Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

αν δεν εχεις καρυδακια, παρτα. δεν θα σου χρειαστουν συχνα παντως. ιδιαιτερα αν εχεις κλειδια στα ιδια νουμερα.
αν ομως πας να συναρμολογησεις κανα ντέξιον θα τα εκτιμησεις!

για τη τιμη τους τα παρκσαιντ , σε ολα αυτα τα ψιλολογια ειναι γενικα καλα.
και αν πεσεις σε καμια σειρα "προφεσιοναλ" ή κατι τετοιο , ειναι εξαιρετικα αντικειμενικα (π.χ. τρυπανια)
εχω μπολικα καρυδακια, κοινα κ πολυσφηνα... Και μικρα τορξ ασφαλειας. αλλα τα συγκεκριμενα E-TORX ασφαλειας, που εκτος απο ενα αυτοκινητο τα χρειαζεσαι?

ασφαλειας , 5-6 χρονια τωρα , μια φορα μου χρειαστηκε ενα τορξακι αλλά δεν θυμαμαι που. οχι σε αμαξι. ισως σε καφετιερα αυτοματη.
αλλά σου παει καρδια να μην τα εχεις? ;) χομπιστες ειμαστε, αρρωστια ειναι...

τα συγκεκριμενα E-TORX ασφαλειας
Νομίζω τα torx ασφαλείας κλειδιά είναι τα αρσενικά με τρύπα στη μέση (η βίδα έχει τρύπα-αστεράκι με ένα καρούμπαλο στη μέση).
Αυτά που δείχνεις είναι για βίδες με εξωτερικό torx ( πχ ) . Προσωπικά δεν θα έμπλεκα - αν σου χρειαστεί ποτέ για μια συγκεκριμένη βίδα, πουλάνε και μεμονωμένα καρυδάκια. Εκτός αν ασχολείσαι με κάτι συγκεκριμένο (μηχανές?) και συναντάς συχνά τέτοιες βίδες.

• Like
Reactions: nikfor
παιδια, μια ερωτηση για τα E-TORX καρυδακια.|Βλεπω πως το λιντλ εχει ενα σετ με διαφορα ασφαλειας.

Αξιζει να τα εχει κανεις, ή ειναι πολυ εξειδεικρυμενα?

Αν βλέπω καλά στην φωτο, το set έχει 7 τεμ security torx εσωτερικά. Είναι τα κλασσικά με 6 ακμές και συνήθως μου έχουν χρειαστεί σε οικιακές συσκευές.
Τα υπόλοιπα είναι εξωτερικά και η μόνη χρήση που τους έχω κάνει, είναι σε ένα citroen που είχα.
Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη @dk31, πάρε μεμονωμένα όσα σου χρειάζονται και στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

ασφαλειας , 5-6 χρονια τωρα , μια φορα μου χρειαστηκε ενα τορξακι αλλά δεν θυμαμαι που. οχι σε αμαξι. ισως σε καφετιερα αυτοματη.
αλλά σου παει καρδια να μην τα εχεις? ;) χομπιστες ειμαστε, αρρωστια ειναι...
σου παει καρδια να μην τα εχεις? ;) χομπιστες ειμαστε, αρρωστια ειναι..

Επος...

• Like
Reactions: osatosa
σου παει καρδια να μην τα εχεις? ;) χομπιστες ειμαστε, αρρωστια ειναι..

Επος...

'Επος και οικονομική καταστροφή :LOL::LOL::ROFLMAO::ROFLMAO:

Εργαλεία για:
  1. Ξύλο
  2. Σίδερο
  3. Μηχανές
  4. Αυτοκίνητα
  5. Αλυσοπρίονα
  6. Ηλεκτρικές Συσκευές
  7. Ηλεκτρολογικά
  8. Υδραυλικά
  9. Δίκτυα
  10. Γεωργικά μηχανήματα
Συμπληρώστε όσα έχω ξεχάσει😁😁

• Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Καλησπέρα. Ψάχνω τρυπάνια για τοίχο/σοβά/μπετό κτλπ. Ενώ έχω sds, προτιμώ την μεγαλύτερη ακρίβεια των απλών κρουστικών για ούπα κτλπ. Τώρα έχω ένα πολύ παλιό σετ που έδινε δώρο η bosch, ψάχνω κάτι καλής ποιότητας, ιδανικά κασετίνα που να περιλαμβάνει σίγουρα τα νούμερα 6, 8, 10, 12 και κάποιο μικρότερο. Η χρήση ελάχιστες φορές το χρόνο, βλέπω αρκετά της bosch αλλά δυσκολεύομαι στην επιλογή..

γιατι μεγαλύτερη ακρίβεια? ειναι ετσι τα sds ή δεν κανει προτρυπημα?

Καλησπέρα. Ψάχνω τρυπάνια για τοίχο/σοβά/μπετό κτλπ. Ενώ έχω sds, προτιμώ την μεγαλύτερη ακρίβεια των απλών κρουστικών για ούπα κτλπ. Τώρα έχω ένα πολύ παλιό σετ που έδινε δώρο η bosch, ψάχνω κάτι καλής ποιότητας, ιδανικά κασετίνα που να περιλαμβάνει σίγουρα τα νούμερα 6, 8, 10, 12 και κάποιο μικρότερο. Η χρήση ελάχιστες φορές το χρόνο, βλέπω αρκετά της bosch αλλά δυσκολεύομαι στην επιλογή..

Ρίξε μια μια ματιά εδώ και εδώ. Υπάρχουν και άλλες αναφορές από τον Μιχάλη @Χιωτης και τον Κωστή @KOSSTV αλλά θέλει λίγο ψάξιμο

• Like
Reactions: dimitris.v
γιατι μεγαλύτερη ακρίβεια? ειναι ετσι τα sds ή δεν κανει προτρυπημα?
Ίδια τρύπα με απλό κρουστικό και με sds, πάντα εφαρμόζει καλύτερα το ούπα στην πρώτη.. Ίσως φταίει ότι το sds είναι parkside και τα κρουστικά μου έχουν τσοκ rohm, αλλά αυτό έχω παρατηρήσει.