια όταν οι απλές ούτε ενάμισι δε κάνουν.

Οι μόνες μούφες που σφίγγουν είναι κάτι πανάκριβες με ελατηριάκια τις έχει γνωστό κατάστημα σχεδόν 10 ευρώ τη μια όταν οι απλές ούτε ενάμισι δε κάνουν.
Βάλε link..ποιες είναι..

νομίζω αυτές μου είχαν δείξει. Είχε ελατήριο μέσα και κούμπωνε.

Ενώ τελικά πήρα αυτες

νομίζω αυτές μου είχαν δείξει. Είχε ελατήριο μέσα και κούμπωνε.

Ενώ τελικά πήρα αυτες

Ο πρώτος δεν θέλει ειδικό μηχάνημα για να σφίξει...;
Δεν νομίζω ότι μπαίνει έτσι...

Έχω το πλυστικό της Nilfisk P150. Επειδή είμαι λίγο άβολος ο σύνδεσμος, είπα να πάω σε quick connect. Ποιο ακροφύσιο προτείνετε να αγοράσω για πλύσιμο αυτοκινήτου?