Χάθηκα... έχει άπειρα μοντέλα.να διαλεξεις καλη εταιρια...απο μαγαζι που πουλα μονο τετοια πραγματα.
εχω μια τετοια για τα ομοαξονικα ραδιοερασιτεχνικα....το θεμα ειναι οτι δεν πηρα απο την αρχη αλλες κεφαλες, και πια ειναι πολυ ακριβη υποθεση να παρω ενα κομματι εκ των υστερων
απο εδω πηρα την δικια μου
Αν καταλαβαίνω, αυτή (SN-2549)είναι παρόμοια με αυτήν από το προηγούμενο ποστ και υποτίθεται εδώ διαλέγεις επιπλέον σιαγώνες αλλά δεν είναι και πολύ κατανοητό ποια ταιριάζει σε ποια πρέσα και για τι βύσματα προορίζεται. Αν δεν σου κάνει κόπο, πες μου ποια πρέσα/σιαγώνες από αυτά αγόρασες (ή θα αγόραζες σήμερα).
Εντωμεταξύ ούτε ξέρω τι βύσματα χρειάζομαι... έλπιζα σε κάποιο σετάκι που να έχει τα περισσότερα βασικά. Μέχρι σήμερα μου έχουν χρειαστεί μόνο με dupont για δοκιμές ηλεκτρονικών σε breadboard.