Μωρε θελω να γινεται μικρη σε ογκο καθως θα αποθηκευεται μεσα στο σπιτι.Εχω δουλέψει όλους τους τυπους σκάλας που εβαλες απο διαφορα μαστόρια (αλλοι τις πρόσεχαν αλλοι οχι ) , η τηλεσκοπική (πρωτη) που εβαλες έχει το μονο καλό οτι μαζεύει σε πολύ μικρό όγκο ΑΛΛΑ για περιστασιακή χρήση δεν βλέπω διαφορά με την αλλες αν την εβαζες στο αμαξι καθημερινα το άκουω , προσωπικά σε σκαλες τετοιες που δουλευα όλες μετα απο καιρό εχουν τζόγους επίσης προσωπικά δεν την εμπιστεύομαι και πολύ γιατί εχει πολλά σημεία που μπορεί να πάει κάτι στραβά και να κλείσει/πέσει σκαλωπάτι (δυκολο αλλα λεμε) ο τρόπςο που κλεδώνουν ειναι λίγο τυφλός δεν ξερεις τι γίνετε μέσα .
Απο αυτή που διπλώνει στα 4ρα εχω τώρα και γίεντε και πάγκος/πλατφόρμα στα συν της ειναι η σταθερότητα και οτι για μενα τουλάχιστον μπορεί να μπει και σε σχήμα Γ και να ακουμπίσει και σε τοίχο (με προσοχή πάντα ) ουσιαστικά αν καταφέρει και στραβώσεουν οι 2 σύνδεσμοι μπορεί να έχουμε θέμα , πρακτικά το βλεπω απίθανο .
Για μενα πάς στο τύπο που σου αφησα στη φωτο , μαζεύει αρκετά ,ανοίγει κλέινει πολύ εύκολα για να επεκταθεί , έχει μεγάλα εμφανή κουμπόματα με ελατήριο χωντρό και στοπ , χάνεις λίγο σε αποθηκευση σε ύψος αναλογα τα σκαλοπάτια , επίσης είναι η ποιο σταθερή απο όλες που έβαλες μονο 2 συνδεσμοι υπάρχουν
Με τις σκάλες εχω θέμα προσπαθώ πάντα να δένω και με υμάντα κάπου γιατι εχω δει αρκετούς να πετάνε
Αυριο ελεγα να παραγγειλω την Borman Pro.
Την εχω δει απο κοντα και τα κουμπωματα των σκαλοπατιών της ειναι γερα και φαινονται αντοχης.
Το ιδιο και το κεντρικο που διπλωνει στα δυο.
Ζορι δεν θα τρωει καθως την θελω μόνο για άνοδο στην ταράτσα και επίσκεψη σποραδικα για καθαριοτητα ελεγχο σκεπασμα ξεσκεπασμα ηλιακου.
Λεω να της δωσω μια ευκαιρία.

Σκάλα αλουμινίου διπλή με 8/16 σκαλιά BORMANN PRO BHL9080 051428
Σκάλα αλουμινίου διπλή με 8/16 σκαλιά BORMANN PRO BHL9080 051428. Δείτε χαρακτηριστικά και τιμές! Παράδοση σε όλη την Ελλάδα!