φαίνεται οτι ξέρεις τι λες όπως και τα άλλα παιδιά βέβαια...Μάλιστα...
Δεν εχεις τοσα πολλα...οπότε θεωρώ οτι και η τσάντα θα σε βολέψει...
Εγώ επειδή έχω 2 είναι βολική γιατί τα βλέπεις όλα ειδικά εάν υπάρχουν εσωτερικές θηκες για τα βάζεις όρθια κάποια και δεν δυσκολευσαι καθολου να βρεις αυτό που θελεις...
Στις πλαστικες να ανεβαίνεις πάνω λίγο δύσκολο και θες καλης ποιότητας πλαστικό και διαφορετική σχεδίαση εργαλειοθηκης οπως αυτές.. αλλά δεν είναι για αυτο που θες εσύ...
![]()
![]()
ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ 26" FATMAX PRO STANLEY FMST1-75791
Μοναδικός σχεδιασμός, με κουτάκια διαφορετικών μεγεθών για μικρά κομμάτιαΣυρόμενο δίσκο, δημιουργεί ένα σταθμό εργασίας σε δύο επίπεδαΜεγάλη λαβή από αλουμίνιο, άνετη και εύκολη ανύψωση ή μεταφοράΔιαφανή παράθυρα στο καπάκι για πλήρη ορατότητα του περιεχομένουΒαρέως τύπου, μεταλλικές μεντεσέδεςΚουμπwww.stanleycenter.gr
Έχω κάμποσες για αυτο σου αναφερω καποια πράγματα...
Ψάχνωντας βρήκα κάτι κόλλες σπειρωμάτων αλλά βουρτσακι δε βλέπω..
Eαν πάρεις τις κατάλληλες γωνίες οι μεταλλικοί σωλήνες πάνε και σφίγγουν εκεί καθώς τις γυρνάς/στριβεις για να μπουν μέσα..Θέλω να κολλήσω μεταλλικούς ηλεκτρολογικούς σωλήνες Vioflex μεταξύ τους.
Φτιάχνω ένα πλαίσιο. Θέλω οι μούφες με τις σωλήνες και τις γωνιές, μόλις ενωθούν,
να κολληθούνε ώστε να μη παίζουν και βγαίνουν από τις θέσεις του.
Βάλε link..ποιες είναι..Οι μόνες μούφες που σφίγγουν είναι κάτι πανάκριβες με ελατηριάκια τις έχει γνωστό κατάστημα σχεδόν 10 ευρώ τη μια όταν οι απλές ούτε ενάμισι δε κάνουν.
Ο πρώτος δεν θέλει ειδικό μηχάνημα για να σφίξει...;νομίζω αυτές μου είχαν δείξει. Είχε ελατήριο μέσα και κούμπωνε.
![]()
COSMEC Μούφα σωλήνα Μέταλλο 25mm < Εξαρτήματα Μεταλλικών Σωλήνων | ΚΑΥΚΑΣ
Για ονομαστική διάμετρο σωλήνα 25MM Προστασία επιφάνειας Γαλβανισμένο εν θερμώ Στιλβωμένη επιφάνεια ΝΑΙ Τύπος Άμεσης σύνδεσης Υλικόwww.kafkas.gr
Ενώ τελικά πήρα αυτες
![]()
Σύνδεσμος Σωλήνα Φ20-23 Μεταλλικός
Η μεταλλική μούφα METALCON είναι κατασκευασμένη από χάλυβα DCP και ύστερα γαλβανισμένη με ηλεκτρόλυση. Το προϊόν προσφέρει ικανοποιητική μηχανική αντοχή, και έχει τέτοιο σχεδιασμό ώστε να συνδέει με ασφάλεια όλους τους σωλήνες της VIOFLEX , άκαμπτους καιwww.meidanis.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.