Να βρεις εργαλειοθηκη να κλεινει αεροστεγως με λαστιχο στο καπακι.ευχαριστώ παίδες αλλά τα εργαλεία λέτε να σκουριάσουν ?
άσχετο κοιταζα και την Tayg λένε οτι ειναι τοπ σε αυτά τα λεφτά
Άρα μάλλον δε γίνεται να τα εχω στο μπαλκόνι. ΟΚ ευχαριστώ...Να βρεις εργαλειοθηκη να κλεινει αεροστεγως με λαστιχο στο καπακι.
τι να σου πω...30+ χροναι διαφπρα υλικα σε μεταλλικη ντουλαπα με την μια πελυρα εκτεθειμενη, και δεν επαθαν τιποτα...Ερώτηση... θα πάρω μια πλαστική εργαλειοθήκη ακόμα γιατί τα εργαλεία ειναι πολλά αλλά θα ήθελα τα φώτα σας και για περίπτωση μεταλλικής κασετίνας... Μπορώ να αποθηκεύσω εργαλεία στο μπαλκόνι ή ενδέχεται να με φάει η σκουριά και άλλα καιρικά φαινόμενα ?
Δεν νομίζω Κυριάκο..Το θεμα δεν ειναι μονο το νερο, αλλα και η υγρασια της ατμοσφαιρας θα κανει την ζημια.
Περίπου 20 χρόνια έχω αποθηκευμένα τα περισσότερα εργαλεία χειρός μου σε πλαστικές εργαλειοθήκες (Stanley κατά βάση του 20κου) οι οιποίες με τη σειρά τους βρίσκονται το μεγαλύτερο μέρος του έτους αποθηκευμένες μέσα σε πλαστική ντουλάπα η οποία είναι τοποθετημένη σε μπαλκόνι του σπιτιού. Μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα αντιληπτό θέμα σκουριάς/οξείδωσης στα εργαλεία. Βέβαια μιλάμε για περιβάλλον δήμου της Αθήνας μακριά από θάλασσα. Αν το διαμέρισμα ήταν κοντά σε θάλασσα, δε ξέρω αν θα ήταν ακριβώς ίδια η κατάσταση (λογικά πάντως δε νομίζω και τότε να υπήρχε διαφορά, με το συγκεκριμένο τρόπο αποθήκευσης των εργαλείων).τι να σου πω...30+ χροναι διαφπρα υλικα σε μεταλλικη ντουλαπα με την μια πελυρα εκτεθειμενη, και δεν επαθαν τιποτα...
Πήρα αυτήν λίγο κάτω από τα 23€.Όλες οι πλαστικες εργαλειοθηκες είναι καπακοτες και ο αέρας η το νερό είναι δύσκολο να μπουν εντός...
Έχω μια στο μπαλκόνι 4-5 χρονια με εργαλεία χειρος της Stanley και δεν έχουν πάθει τίποτα...
Θεωρώ ότι κοντά σε θάλασσα ίσως να αλλάζουν τα πράγματα...αλλά και πάλι εάν μπει ενα σακουλάκι υγρασίας δεν νομίζω να γίνει κάτι...
Εάν μιλάμε για δευτερα εργαλεία δεν νομιζω ότι έχει αξία να πληρώσεις και ένα σκασμό.χρηματα για εργαλειο θήκη..
Νομίζω μεταξύ 25-35 ευρώ αναλόγως το μέγεθος που θες θα σου κάνει δουλειά...