Τελικά, παράγγειλα αυτήν εδώ που φαίνεται ίδια με του Νίκου. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
Πολλά τα χρήματα για το σετ..
Όταν λες ότι δεν σε ικανοποιούν οι μυτες της Bosch εννοείς ότι δεν κάθονται καλά.. ;
Συνάδελφοι, εσείς που το έχετε ψάξει, είναι καλό αυτό το σετάκι με μύτες της Wera;
View attachment 241422
Δηλαδή, καλό θα είναι, αλλά αξίζει; Μήπως θα προτείνατε κάτι άλλο;
Με έχει κουράσει η ιστορία με τις μύτες και η κασετίνα με τα μαύρα impact της Bosch δεν με ικανοποιεί και ειδικά στα PH2 που χρειάζομαι γιατί από βίδες το έχω γυρίσει στα "ψωμάκια" που θέλουν PH2
View attachment 241429View attachment 241430View attachment 241431Σε ξύλο.
Μια πέργκολα έφτιαχνα στη Σίφνο και στα ζόρια, με τις ανοξείδωτες βίδες, χτύπησε μπιέλα…
Θέλει ψάξιμο γιατί όντως είναι πολύ παράξενο. Νομίζω (με κάθε επιφύλαξη) ότι κάπου είχα διαβάσει ότι οι impact έχουν θέματα σε ακραίες περιπτώσεις όταν δεν είναι σε παλμικό.
Ναι και εγω σε σκαλα θα την χρειαστω σε μια περιπτωση.Παρέλαβα χθες μία με τρία κομμάτια γιατί θέλω να μπορώ να τη χρησιμοποιώ και σε σκάλα.
Τη δοκίμασα χθες γιατί ήθελα να αλλάξω μια λάμπα στη σκάλα της αποθήκης. Είναι αρκετά σταθερή και δεν είμαι και κατηγορία φτερού.
Απλά μαζεμένη έχει ύψος 1.70 περίπου.
Κυριάκο οι τηλεσκοπικες σκαλες είναι κύριος να γίνεται επιλογή καθε ύψος...Θελω να αγορασω μια σκαλα για το εξοχικο η οποια να ειναι μικρου ογκου για να αποθηκευεται εντος του σπιτιου αλλα να εχει ικανο υψος ωστε να επισκεπτομαι την ταρατσα οποτε χρειαζεται.
Εχω καταληξει σε αυτους τους δυο τυπους.
Εχετε αποψη ποια να επιλεξω?
View attachment 241448
VESTA Διπλή Τηλεσκοπική Σκάλα 4.4m Αλουμινίου με 14 Σκαλιά Βάρος 15kg MAX Αντοχή 150kg EN131 | apothiki365.gr
Τηλεσκοπική σκάλα με 14 7+7 σκαλιά κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο με πλαστικές λεπτομέρειες Συμπαγής κατασκευή που συνδυάζει ρυθμιζόμενο ύψος από 82 έως 440 εκατοστά μεγάλη αντοχή βάρους έως 150kg και μικρό βάρος κατασκευής μόλις 15kg Ιδανική επιλογή για επαγγελματίες πουwww.apothiki365.gr
View attachment 241449
VESTA Σκάλα Αλουμινίου Επαγγελματική 4x4 Σκαλιά Multiuse Μέγιστο Ύψος 398 εκατοστά Αντοχή 150kg Βάρος 9.9kg με Πιστοποίηση EN131 | apothiki365.gr
Επαγγελματική σκάλα 4Χ4 κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο 100% ανθεκτικό στο χρόνο με μεγάλη αντοχή βάρους Διαθέτει μηχανισμό ανάπτυξης από 4 έως 16 σκαλιά Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ο μηχανισμός επιμήκυνσης που διαθέτει δίνοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σε τρίαwww.apothiki365.gr
Και η δεύτερη τηλεσκοπικη ειναι Κωστα.Κυριάκο οι τηλεσκοπικες σκαλες είναι κύριος να γίνεται επιλογή καθε ύψος...
Είναι αρκετά βολική γιατί μπορείς να την σηκώσεις όσο θες σε σκαλοπάτια.
Όταν γίνεται αναδυπλουμενη ναι μεν μπορείς να την χρησιμοποιησεις αλλά δεν ειναι για πολλά...όπως η άλλη..
Δεν έχει την αντοχή για αντέξει βαρη για πολυ ώρα..
Εάν θες την γνωμη μου πάρε την δεύτερη..
Κυριάκο τηλεσκοπική λέγεται επειδή μπορούν να αρθουν ένα-ενα τα σκαλοπάτια και να "κλειδωσει" σε οποιαδήποτε σημειο..κοινός πτυσσόμενη...Και η δεύτερη τηλεσκοπικη ειναι Κωστα.
Εχω αυτη. Διπλωνει στα τεσερα για αποθηκευση.Θελω να αγορασω μια σκαλα για το εξοχικο η οποια να ειναι μικρου ογκου για να αποθηκευεται εντος του σπιτιου αλλα να εχει ικανο υψος ωστε να επισκεπτομαι την ταρατσα οποτε χρειαζεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.