αα ρε Μιχαλη μου φαινεται θα ερθω να σου κανω φιλικη διαρηξη στο εργαστηριακι, δεν γινεται, μας προκαλεις συνεχεια, χαχα..Ναι πραγματι, αυτη ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση οπου ενα ροπο-κατσαβιδι (οχι κλειδι/καστανια) μπορει να φανει και ευχρηστο και χρησιμο.
Περυσι εβλεπα ενα τετοιο κατσαβιδι της Wera με ορια ροπης απο 2 εως 6Νm.
![]()
Bγαζει και η Proxxon 3 κατσαβιδακια, ενα με ορια 0,4 εως 2Nm ενα με ορια απο 2 εως 5Νm και ενα μεγαλυτερο με ορια απο 2 εως 10Νm
![]()
Τα 10 Νm ειναι πιο κοντα στα ορια μιας ροπης κανονικου σφιξιματος κατσαβιδιου με το χερι οποτε αν ηθελε να παιξει καποιος, μαλλον θα προτιμουσε αυτο.
Θα ήμουν ανάμεσα στο Milwaukee αλλά θες και 2 6ah μπαταρίες για τον τροχό και θα κοίταζα και κάποια άλλα π.χ ryobi/bosch.Καλοί μουυυ άνθρωωππποι....Έχω κάψει φλάτζα αυτή την εβδομάδα τι σετ εργαλείων μπαταρίας να διαλέξω
Είμαι σε δίλημμα (σαν επαγγελματίας) περισσότερο σε τι κατηγορία μπαταρίας εργαλείων να πάω και μετά σε τι μάρκα-budget.
Με προβληματίζει ότι οι μπαταρίες με περισσότερα V θα είναι πιο βαριές (;!) και θα κάνω 8 km περπάτημα με τα εργαλεία στη τσάντα πλάτης + ένα μικρό τσαντάκι
Στόχος αγοράς: Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο+παλμικό κατσαβίδι+γωνιακός τροχός
Ανάγκες:
- Ξεσφίξιμο 250-300 ίσιων βιδών και επανασφίξιμο 250-300 σταυρωτών βιδών εβδομαδιαίως. Οπότε 500-600 φορές χρήση του παλμικού
- Κοπή μήκους 15 cm πλαστικού με το γωνιακό τροχό 40-50 φορές εβδομαδιαίως
- Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο θα το χρησιμοποιώ παρά πολύ σπάνια. Αλλά θέλω να το έχω μια στο τόσο
Low budget story: Black & Decker με 200 € και μια μπαταρία 18 V
https://www.skroutz.gr/s/14641618/B...savidi-18V-me-1-Mpataria-1-5Ah-kai-THiki.html
https://www.skroutz.gr/s/14649844/Black-Decker-BCG720N-Trochos-125mm-Mpatarias-18V-Solo.html
Medium budget story:
Skill με 370 € και 2 μπαταρίες 20 V
https://www.skroutz.gr/s/48361032/S...lmiko-Katsavidi-me-2-Mpataries-kai-THiki.html
Milwaukee με 330 € αλλά χωρίς παλμικό και μεγαλύτερος χρόνος αλλαγής μεταξύ των μυτών στο δραπανοκατσάβιδο αλλά μικρά και ελαφριά εργαλεία
https://www.skroutz.gr/s/23975353/M...tsavido-12V-me-3-Mpataries-2Ah-kai-THiki.html
High budget story: 450 βαριά 500 €
Metabo ή DeWalt
Εγώ το έχω αγοράσει...πριν από 3.μηνςς...Αποφάσισα να αγοράσω επιτέλους έναν σοβαρό ανιχνευτή, και συγκεκριμένα BOSCH PRO. Είχα καταλήξει στον GMS 120-27 (τον βρήκα και στο AMAZON -10€), αλλά κάπου διάβασα κάποιες κριτικές ότι είναι καλύτερο το προηγούμενο μοντέλο GMS 120.
Κάποια άποψη ή εμπειρία;
Εγώ το έχω αγοράσει...πριν από 3.μηνςς...
Θεωρώ ότι εκτός από αξιόπιστο έχει και εμβελια βάθους κάτι που το gms-120 δεν είχε από τις διαφορές κριτικές...για αυτο επελεξα το Gms 120-27..
Mια τεράστια και συμαντικη διαφορά μεταξύ τους ειναι οτι 120-27 μπορεί να ανιχνεύσει και συχρονιστηκα...ρευμα,σιδερο(μαγνητικό η μη) και ξύλο...!!!
Η ως τώρα μικρή εμπειρία δείχνει ένα πολύ βολικό μηχανάκι εύκολο στην χρήση και πανω απο όλο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ...!!!
Για τα χρήματα του αξίζει με το παραπάνω...θεωρώ εφαμμιλο δεν θα βρεις..
Έχεις απόλυτο δίκιο Μιχάλη, αλλά έχοντας ήδη 2-3 και με αρνητική εμπειρία από το τελευταίο της UNI-T, είπα να ρωτησωΔεν πιστευω με τιποτα οτι ενα μοντελο ανιχνευτη Bosch κατασκευασμενο πριν πανω απο δεκα χρονια ειναι καλυτερο απο καποιο προσφατο Bosch.
Το συγκεκριμενο ειναι απο τα καλυτερα αυτης της τεχνολογιας, μετα παμε στα πολυ ακριβοτερα, τεχνολογιας 'ρανταρ'.
Και εγώ είχα ενα φτηνο,τον 20 ευρω,που αλλωτε έδειχνε άλλωστε όχι...μόλις είδα τις διαφορές κατάλαβα ότι οι ενδείξεις ήταν ότι ναναι...Έχεις απόλυτο δίκιο Μιχάλη, αλλά έχοντας ήδη 2-3 και με αρνητική εμπειρία από το τελευταίο της UNI-T, είπα να ρωτησω
Δεν θα έδινα και πολλή σημασία στα σχόλια (για τον λόγο που ανέφερες), αλλά είδα στο AMAZON ότι το GSM 120 είναι πιό ακριβό από το GSM 120-27, οπότε χρειάστηκα επιβεβαίωση.
Εν τω μεταξύ, όταν ανέβασα το link από ΑΜΑΖΟΝ το είχε στα στα 93€ με δωρεάν μεταφορικά και τώρα το πήγε στα 89 +10€ μεταφορικά!!!!
Το Κέντρο Βίδας είχε μόνο 1 τεμ και το έδωσε σήμερα το πρωί λίγο πριν πάωΚαι εγώ είχα ενα φτηνο,τον 20 ευρω,που αλλωτε έδειχνε άλλωστε όχι...μόλις είδα τις διαφορές κατάλαβα ότι οι ενδείξεις ήταν ότι ναναι...
Με 95 ευρώ το είχαμε πάρει αν θυμάμαι καλά...
Για 4-5 ευρώ ίσως να το επερνα από εδώ τελικά..
Loading…
www.kentrovidas.gr
Αλλά θα ελεγα να περιμένεις,αν δεν το βιάζεσαι,να πέσει λίγο..
Αν θες τη γνώμη μου, για να είσαι 100% καλυμμένος θέλεις επιτηρητή τάσης για συσκευές ανάλογες με αυτές που ανέφερες, ο οποίος κανονικά μπαίνει στον πίνακα. Τη συγκεκριμένη πρίζα ασφαλείας που παρέθεσες, θα τη χαρακτήριζα ως μεσοβέζικη λύση κι εκτιμώ ότι δε θα καλύψει 100% το κλιματιστικό, ειδικά σε υποτάσεις (πιο κρίσιμες για τέτοιες συσκευές είναι οι απότομες βυθίσεις τάσης παρά οι υπερτάσεις, καθώς στην πρώτη περίπτωση, λόγω της χαμηλής τάσης η συσκευή στιγμιαία θα "τραβήξει" περισσότερο ρεύμα -Αμπέρ- με συνέπεια να την ακούσει η πλακέτα).Μπορει καποιος να μου προτεινει καποια οικονομικη σουκο πριζα προστασιας απο υπερταση για να την βαλω στο αιρκοντισιον σαν αυτον κατω?
Γνωριζω οτι δεν ειναι σταθεροποιητης τασης, αλλα λεω μηπως μπορω να γλιτωσω το καινουριο αιρκοντισιον μου, μιας που ο πινακας στο σπιτι ειναι πολυ παλιος δεν παιρνει να βαλω εξτρα ασφαλειες και το πιο βασικο ειμια σε ενοικιο..
Loading…
www.skroutz.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.